Gå til innhold

KOMMENTAR: Fire grunner til at Apex Legends ikke fungerer som solo-spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det er mye som høres litt feil ut her.

 

1. Om man spiller solo så er det da 60 lag, som kan lande der de har lyst, altså skulle det være langt lettere å finne folk enn om det kun var 20 lag.

For ikke å nevne at kartet er mye mer begrenset i solo modusen.

 

2. Camping er da like lett selv om en på laget stikker avgårde, bare å ikke følge etter ham.

 

3. Du møter på 3-4 folk med gull knockdown shield per solo runde.

Drop rate på gull utstyret er langt høyere.

Så evnene til karakterene fungerer fint de.

Men hvem spiller mirage for å bli usynlig når man dør?

Hvem stopper opp i en team fight for å bruke flere sekunder på en lang animasjon som holder deg stående fremfor motstandere?

 

Til sist, med så mange spillere som spillet har, hva gjør det om det også har en solo modus? Om du ikke liker den så kan du fortsatt spille sammen med andre.

Endret av Iki
  • Liker 2
Lenke til kommentar

1. Hva så om pingsystemet er ubrukelig solo?

Hvorfor i det hele tatt bry seg om pingsystemet når du spiller solo? Fortnite og Pubg har også denne funksjonen, men ingen klager på det.

 

2. Ensomt? Du har 59 andre spillere, movement i Apex går fort, så det å møte på noen burde ikke være noe problem ved mindre du da er en av de som camper og er en del av ditt eget problem.

 

3. At du som Mirage ikke klarer å bruke evnene dine riktig er din feil, ikke spillet.

Det å kunne bli usynlig for å gjemme seg/bytte posisjon samt fylle liv er en av de bedre evnene. Tactics, tactics and more tactics.

 

4. Camping er noe man finner i ALLE skytespill.

Det er også like mye camping med flere spillere på laget som med kun 1.

 

De fleste spill er uansett bedre å spille med venner, men det er faktisk ikke alle i hele verden som har denne muligheten eller som heller foretrekker å spille solo.

Disse "4 grunnene" tilsier egentlig bare at du avhenger mer av teamet ditt enn deg selv og at du ikke er så god i spillet som du har gitt uttrykk for.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
"ping-systemet, de fargerike heltene og muligheten til å bli gjenopplivet selv etter den sikre død – forsvinner som dugg for solen når man ikke har andre spillere å støtte seg på, og da blir også litt av moroa borte."

 

Elementer som også finnes i Pubg, Fortnite, Cod og flere andre BR spill. Hvorfor er er Apex dårlig sammenlignet med de andre i solo? 

 

Fortnite er dårlig solo siden jeg ikke kan bruke ping systemet og jeg kan ikke bygge like mye med hjelp fra venner (som er bedre på bygging) så det er vanskelig for meg :(

Kan ikke gjenopplives i Solo, ehm nettopp. Hvis du ikke liker at man ikke respawner så er ikke BR noe for deg. Det er liksom hele poenget med BR, last man standing. Er flere skytespill der man respawner fort når man dør som passer bedre da. Men det er ikke BR spill...

Lenke til kommentar

_HELT_ uenig med artikkelen. Jeg synes Apex Legends er mye bedre solo enn 3v3, og jeg kommer ikke tilbake før de har lansert solo på nytt. Gameplayet, med høy ttk, abilities og overflod av healing er mer balansert i solo. Føles mye mindre ekstremt ettersom man kan pushe targets så de ikke får heala seg. Gunfights blir drastisk kortere fordi man ikke veksler mellom targets som konstant healer om hverandre. Helt anna gameplay. Høy TTK kontrer jo camping i solo også, det er fakta. Det er en av fordelene med høy ttk i shooters for gode spillere, man blir ikke oneshotta av campers. Man kan spille vesentlig mer aggressivt og selvsikkert. Om noen sitter iskald i håndleddet i et hjørne mens en god spiller i bevegelse kommer inn i bygget vinner den gode spillern 10 av 10 ganger. For å si det rett ut, hvis noen mener at camping er et problem med så høy ttk så er det dessverre en L2P issue.

Lenke til kommentar

Vil vel si at alle battle royale spill blir kjipere alene enn med venner. Rettelse, ALLE spill blir kjipere alene enn med venner

 

Det er jo helt sant, men noe annet som også er sant er at enkelte spill er flinkere å tilrettelegge for solo play enn andre.

 

Vil du si at det å solo queue er noe bedre i Pubg eller fortnite f.eks? Ikke vet jeg for har ikke spillt noen av de.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...