Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)
Mannen med ljåen skrev (20 minutter siden):

Kotlet (kjøttkaker) fra Estland, servert med fusili (pastaskruer) og ketchup.
Med eplemost å drikke fordi den gikk ut på dato i april.
Espresso til dessert.
Ja, jeg kjøpte en kapselmaskin på Finn, og en masse uoriginale kapsler. Skuffelse at den bare lager knøttsmå doser, men jeg kjøpte et sett espresso-fingerbøl på Finn for å kunne være sofistikert og fancy. 
Den kan også lage lungo, for dem som ønsker kaffe, og ikke shots. Fortsatt små, fordi kapslene inneholder lite kaffepulver. Men litt større enn espresso.

Eplemost har vel blitt til eple vin da eller? Må kanskje luft til???

Kult kjøttkaker og pasta er digg og godt med ketchup eller helst tomatsaus..

Endret av Gouldfan
  • Hjerte 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet
Mannen med ljåen skrev (Akkurat nå):

Ketchupen er polsk, og kostet 20 kroner pga dato.
Eplemosten var helt fin pga. uåpnet glassflaske som stod kaldt.

Bra, ja eplemost kan bli til vin, men tror det må luft til og oksidering.

AI-oversikt
image.png.3aa4f96b01f2ee2c557be4ae184ccae7.png
+5
 
Ja, gammel eplemost kan brukes til å lage vin, og det er faktisk en vanlig metode å lage eplecider eller eplevin på. Eplemost inneholder nok sukker og naturlig gjær til at det kan gjære og produsere alkohol. 
  • Hjerte 1
Skrevet (endret)
Mannen med ljåen skrev (1 time siden):

Ingen gjær i dette produktet, det er hundre prosent eplemost fra konsentrat, med kullsyre.
Det er sikkert like fint om to år, bare den er tett og unngår sollys.

https://www.carlsberggroup.com/media/30llgfia/no_tou-eplemost.png?height=1140&mode=max

Er naturlig gjær i eplemost og sukker om den ikke er sukkerfri. Om du tilsetter litt luft så blir det vin til slutt.

Men ikke om den er lukket slik du har selvfølgelig.

Endret av Gouldfan
  • Hjerte 1
Skrevet
Mannen med ljåen skrev (17 timer siden):

Var det en middag eller et politisk synspunkt? 🍊

Jeg ville ikke hatt den slasken på tallerkenen og i hvert fall ikke i munnen. Så det er nok middagen ja.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet (endret)

Tror det blir ovnsstekte marinerte svenske kyllinglår i dag, jeg liker ikke fritert kylling.

Så hun steker de nok i ovnen.

Vi har celebert besøk av en dame fra Usa som fikk nok av Usa og vendte hjem til Sverige igjen... Fikk ikke work permit over there.

Endret av Gouldfan
  • Hjerte 2
Skrevet (endret)

axZNI1j.jpeg

Stekt ris.

Består av kokt ris, kyllingfilet, egg som stekes i panne under omrøring, frosne grønnsaker "amerikansk blanding" og soyasaus. Det finnes flere merker enn japanske Kikkoman.

Endret av Mannen med ljåen
  • Liker 1
  • Hjerte 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...