Jump to content

Valotunk

Medlemmer
 • Content Count

  1618
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1031 :)

1 Follower

About Valotunk

 • Birthday 08/04/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aldri opplevd at nyere versjoner av MacOS er mer krevende. Har en Macbook Air fra 2013 som fungere akkurat like fint med Catalina som med Mavericks. Det samme med andre Mac'er jeg har hatt av nyere dato.
 2. Akkurat det er jo litt vanskelig å svare på så lenge du ikke har fortalt hva du skal bruke den til. Edit: ser du skal gå sykepleie. Da vil en hvilken som helst Macbook gjøre nytten og vel så det.
 3. Dersom du kun trenger Airplay vil en rimelig løsning være en Apple Airport Express. Disse får du brukte på finn fra rundt kr. 300,-.
 4. Tja... betyr egentlig ikke så mye annet enn hva forsterkeren din blir navngitt som i menyen på fjernkontrollen.
 5. At dersom du ikke har kode kan du lære den opp manuelt med signalene fra den originale fjernkontrollen. Fremgangsmåte står i brukermanualen. Forutsetter at du har original fjernkontrollen da...
 6. Er det denne? https://www.biltema.no/kontor-teknikk/tv-utstyr/tv-tilbehor/fjernkontroll-universal-8-i-1-2000033194 I såfall så har den vel lærefunksjon.
 7. En kan ikke forvente at alle som kjøper bruktbil er kompetente til å spørre om slikt. Bilen er kjøpt hos forhandler som dermed er den profesjonelle part. Da har forhandler opplysningsplikt. Å selge en bil hvor registerreim, bremseklosser og skiver er modne for utskifting kvalifiserer til brudd på opplysningsplikten.
 8. Michael Kiske i videoen der var ikke vokalist i Helloween i 2003. Han sluttet i 1993...
 9. På tide at Erna og Bent tar av seg silkehanskene nå. Det må bli slutt på anbefalinger og innføres forbud med kraftige straffereaksjoner.
 10. Skal ikke nevne egne erfaringer men har en kompis som har jobbet med service på hvitevarer i snart en mannsalder og han er ganske tydelig på at jo mer fancy funksjoner jo mer trøbbel. Generelt sier han at kvaliteten og levetiden på det meste av hvitevarer har gått betraktelig ned de siste 15-20 årene. Og så er han ganske tydelig på et par ting: -Styr langt unna Samsung kjøleskap og vaskemaskiner. De er nærmest programmert til å dø like etter at reklamasjonstiden er over. -Ikke tro på myten om at Miele er fantastisk. Han har minst like mye reparasjoner på Miele som på langt rimeligere merker. -Whirlpool er langt bedre enn hva ryktene skal ha det til.
 11. Ja jeg ser det, men kjenner ikke til den beisen. Den er vel produsert av Gjøko for Coop. Gjøko har selv både vanntynnet og oljebasert terrassebeis i sitt sortiment og de skriver i sine datablad at den oljebaserte kan påføres i flere strøk ved slitt og veldig tørt treverk. Vanntynnet skal kun påføres i ett strøk. "På gamle og slitte terrasser som er eldre enn 3 år, kan opptil 3 strøk påføres. Beisen skal påføres i tynne strøk, og neste strøk påføres når første strøk er berøringstørt. For tykke strøk og/eller for mange strøk kan gi avflassing." Andre produsenter anbefaler kun ett strøk vått i vått til treverket er mettet.
 12. Det er nettopp derfor du ikke skal ha flere strøk. Beis påført riktig og som har trukket godt inn i treverket flasser ikke.
 13. Nei det er det ikke. Jeg har sett nok av eksempler til å stole på denne "vranglæren".
×
×
 • Create New...