Jump to content

Valotunk

Medlemmer
 • Content Count

  1562
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1021 :)

1 Follower

About Valotunk

 • Birthday 08/04/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dagens priser. Litt dårlig bilde men det er altså 6,99 for avgiftsfri, 9,99 for vanlig diesel og 10,99 for bensin.
 2. Sånn bortsett fra at det er ulovlig så var det dyrt. Her i området koster avgiftsfri diesel 7,49 for tiden. "Lovlig" diesel 9.99.
 3. Nei det går ikke. Da griller du radioen din.
 4. En bil som egentlig ikke er spesielt bra på noe som helst. Kun for spesielt interesserte. Flopp..?
 5. Som nevnt over, det finnes ingen vidundermiddel for vektnedgang. Det eneste som fungerer er riktig kosthold og fysisk aktivitet.
 6. Det er helt feil. Absolut alt. Mo Menighet er tilhørende i Mo i Rana og står som eier av Kirketunet Barnehage på samme sted. Må ikke må forveksles med barnehagen med samme navn på Karmøy som eies og drives av Åkra Menighetsråd på Åkrehamn.
 7. Hvor tar du dette fra? Denne Mo Menighet / Mo Menighetsråd som du stadig nevner er ikke tilhørende på Karmøy.
 8. Hvorfor skulle det ikke være det?
 9. Det anbefales å forvarme steinen skikkelig godt. Som regel opp mot en time på maksimal varme. Jeg bruker over/undervarme, men det kan sikkert variere fra ovn til ovn hva som fungerer best.
 10. Hvor lenge? Selv varmer jeg pizzasteinen i 45-60 minutter på full varme. Dvs. ca. 300 grader på min ovn. Da steker jeg pizza som får fin og sprø bunn på omtrent 5 +/- minutter.
 11. Du sikter nok til pusher-aksling / pusher-boggi. Vanligst på svært korte trekkvogner. Fordeler er bedre kjøreegenskaper og retningsstabilitet ved kjøring uten last. Ulempene er som du er inne på dårligere svingradius og fremkomstevne. Blant sjåfører er det delte meninger om hva som er "best".
 12. Virker nesten som du går litt i reprise du også ved å gjenta deg selv 4 ganger til nå i denne tråden. Skulle nesten tro noen hadde tvunget deg til å se på programmet...
 13. Det er vel også avkreftet som en myte for flere år tilbake: https://www.tek.no/artikkel/i/EWLg1o/derfor-kan-overskrevne-data-hentes-fra-en-gammel-harddisk "På en moderne harddisk vil det være utrolig komplisert og utrolig vanskelig å kunne rekonstruere overskrevne data. Og det holder med én overskrivning, presiserer Nyland før han plutselig er på beina og strener bort til tavla som står ved bordenden."
 14. Vel, Ibas hentet ut data fra harddiskene på hurtigbåten Sleipner som forulykket og sank i november 1999. Så nei, saltvann er ingen garanti mot de med riktig kompetanse og utstyr. Nå skal det derimot sies at Ibas stiller i en litt annen liga enn folk flest på det området.
×
×
 • Create New...