Jump to content

slæsk

Medlemmer
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 :)

Recent Profile Visitors

1519 profile views
 1. Håper dette blir mer som far cry 1, 2, 3 og 4 og ikke som 5'ern...
 2. ENDELIG!!!!!!! Det her er virkelig en gladnyhet av uante proporsjoner for meg, venta på en oppfølger siden jeg spilte Skate 3
 3. Litt merkelig å kalle en norsk person for Ace men...
 4. Nå er det den aller første utgaven av ps4, men nei.. Den er ikke full av støv da jeg renser den innvendig 2-3 ganger i måneden. Alle jeg kjenner med ps4 har samme problem. Snakker da ikke om pro eller slim versjon.
 5. Melkes det som melkes kan.. GTA 5 trenger ikke å følge 3 generasjoner med konsoller, så bra er det virkelig ikke....
 6. Designet var nesten bare kvalmt.. Så bedre ut med den testmaskinen som ble avbildet for halvt år siden med V form. Håper de endelig har gjort noe med de tragiske viftene som høres ut som som ett boeng 747 som skal lette selv når ps4 er i hvilemodus.
 7. Bullshit, storyen kommer du deg igjennom på 2-4 timer og det går stort sett ut på det samme om og om igjen, så er vel heller du som svarer noe du åpenbart ikke har peiling på. Speedrun rekorden på D2 er i skrivende stund på 1T:22M:47S for hele storyen, så 50 timer er bare tull, eller så er du en uhyre dårlig gamer.
 8. Om alt innholdet fortsetter å være låst bak season pass så mister de nok spillere fort... Destiny 2 døde ut for lenge siden.
 9. Neineineineineineinei....... Slutt å gjør om tegnefilmer til live action... Hollywood er tomme for ideer og må ty til gjenbruk, samtidig som de ødelegger alt som heter Disney classics. 100% sikker på at Walt Disney ligger å vrir seg i grava over dette.
 10. Gearbox gir også bort en haug med gullnøkler til borderlands 1, 2 og pre sequel. Borderlands 3 derimot er det ekstremt lite nøkler til.
 11. Synes Epic kan utsette den på ubestemt tid, sånn rundt lanseringen av neste konsollgenerasjon så kan de komme tilbake å si at "Nei, det blir ikke mer fortnite"
 12. Spakene ser ut til å være av samme dårlig kvalitet som på PS4, blir vel til å måtte bytte ut kontrollen hver 3/6mnd pga drift i stikken da..
 13. Håper de snart klarer å komme med ett spill jeg ikke har ifra før..
 14. *Krysser fingrene og håper på ps4 release*
×
×
 • Create New...