Jump to content

Valotunk

Medlemmer
 • Content Count

  1533
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1000 :)

2 Followers

About Valotunk

 • Birthday 08/04/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.ikea.com/no/no/assembly_instructions/lilltrask-benkeplate__AA-1301400-8_pub.pdf
 2. Man spøker ikke med ostepop. På samme måte som man ikke spøker med dasspapir. Det er seriøse greier må man forstå. Fra spøk til revolver, ikke ta ostepop innlegget mitt altfor seriøst. Det var minst like (lite) humoristisk ment som temaet i tråden. Men humor og ironi er særdeles vanskelig i skriftlig form. Ha forøvrig en fortreffelig fredagskveld
 3. Nei. Det er mer barnslig å stille noe som helst spørsmål om ostepop.
 4. Ikke noe annet en at en brann i en fossilbil i utgangspunktet tar brannmannskapene få sekunder å slokke.
 5. Ingen prinsesse har holdt noen tale.
 6. Bruk mindre vaskemiddel. De fleste bruker altfor mye i tro om at vasken blir bedre. Det gjelder ikke bare maskinvask, men rengjøringsmidler generelt.
 7. Irrelevant. Fortell heller hvor utfordringen ligger i stedet for å bare slenge ut en påstand om at noe ikke er mulig.
 8. Det er da ikke noen større utfordring enn på en hvilken som helst annen datamaskin.
 9. Stemmer, 2023 var det riktige. Så strengt tatt er det bare drøye 3 år til trådstarters naboer ikke har noe valg.
 10. Det gamle kobbernettet skal avvikles og er vedtatt nedlagt fra 2025. Frem til den tid vil det ikke bli vedlikeholdt og reparert ved eventuelle feil, så før eller siden har nok verken du eller de andre beboerne i huset noe valg annet enn fiber eller mobilt bredbånd.
 11. Vognkortet inneholder absolutt ingen opplysninger om originalmonterte lys og lykter.
 12. Jeg hadde en sak med Beha for noen år tilbake hvor de påberopte seg 2 års reklamasjonsrett på en ovn. Jeg kontaktet Forbrukerrådet og fikk følgende svar: "Frittstående varmekilder har en forventet levetid på vesentlig lengre tid enn to år, og har derfor 5 års reklamasjonstid. Dette betyr at mangler som viser seg i løpet av 5 år, vil selgeren/ produsenten være ansvarlig for. Typiske mangler er produksjonsfeil. Feil som skyldes forbrukeren (feilbruk, ytre påvirkning, uhell i forbrukerens eiertid el) er ikke mangler." Etter noen ukers "krangling" mellom meg/forbrukerrådet mot Beha endte det opp med at Beha måtte gi seg og jeg fikk hevet kjøpet.
×
×
 • Create New...