Jump to content

Smygel

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

861 profile views
 1. hei. har nettopp kjøpt med samsung watch 4 med lte. men går det ikke an å ringe ut via Bluetooth og telefonen. når telefonen er koblet til meg Bluetooth så får eg spørsmål om eg vil ringe via lte. men når eg har telefonen tilgjengelig så vil eg kunne ringe via Bluetooth/mobilen er det andre som har det problemet?
 2. Smygel

  nintendo switch

  hei. eg har fylt på 200 kroner innpå nintendo kontoen til guttungen, det står også at det er 200 kr der. men når han skal kjøpe vbuks på nintendo switchen sår det at han bare har 22 kr. må jeg gjøre noe for at det skal oppdatere seg? mvh. svein
 3. hei. jeg lurer på å leige båt i Middelhavet mest sannsynlig fastlandspania når coronan er over. hvilke sertifikat krav er det i Spania Kroatia eventuelt Italia. og hvordan er det å krysse landegrensene har per i dag d5la sertifikat og vhf sertifikat.
 4. God kveld. Jeg har en ny 4g routeren fra ice.net som jeg bruker på hytten. Men nå viser det seg at naboen får inn bedre hastighet med telenor. Kan jeg barre bytte simkort fra telenor i ice routeren eller virker den kun på ice sitt nett?
×
×
 • Create New...