Jump to content

Sersjant SEGA

Medlemmer
 • Content Count

  512
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

277 :)

About Sersjant SEGA

 • Birthday 11/08/1980
 1. Herregud bare vent til det kommer på lager blir en ps 5 på meg en gang i 2024 I'm in no rush
 2. Takker ikke nei til det fikk aldri spilt legion pga sykdom heller så midt i blinken
 3. Jeg skjønner ikke Vita-kommentaren da Vita ikke hadde internlagring (1GB i revisjonen) og krevde bruk av svindyre proprietære minnekort. Switch har 32GB og bruker standard micro-SD. Og Bluetooth-lyd har forsinkelse, uansett. Ikke bruk Bluetooth til gaming. Aller beste scenario gir 32ms lagg. Fokuser heller på hva Switch har. Skjermoppløsningen er mye bedre enn Vita (544p vs 720p), spillutvalget er mye bedre.. men ville kjøpt vanlig Switch foran Switch Lite, bare fordi det er utrolig digg å kunne spille spillene i 1080p på TVen med Pro Controller også. Går nok for den nye Switchen med bedre batteri hvis jeg finner den til en god pris på nyttårssalget.
 4. Det er jo ingenting i Apple universet.Dessuten har en god del mer enn nok av penger. Har man nok penger, får folk bruke det på hva man vil. Hvis man kun lever på kreditt og lån for Apple produkter er det trist. Spennende funksjoner på klokken. Tenk så fin klokke du får for 9000 hvis du kjøper en skikkelig klokke og ikke det søppelet her. 9000 for noe som ser ut som trash, eller en fin Citizen. Vet hvor jeg ville lagt pengene mine.
 5. Enig. Om du vil ha design er Sony Wena også et glimrende alternativ. Har den selv, sammen med tre forskjellige kroner. Og en ukes batteritid. Ja, enig, Sony sine smartklokker er fine.
 6. Takke meg til en classic klokke, trenger ikke alt det maset fra en smartklokke på håndleddet ass. Klokke er et smykke, og disse smartklokkene ser trashy ut.
 7. de har et firesifret antall interessenter, hvorav et tresifret antall har gjort en forhåndsreservasjon. Noen tydeligvis
×
×
 • Create New...