Jump to content

Valotunk

Medlemmer
 • Content Count

  1594
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1059 :)

1 Follower

About Valotunk

 • Birthday 08/04/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Valotunk

  Lego for voksene

  Ikke akkurat utfordrende, men det kan være gøy likevel.
 2. Vi er nå tydeligvis kommet i en situasjon hvor egoisme og dumhet spres raskere enn Covid-19. Og det kommer vi aldri til å finne en vaksine mot.
 3. Kjenner jeg koker litt i topplokket av å lese slike artikler...
 4. Kan gjøres forholdsvis raskt og enkelt:
 5. Kebab er jo strengt tatt et vidt begrep. Ingen grunn til at det absolutt må være kjøtt servert i pitabrød.
 6. Du glemte å nevne at Color Line egentlig kunne tenkt seg å kvitte seg med ca. 700 norske ansatte for å erstatte disse med billigere utenlandsk arbeidskraft. Dette har imidlertid regjeringen satt en stopper for. Inntil videre.
 7. Har et vennepar som hadde en leilighet i vertikaldelt 2-mannsbolig bygd rundt 2010. Der hørte en alt som skjedde i naboleiligheten. De holdt ut i nesten to år før de flyttet. Til sammenligning så hadde jeg selv en leilighet i vertikaldelt 4-mannsbolig bygd på 50 tallet. Der var det tyst som i graven selv når nærmeste nabo hadde fest.
 8. I den prisklassen er vel kanskje E-Wheels E2S V2 en aktuell kandidat å sjekke ut. Har en nabo som kjøpte en slik for et par tre måneder siden og er veldig fornøyd.
 9. Det er forskjell på urskog og plen. Hvis du luker litt i "oppkjørselen" så er jeg overbevist om at de fleste menn ikke vil være så grinete.
 10. Nei dessverre, VGA overfører kun bilde.
 11. Det stemmer nok. Hvis den er fra 2011 eller nyere så har den Thunderbolt. Da kan du bruke en slik: https://www.komplett.no/product/756526/pc-nettbrett/pc-tilbehoer/adapter/apple-mini-displayport-til-vga?gclid=EAIaIQobChMI0e7o37PM6gIVyeeyCh1qsQcNEAAYASAAEgIR0PD_BwE&gclsrc=aw.ds Finnes sikkert rimeligere uoriginale adaptere å få tak i.
 12. HDMI til VGA fungerer ikke på Mac MIni. Litt avhengig av hvor gammel/hvilken Mac Mini du har så fungerer enten DVI til VGA eller MiniDisplayport/Thunderbolt til VGA.
 13. Helt enig så lenge man bruker penger man faktisk har. Men jeg låner ikke penger for å spise ute. Ei heller for å kjøpe skjermkort. Eller for å reise på ferie. Eller andre nytelser.
×
×
 • Create New...