Gå til innhold

Kebabsjappa


bshagen

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Da må du bestille kebabpizza. Aller best om du bestiller den sterk (den er ikke veldig sterk), da har den mest smak. Håper den faller i smak ;)

Endret av bshagen
  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Da må du bestille kebabpizza. Aller best om du bestiller den sterk (den er ikke veldig sterk), da har den mest smak. Håper den faller i smak ;)

Stikker innom på fredag ettermiddag, gir tilbakemelding i tråden :)

  • Liker 1
Skrevet

Kebabpizza er dvaskt og ekkelt. Det er for mye på pizzaen. Tyrkisk pizza er uten ost forøvrig, så skjønner ikke hvorfor de skal ha ost på kebabpizza? Hvor faen failet dette? Ta vekk osten, dryss på kebabting.

Skrevet

Kebabpizzaene jeg har smakt kombinerer det verste med kebab og det verste med pizza. Men variasjonsmulighetene er store, så noen er kanskje gode.

Tror faktisk ikke jeg har prøvd det ennå. Har prøvd Kebab-Ufo hos Lersbrygga Grill i Sande, de likte jeg godt. En slags kebab-calzone greie.

Skrevet (endret)

Man tager en alt for stor porsjon stusselig MUK, tilbereder som man ville gjort om man laget kebab, slenger det oppå en pizzabunn sammen med litt kebabtilbehør. På denne måten kommer svakhetene med kjøttet virkelig til sin rett, siden man ikke kan kvele det i en lefse og drukne det i saus. Great success!

Endret av Isbilen
Gjest Slettet+3165
Skrevet

Velger stort-sett alltid kebabpizza over vanlig kebab (rull / pita).

 

Riktignok en variant med skikkelig kjøtt, pommes frites og saus.
 

Skrevet

Man tager en alt for stor porsjon stusselig MUK, tilbereder som man ville gjort om man laget kebab, slenger det oppå en pizzabunn sammen med litt kebabtilbehør. På denne måten kommer svakhetene med kjøttet virkelig til sin rett, siden man ikke kan kvele det i en lefse og drukne det i saus. Great success!

Du får dette til å høre negativt ut. Muk på hveteseng mmm

  • Liker 2
Skrevet

Man tager en alt for stor porsjon stusselig MUK, tilbereder som man ville gjort om man laget kebab, slenger det oppå en pizzabunn sammen med litt kebabtilbehør. På denne måten kommer svakhetene med kjøttet virkelig til sin rett, siden man ikke kan kvele det i en lefse og drukne det i saus. Great success!

Er jo ikke MUK. Er skikkelig stabla fårekjøtt på spidd, pomfri og akkurat så mye saus du vil ha!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...