Gå til innhold

Samsung Galaxy Watch tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Miss_star skrev (1 time siden):

Hei

Akkuratt kjøpt meg samsung watch 4. Når jeg skrur den på (første gang) må jeg velge språk men når jeg skal velge land/område kommer ikke Norge opp. Er dette vanlig. Har dette noe å si for bruk klokken mtp gps, esim osv ?

Mulig det kommer som et alternativ i en oppdatering når du har aktivert klokka. Husker ikke helt, men mener det skal være et alternativ.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...
On 2/13/2020 at 9:05 AM, Lars667 said:

Ja, hvordan bruker dere klokkene deres? Må innrømme at, etter et halvår, så brukes min stort sett bare som en vanlig klokke. Jeg har LTE-versjonen, og den eneste virkelig nyttige funksjonen utover å vise tiden, er at folk kan ringe på klokka. Synes ikke den er veldig smart. Den registrerer noen ganger utendørsaktiviteter, aldri noe innendørs. AOD er so-so og bruker mye strøm, bevegelsessensor som skrur på klokka hvis en ikke bruker AOD, er veldig tilfeldig. Jeg hadde nok forventet mer av denne klokka, men kanskje jeg har vært dårlig til å finne bruksområder. Og kanskje er det fordi den er tilkoblet en Huawei-telefon. En annen ting er jo at den kobler seg til og fra telefonen som en... jojo? Plutselig får jeg vibrasjonsvarsel om at den kobler seg av, så til, så av igjen, så til igjen. 

Jeg har til gode å finne et virkelig nyttig praktisk og pent klokkefjes, så tar gjerne tips der. Ser en på Finn, så ligger det maaange GW, også LTE, der. Jeg er kanskje ikke den eneste som er litt smålunken etter ei stund med klokka?

Den funksjonen med at folk kan ringe på klokka mot trådløse øreplugger har jeg hatt på min samsung klokke i snart 5 år. Det ble brukt 2-3 ganger. Men den gang var kravet at mobilen og telefonen var tilkoblet samme Wifi nett (uten client isolation), som de alltid var på jobb. Ergo lå telefon i låst skap mens jeg gikk i kantina uten telefon.

Det eneste jeg ønsket LTE til var å kunne kjøre ting som spotify online mens jeg var å trente uten Wifi dekning. Det jeg måtte gjøre var å legge musikkspor i offline mode og overføre de til klokka. Ellers greit med nødfunksjoner når man har LTE dekning på klokka og det er upraktisk å ha med telefonen.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

hei.

har nettopp kjøpt med samsung watch 4 med lte. men går det ikke an å ringe ut via Bluetooth og telefonen. når telefonen er koblet til meg Bluetooth så får eg spørsmål om eg vil ringe via lte.

men når eg har telefonen tilgjengelig så vil eg kunne ringe via Bluetooth/mobilen 

er det andre som har det problemet?

Lenke til kommentar
trond-kj skrev (På 12/7/2021 den 10.35):

har en Galaxy Watch4 Classic som jeg lurer på om det går å forandre(egendedefinere)meldingen man svarer når man aviser et annrop?vet at det fantes på tidligere modeler.men finner ikke ut av det på denne modellen

Dette gjøres via mobilappen :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Kynxx skrev (På 23.6.2020 den 17.35):

For de med DNB og iPhone/ Apple pay, går det også med curve

Hvordan klarer dere å bruke Curve på klokken?? Jeg finner ikke appen når jeg søker i Galaxy store til klokken og Samsung Pay får jeg ikke "startet" i Galaxy Wear appen fordi Norge ikke er godkjent enda.... Har noen en oppskrift på å få Curve til å virke på Galaxy Watch'en? 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
On 12/28/2021 at 8:22 PM, Rune Stikholmen said:

Hvordan klarer dere å bruke Curve på klokken?? Jeg finner ikke appen når jeg søker i Galaxy store til klokken og Samsung Pay får jeg ikke "startet" i Galaxy Wear appen fordi Norge ikke er godkjent enda.... Har noen en oppskrift på å få Curve til å virke på Galaxy Watch'en? 

Jeg har fortsatt Galaxy watch1. Jeg registrerte mitt Curve kort på Samsung Pay Sweden. Det finket fint den gangen. Vet ikke om det trikset fortsatt fungerer? 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Samsung galaxy watch 4 classic
Får ikke til å sende og motta sms fra/til klokka når den ikke er koblet mot telefonen. Skal ikke dette gå ann ? Får andre til dette ?  Dette var for min del litt av vitsen, å kunne ta en sykkeltur uten å ta med mobilen.Sende og motta anrop funker greit.                                         Når den er koblet til min samsung ultra 22 så fungerer det greit.  Vil gjerne høre om andre får dette til ? Er det noe galt med min esim ?

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
DJViking skrev (1 time siden):

Hvordan er Galaxy Watch sammenlignet med Polar Vantage og Garmin Forerunner når det gjelder kvalitet på Pulsmåling og trening.
Det sies at både Polar og Garmin har mye mer nøyaktig pulsmåling enn Smartklokker.
 

Garmin ELEVATE 4.0 mest nøyaktig. Polar Precision Prime er også god. Samsung Galaxy Watch helt ok, men ligger et stykke bak disse andre.

Endret av torbjornhb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...