Gouldfan Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars (endret) Fersk fisk er også helgemiddag, Torsk eller Kolje eller Sei, eller om det er tilbud på ordentlig fersk Laks. Torsk osv vil jeg ha potet noe krispy grønt feks asparges eller salat og hollaindes saus til Til ovnsbakt laks er det veldig godt med fersk Tagliatelle pasta og grønn pesto og sitron.. anbefales. Endret 13. mars av Gouldfan 2 1
Jarmo Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Mannen med ljåen skrev (40 minutter siden): Hva er de riktige dagene, egentlig? Komletorsdag, fredagstaco, lørdagspizza...? Vi spiser det som passer best, det hender at hentemat kommer også på tale. Pizza, kebab osv. Livet har sine lyster 1 1
Mannen med ljåen Skrevet 14. mars Skrevet 14. mars Kjøttkaker, poteter, brun saus, gulrot og ertestuing. 1 1
Mannen med ljåen Skrevet 15. mars Skrevet 15. mars (endret) Lasagne med baguetter og salat. Laget med kjøttdeig, 2x pizzasaus fra Eldorado, Bechamelsaus fra Dolmio og lasagneplater fra Barilla. Passelig hjemmelaget, i henhold til oppskriften på Dolmio-glasset, som gikk ut på dato for noen måneder siden. Norvegia på toppen. Endret 15. mars av Mannen med ljåen 1 1
Salvesen. Skrevet 15. mars Skrevet 15. mars I dag blir det 400 gram tørr modnet ytrefilet med søtpotet fires og bearnaise. 1 2
Jarmo Skrevet 15. mars Skrevet 15. mars (endret) Entrecôte med peppersaus og tilbehør i dag. Njam, njam... Tips: Coop Ekstra har i falle fall her, beste ferdiglaget peppersaus. Endret 15. mars av Jarmo 1 2
Duriello Skrevet 15. mars Skrevet 15. mars Jarmo skrev (17 minutter siden): Entrecôte med peppersaus og tilbehør i dag. Njam, njam... Tips: Coop Ekstra har i falle fall her, beste ferdiglaget peppersaus. Den er god ja. 😋 Har du testet denne, fra Rema? 1 1
Jarmo Skrevet 15. mars Skrevet 15. mars Duriello skrev (3 minutter siden): Den er god ja. 😋 Har du testet denne, fra Rema? Nei, vi har et stykke til REMA her. Men kjører forbi noen ganger så vi prøver 1 1
Salvesen. Skrevet 16. mars Skrevet 16. mars Til de ikke for fine kjøttstykkene bruker jeg alltid denne sausen: Kjøper de på 10 kroners tilbud på spar i større kvantum og de har lang holdbarhet. Så ligger alltid noen bokser klar. Funker helt fett for hverdags biffen eller løvbiff. 2 2
Mannen med ljåen Skrevet 16. mars Skrevet 16. mars (endret) Mens vi snakker om saus, jeg fant denne i en importbutikk, og er spent på om den tilsvarer sausen i rettene på kinesisk restaurant. Meny ser også ut til å ha den. Men det blir ikke peppersaus i dag, for klokken er snart plov! Plov med rettich i stedet for gulrot, av logistiske årsaker. Ikke like godt, men det var det jeg hadde. Glemte majones. Mister tre Boris-poeng, men ellers bra. Endret 16. mars av Mannen med ljåen 1 1
:utakt Skrevet 16. mars Skrevet 16. mars I dag tenker jeg vi har helstekt indrefilet av svin, potetbåter og grønnsaker. 1 2
Mannen med ljåen Skrevet 17. mars Skrevet 17. mars Boris-inspirert smørbrød. Denne gangen med Poli (slovensk kyllingpølse) og hamburgerdressing med dårlig dato, proteinbrød og ruccolasalat. 1 1
Duriello Skrevet 17. mars Skrevet 17. mars Nachosgrateng. Puttet i litt kidneybønner, brekkbønner og mais idag. 2
Gouldfan Skrevet 18. mars Skrevet 18. mars (endret) Det er veldig lett å lage fløte basert peppersaus, jeg liker med grønn pepper skikkelig 80 talls indrefilet biff, bare det at kona er litt allergisk mot grønn pepper. Som denne men jeg foretrekker indrefilet til. Tomat stekte eller rå passer veldig til samt potet i en eller annen variant. Fint med noen hele grønne pepper korn på også, og pepper mix.. https://www.matprat.no/oppskrifter/kos/pepperbiff/ Endret 18. mars av Gouldfan 2
Mannen med ljåen Skrevet 18. mars Skrevet 18. mars https://www.frosta.pl/produkty/ryby/przysmak-rybny-z-serem-i-ziolami/ Google Translate fra polsk: Sitat Fiskedelikatesse med ost og urter Panert seifilet kombinert med fløyelsostsaus og urter. Komponer med favorittpålegget ditt og server som et næringsrikt måltid eller rask matbit. Det tar bare noen få minutter å tilberede et velsmakende måltid for hele familien. Fisk og ost får en ny dimensjon med FRoSTA! Servert med chana dal med tyrkisk yoghurt. Har lagt i bløt og kokt større mengder chana dal, så jeg kan fryse resten, og ikke trenger å gjenta hele prosessen. 2 2
Salvesen. Skrevet 19. mars Skrevet 19. mars I går ble det Indrefilet i sous vide i 4-5 timer. Ble helt fantastisk mør og hadde en del fett som ga en skikkelig bra smak. Servert med søtpotet fries og den typiske chilli bernais sausen som nevnt tidligere. Kjempe måltid. Jeg kjøpte 500 gram så jeg har del 2 klar i dag men denne har fått en "salt brine" i 24 timer. Spent på forskjellen da gårsdagens stykke allerede var så bra og full av smak! 1 1
Gouldfan Skrevet 19. mars Skrevet 19. mars (endret) Idag har kona bursdag så det blir Entrecote med kantarell saus til... Og rettelse fersk pasta fettuce og grønnsaker. Jeg må lage all mat og drikke all vin 😉 for kona er operert og sykmeldt og tar det med ro.. Jeg elsker å lage mat, men håper bonus sønnen tar oppvasken. Så blir det kjøpt kake til, skal se om jeg får tatt et bilde når maten er ferdig. Puh også må jeg prøve å levere svensk selvangivelse, håper det går greit. Endret 19. mars av Gouldfan 2
Simen1 Skrevet 19. mars Skrevet 19. mars Mandag og tirsdag ble det kyllingfilet, bretagnesaus, quinoa og salat tilbehør. 2 3
Mannen med ljåen Skrevet 19. mars Skrevet 19. mars Kylling peri peri med kokte grønnsaker og tyrkisk yoghurt. Kyllingen gikk ut på dato i februar, og posen hadde åpnet seg. Men det har vært frosset hele tiden, og smakte godt. 2 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå