Jump to content

slæsk

Medlemmer
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 :)
 1. Hjelper ikke at de kjøper opp ting når nesten alt de tar i blir til dritt.
 2. Morsomt at verdens mest ledende land innenfor spionasje skal klage på alle andre men ikke klarer å fremskaffe noe som helst beviser. Hvor mange beviser har blitt lagt frem på at Huawei driver spionasje? 0 Hvor mange beviser har blitt lagt frem på at USA driver spionasje? Fler en man kan telle.
 3. Så bra man ikke trenger ekstra tilbehør ifra sony når man kan bruke fps strikepack eller cronusmax <3
 4. FPS dominator strikepack funker på akkurat samme måte + ekstra. Cronusmax er også verdt å sjekke ut (gjør at du kan bruke feks xbox kontroller på ps4 og omvendt. You are welcome
 5. BF1 var jo awesome! Et spill med atmosfære og grafikk som ga deg PTSD! BF går mere i retningen som CoD. Rambo-mentalitet og P2W Hva med å drite i P2W opplegg, trist kosmetisk BS og sist men ikke minst IKKE TVING EN SJW AGENDA NED HALSEN PÅ OSS!!! Hva er det som er P2W med cosmetics som har null impact på spillet annet enn hvordan ting ser ut? Ett våpen skin gjør på ingen måte våpenet bedre, ei heller ett skin til karakteren, LMAO.
 6. Shadowkeep tar rundt 24 timer å gjøre helt ferdig, du når også softcap på 960 relativt fort og blir sittende med en kjip grinding som krever at du gjør raids for å få bedre gear, raidet kan du kun gjøre 1 gang i uken (med rewards) så det blir til at du 1 gang i uken kan få en gearpiece som er 1 light høyere en hva du allerede har. Metaen når det gjelder våpen forandrer seg også stort sett hver eneste måned. Blast Furnace, Hammerhead og Austringer er ikke meta lenger og var ikke det når shadowkeep kom. Det er en god del våpen som har tatt over plassen for disse som feks A Fine Memorial, Temporal Clause, 21% delirium, Crimson, Thorn, Bygones og Last Peredition i tillegg til vex offensive våpnene og moon våpnene. Kan heller ikke si meg enig i at det skal bli mindre kostbart å oppgradere armor eventuelt masterworke den. Det er dyrt av en grunn. Gjør man det billig så hvem som helst kan oppgradere hvilken som helst armor til maks sekundet de får den blir mye av moroa borte og gjør du "the ordeal" så får du faktisk alle materialene du trenger for å kunne oppgradere armor, men dette vet vel kanskje ikke anmelderen eller så er han for lav level til å klare 950 ordeal som folk har gjort solo i 930.
 7. Ja, hvem som helst kan kjøpe spill på Steam med en dårlig eller middelmådig pc, det betyr ikke at spillene kan spilles av den grunn. Hardware i datamaskiner må også oppgraderes etterhvert og tar du det med i prisen når du tenker på spill så blir det plutselig mye dyrere likevel. Dagens konsoller er heller ikke utdatert på noen som helst måte, ja de er svakere en de kunne vært men de fungerer fortsatt utmerket til det de skal brukes til. Er det noe som er utdatert så er det nok heller din kunnskap om emnet.
 8. Føler det blir litt feil å be Google om å skru av og på xboxen, burde jo nesten ha vært Microsoft..
 9. Heter kanskje kryss/cross men er lettere å si "trykk/press x" Hadde jeg fått beskjed av et spill om å trykke på "cross" så ville jeg lett rundt etter ett kors i spillverdenen... Det har heller egentlig aldri vært en debatt ettersom Sony har brukt symboler og ikke bokstaver hele veien.
 10. "Den mistenkte dataidioten"?` Gikk det veldig inn på deg at han angrep serverne siden du offentlig må påpeke at han er en idiot? (noe de aller fleste kunne gjettet seg til)
 11. Heldigvis trenger man ikke å være avhengig av google play for apper da det finnes både nettsider og andre tjenester som gir akkurat de samme appene.
 12. 1. Hva så om pingsystemet er ubrukelig solo? Hvorfor i det hele tatt bry seg om pingsystemet når du spiller solo? Fortnite og Pubg har også denne funksjonen, men ingen klager på det. 2. Ensomt? Du har 59 andre spillere, movement i Apex går fort, så det å møte på noen burde ikke være noe problem ved mindre du da er en av de som camper og er en del av ditt eget problem. 3. At du som Mirage ikke klarer å bruke evnene dine riktig er din feil, ikke spillet. Det å kunne bli usynlig for å gjemme seg/bytte posisjon samt fylle liv er en av de bedre evnene. Tactics, tactics and more tactics. 4. Camping er noe man finner i ALLE skytespill. Det er også like mye camping med flere spillere på laget som med kun 1. De fleste spill er uansett bedre å spille med venner, men det er faktisk ikke alle i hele verden som har denne muligheten eller som heller foretrekker å spille solo. Disse "4 grunnene" tilsier egentlig bare at du avhenger mer av teamet ditt enn deg selv og at du ikke er så god i spillet som du har gitt uttrykk for.
 13. Men når både Microsoft og Apple blir tatt for å spionere ved å lytte på opptak gjort av folk så er det ingen som bryr seg.... Tragisk. Huawei har faktisk hatt de beste telefonene jeg noen sinne har hatt og jeg har hatt alt fra A-Å, men aldri vært så fornøyd som med Huawei.
 14. Ubisoft har da ingenting å klage på sånn som de copy paster nesten alle spillene sine med bittesmå forandringer i teksturen så det skal se ut som ett annet spill når det i bunn og grunn nesten er en eksakt kopi. Spesielt når det kommer til skytespillene de har.
×
×
 • Create New...