Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vanskelig å si, men legg ut alt med individuelle priser.

 

D5100: 1500

35mm: 1000

18-55: et par hundrelapper hvis du er heldig, men gies helst bort med huset..

Sigma: 2000 og 2500, men sikkert reelt 500 lavere. Ganske usikker.

 

 

 

Resten får du se ann. Ville prøvd å lagt ut på dette, og forventa lavere. Eller høyere og vente lengre. Men sjekk opp selv på finn. Jeg vet jo ikke standen på utstyret ditt heller.

Endret av L/-R~
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for svar.

 

Det er lite bruksmerker på kamerahus, eneste slitasjen er 1 liten ripe på glasset og gummidelen til "skikkevinduet" mangler. 1 objektiv har noen få skraper på metallet rundt glasset, ingen riper. Tripod og kulehodet er ganske bra stand, lite brukt. Samme med sekken. Fant ikke ut hvordan jeg sjekker antall bilder tatt da...

 

Skal legge det ut på Finn i løpet av neste uke, med mindre det finnes noen bedre bruktmarked for kamerautstyr? 

Lenke til kommentar

Finn.no er nok en bedre plass og selge denne type kamerautstyr siden det på foto.no er et mer hobbyfoto-klientell som frekventerer der som gjerne er ute etter mye dyrere utstyr, men det er gratis og annonsere så hvorfor ikke på begge plasser ? spesielt 10-20 og 35mm kan du annonsere på foto.no siden det er mer hva denne gruppen leter etter.

 

Anbefaler og skrive litt angående hva man kan fotografere og hvordan man enkelt kan bruke utstyret for å få gode bilder og ikke klipp/lim inn en enorm mengde med spesifikasjoner siden de som eventuell kjøper dette kameraet ikke har så mye kompetanse til og forstå dette.

 

Normalt så burde man selge kameraet med et objektiv og det er egentlig bare 18-250 som fungerer da siden det er en allsidig zoom-objektiv, men er redd at prisen kanskje blir for høy da.

 

De 2 andre objektivene "10-20 og 35mm" kan du legge ut i en egen annonse siden de har et bredere kundegruppe med flere potensielle kjøpere, aller helst i hver sin annonse så du treffer litt mer spesifikk med annonse-beskrivelser. Og beskriv hvilken type objektiver dette er så potensielle kjøpere kan forstå hva de kan fotografere, så som vidvinkel til landskap/bygninger, etc. og 35 mm til portretter, etc. Jeg pleier og legge med en link til flickr.com så personer kan se type bilder de kan ta, foreksempel til Nikon 35mm f/1.8. (her ser du hvilken type bilder du kan ta med dette Nikon 35mm f/1.8 objektivet "link").

Og det er veldig viktig og skrive med alle nikon-kameraer som disse objektivene passer til i annonsen, så eventuelle kjøpere kan finne sitt kamera i beskrivelsen, da blir plutselig objektivet mer interessant for den personen.

 

Det samme med stativet/hodet og sekken, legg det ut i egne annonser.

Endret av Nautica
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...