Jump to content

slæsk

Medlemmer
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 :)

Recent Profile Visitors

1699 profile views
 1. Men likevel er det nærmest umulig å få tak i.. Er kanskje konsollene også bare digitale?
 2. Bare synd slike bilder ikke viser hvordan spillet faktisk ser ut. Grafikken ingame vil ikke være i nærheten av det der.
 3. Etter Cyberpunk stoler jeg ikke lenger på datoer, spillet kan gjerne slippes i 2023, men kjøper det nok ikke før ett år senere om jeg kjøper det i det hele tatt. Ubisoft er verdensmestere på å bare reskinne gamle spill og alt av FPS de har er i bunn og grunn det samme spillet bare med andre teksturer.
 4. No shit, man får ikke lov til å gå ut å være med venner, man får ikke gå på skole, man får ikke ha fritidsaktiviteter. Er det da rart at barn og unge setter seg ned foran pc eller konsoll for å chatte og spille med venner? Det er faktisk bedre å bruke hjernen ved å spille enn det er å tankeløst stirre på ett tv program man har sett før, det er også blitt bevist at man forbedrer diverse evner ved å spille spill, det gjør man ikke av å glane ex on the beach, paradise, reklamer og annet tull.
 5. Nesten fortjent etter å ha visst oss ett helt annet spill enn det vi fikk og at det kun ble visst gameplay fra pc og ikke dagens konsoller som ikke klarer å kjøre spillet engang. Glad jeg ba om refund, plukker det opp igjen om 2-3 år når det koster en hundrelapp og er blitt fiksa.
 6. Dette er en typisk "fanboy" anmeldelse. Alle som har kjøpt spillet og alle DLC'er frem til nå har mistet masse innhold. Alt av innholdet som ble fjernet ble erstattet med kun 1 planet som består av så og si akkurat det samme som alle andre planeter har gjort, eneste forskjell er dynamisk vær som gjør det umulig å se. Ikke nok med det, men så fortsetter de den idiotiske trenden sin med å kreve season pass for å få tilgang til alle aktivitetene i ett spill man allerede har betalt for både spill og DLC'er i.. Tragisk at de kan holde på sånn og fortsatt være så dypt elsket. D2 fansen må jo ha skylapper i alle vinkler.
 7. Synd jeg ikke kan bestille og få en ps5 levert på døra før eventuelt neste år ettersom det er utsolgt og ventelister overalt.. Ps4 tok kvelden etter å ha blitt overopphetet her om dagen så hadde vært kjekt med en ps5. Får nok bli en xbox series s i mellomtiden.
 8. Lite fantasifullt av de å ikke lage sine egne "skumle" kostymer... Og selvfølgelig måtte de komme tilbake med de kistene sine..
 9. Synd at spillet skal være så stort.. Tar jo over 2/5 deler av harddisken på ps4/xbox (500gb) Finnes langt "større" og penere spill der ute som et en brøkdel av størrelsen. Må slettes så fort nye BO og AC kommer uansett..
 10. Breakpoint var en skuffelse både ved release og etter diverse bugfixes, Wildlands var veldig mye bedre. Rainbow Six er online og competativt så forståelig at de holder det vedlike. Men så har du Far Cry serien, hvor de 3 siste spillene har vært nærmest helt like og eneste forskjell er skins. Assassins Creed serien som gikk fra å være ekstremt bra og faktisk dreide seg om stealth og slikt som ble helt ødelagt etter Origins og Oddysey og alt av mikrotransaksjoner som fulgte med. AC3 Remastred er nesten umulig å fullføre pga bugs. AC3 Remastered fungerer dårligere og har mer bugs enn orginalversjonen av spillet, bare det sier sitt. AC Black Flag har knapper som ikke funker som gjør spillet veldig mye vanskeligere enn det burde være. Dette er ting Ubisoft er fullstendig klar over men som de ikke gidder å gjøre en dritt med, så å si de følger opp spillene sine når du kun kan komme med 2 spill de holder vedlike blir rett og slett bare tåpelig! Du kan fanboye over Ubisoft så mye du vil, men når alt kommer til alt så er det kun penger de bryr seg om.
 11. Så lenge de går bort ifra fremtid, karakterer med forskjellige "superkrefter" og dårlig lagde maps som de siste 3 black ops spillene har slitt med så kan det bli bra. Gå tilbake til Black ops 1 oppskriften, da var det faktisk gøy. De siste black ops spillene har hatt så mye problemer med dårlige spawns, layout på maps og helt insane rushing.. Skal jeg ha superkrefter, skyte folk med laserpistoler, plasmarifler, fly over hele banen på få sekunder osv osv så laster jeg heller ned Destiny igjen eller spiller overwatch/Apex...
 12. Ca 6mnd til 1 år etter lansering vil det sikkert komme en slim, ultra slim, pro, ultra pro, no disc, multiple disc osv osv osv osv ifra Playstation sin side også.. Uansett blir det ikke noe kjøp på lanseringdato fra min side. Var dum å kjøpte PS4 på lanseringsdato, noen måneder senere viser det seg at dualshock 4 (1gen) ikke var laget bra nok, så folk kunne bytte inn kontrollene mot nye. Tok ikke lang tid før det viste seg at 1gen ps4 også hadde ekstremt dårlig påført kjølepasta og dårlig luftsirkulasjon, noe de fikset på 2gen ps4, slim og pro versjonene. 1gen Pro hadde vel også en del problemer om jeg ikke husker feil. Kan overleve min 1gen ps4 med en vifte som holder over 80+ decibel i noen måneder ekstra. TLDR; Lønner seg å vente litt med å kjøpe nye konsoller til feil og bugs har blitt fikset.
 13. Ubisoft.. Ser ut som man kan forvente ett hav av bugs som aldri blir fikset da, som i de fleste spill som kommer ifra Ubisoft... Eneste de bryr seg om er penger. Kvalitet over spill, spillbarhet eller spillerne gir de langt faen i og det bevises gang på gang med nesten alle spill de kommer med. Som ett stort og seriøst spillselskap så burde de bruke mer tid på bugfixes...
 14. Håper dette blir mer som far cry 1, 2, 3 og 4 og ikke som 5'ern...
 15. ENDELIG!!!!!!! Det her er virkelig en gladnyhet av uante proporsjoner for meg, venta på en oppfølger siden jeg spilte Skate 3
×
×
 • Create New...