Gå til innhold

Telia og Get slår seg sammen – Dette vil det føre til for deg som kunde


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så da blir jeg helkunde i Telia. Håper de ikke kødder til fibernettet som har vert stabilt i årevis. Men jeg venter spent på den nye Android boksen som de sa på chat skulle komme info om denne mnd. Micro boksen er elendig for å si det mildt. Må da kunne lages bedre fjernkontroller som ikke bruker IR nå i disse BT og Wifi tider. Jmf. Logitech .. Greit å bruke moben men vil ha en remote i tillegg.

Endret av Junk Inbox
Lenke til kommentar

Skummelt. Er bundet til Get og kan ikke bytte. Hva som skjer med betingelser og vilkår nå er oppe i luften ser det ut til.

Da har du en ganske grei hverdag.  Hvis en slik sammenslåing er skummel.  Jeg vil tippe du beholde de gamle vilkårene dine ut avtaleperioden...

 

Det som er skummelt med slike sammenslåinger, er for stor markedsmakt.  Vi vet hva som skjer når selskaper blir for dominerende.

Da går prisene opp, og innovasjon ned.   Det er hverfall det som holder på å skje i USA.   Det er derfor de kommer til å bli overkjørt av bl.a. Kina på sikt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

TV? Ser folk på tv enda? Get er bare eb av mange tilbydere av bredbånd.

Men snart blir det vel som i USA der man må betale ekstra for å kunne se netflix på internetten?

 

Folk er rare og ser på 60" TV isteden for på Maccen. Rart med det. Skulle nesten tro TV var dødt da ingen satser på innhold lenger. Idol er over, ingen Pærradise og Ex on the Beach. TV lever gitt. Nå som man kan se TV når og hvor man vil blir det enda mer folk som ser "TV".

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skummelt. Er bundet til Get og kan ikke bytte. Hva som skjer med betingelser og vilkår nå er oppe i luften ser det ut til.

 

Neppe. Det er begrenset i avtalevilkårene, disse vilkårene går begge veier. Men lange bindings-avtaler trodde jeg tilhørte fortiden.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Skummelt. Er bundet til Get og kan ikke bytte. Hva som skjer med betingelser og vilkår nå er oppe i luften ser det ut til.

 

Du er i binding, da er du "immun" mot endringer i de 12mnd du har avtale. Så ingenting vil endre seg for deg i denne perioden.

De har mulighet til å endre vilkår og avtaler selv under binding - men du vil da få valget mellom å godta endringen eller å avslutte abonnementet (bindingen faller da bort).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg får håpe vi blir kvitt både den nåværende "Get Box'n", tungvinte/gammeldagse menyer, dårlig respons fra både box og fjernkontroll, samt ustabilt TV-nett.

 

Fjernkontrollen er som en laser peker.. Man må sikte på boksen for at den skal virke  :hm: Det slipper jeg med Logitech Harmony.. Har en Mikro box fra Get. Utrolig treg og elendig UI ja..

Endret av Junk Inbox
Lenke til kommentar

Det hadde vært fint om Get hadde fokusert på å kunne gi flere av sine kunder mulighet får å få bredbånd i tillegg til TV.

 

Det er sprøtt at store sentrale boligområder i store byer ikke kan få bredbånd fra Get, kun TV delen.

Forklaringen i slike tilfeller kan være eldre utstyr, kabler osv. I som ikke lar seg oppgradere/bytte ut frem til det økonomisk lønner seg å grave i gata. Om kommunen og kabelselskap ikke er god til å kommunisere og samarbeide, kan det ta lang tid før noe skjer. Eldre kobberkabler har gjerne bare støtte for frekvenser opp til 250, 360 eller 450 mhz, som kun klarer å gi tv signaler og færre tv kanaler. I samme åndedrag er det mange sameier som eier kabelnett og sentraler i blokkene der GET kun eier kabel inn til bygget, kompliserer det saken enda mer og forverrer muligheten til underholdningstilbud.

 

Jeg opplevde et eksempel selv i fjor da jeg jobbet på et sykehjem der de eide kabel tv nettet fra hovedinntak og helt ut til siste tv i løkken. Datert 1980 i eldste delen og skjøtet på siden med forsterkere uten journalføring for lettere utbedring av feil. I vårt tilfelle fikk ca. 12 beboere ikke tv signaler. Montøren som møtte opp den dagen, kom livsglad og full av engasjement og entusiasme. Han forlot oss på ei båre mens han sprellet og nynnet religiøse salmer før dosen med heminevrin kicket inn og slo han 20 mil ut i Narnia.

 

Til dags dato har jeg ikke sett løsning på tv signaler eller hørt mer fra aktuell montør.

Lenke til kommentar

Å våre gater er kabel i luftstrekk. Så der er rart det ikke er investert i utskiftning. Å bytte luftstrekk er jo liten kostnad kontra graving.

Det avhenger også om kommunen ønsker å få kabler ned i bakken om noe skal endres også. Fra luftstrekk til graving f.eks. Sarpsborg og Fredrikstad kommune gjør slik og har holdt på sånn siden 2010

Lenke til kommentar

Er dessverre også bundet av Get, men jeg tror det umulig kan bli verre etter sammenslåingen. Har i dag nyeste teknologi fra Get, Get box Mikro og Mikro+ og det fungerer SVÆRT dårlig! Det er problemer HVER GANG man prøver å: sette på opptak/se på opptak/starte forfra/osv. Maken til gjentakende problemer har jeg ALDRI opplevd med andre TV distributører og jeg har vært innom samtlige siden 1. generasjons dekodere kom. Når det gjelder brukersupport hos Get så er det egentlig bare å glemme det da den er lik null.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...