Jarmo Skrevet 16. februar Skrevet 16. februar Simen1 skrev (12 minutter siden): Det hadde bare vært hyggelig om du kom hit på middag.. Skjul innhold Ekte navnet ditt er vel ikke Hannibal Lecter? 1
Simen1 Skrevet 16. februar Skrevet 16. februar Neida, slapp av, jeg er bare en helt vanlig hjemmekokk med litt spennende bakgrunn. Kom til landsbyen min så skal du få se. Spoiler 2
Mannen med ljåen Skrevet 17. februar Skrevet 17. februar (endret) Taco med kjøttdeig med tacokrydder (sånne poser som koster ca. 3 kroner på Rema), isbergsalat, rødløk, tortilla, taco-tubs, revet gulost, agurk, tomat, paprika, rømme, mais og tacosaus. Nei, vi bruker ikke guacamole. Endret 18. februar av Mannen med ljåen 1 1
Mannen med ljåen Skrevet 18. februar Skrevet 18. februar Cheeseburger! 🍔 Med protein-burgerbrød, dressing, crispisalat og sprøstekt løk. Brødet gikk ut i januar, så det var på tide. 2 1
Karltorbj Skrevet 18. februar Skrevet 18. februar (endret) Toro spinatsuppe, en kyllingbuljongbit. gulerotbiter, purreloek, poelsebiter og tre baater med hvitloek. Mandelpoteter og Kiwi sitt "Bakerens utvalgte" speltbroed ( anbefales ) med smoer paa, ved siden av. Staar og setter seg naa, har ikke smakt paa det enda. To kokte egg ogsaa, de glemte jeg. Endret 18. februar av Karltorbj 4
Karltorbj Skrevet 18. februar Skrevet 18. februar (endret) Karltorbj skrev (6 timer siden): Toro spinatsuppe, en kyllingbuljongbit. gulerotbiter, purreloek, poelsebiter og tre baater med hvitloek. Mandelpoteter og Kiwi sitt "Bakerens utvalgte" speltbroed ( anbefales ) med smoer paa, ved siden av. Staar og setter seg naa, har ikke smakt paa det enda. To kokte egg ogsaa, de glemte jeg. Smakte veldig godt, men ertersuppen, med samme fremgangsmaaten, er jo vinneren da. Det som er kult med spinatsuppen, er at den har det samme som tomatsuppen, det er godt med egg i. Suppeegg, skal vaere faste, men ogsaa bloete. ha de i, paa oppkokingen, med salt i vannet og 6 min koking og rett i kaldt vann til avkjoeling, stoppe kokeprosessen. Da blir det perfekte suppeegg. Endret 18. februar av Karltorbj 2 2
:utakt Skrevet 18. februar Skrevet 18. februar Kjøpte en grillet kylling på Meny og laget kyllingsalat i dag. 4
Karltorbj Skrevet 18. februar Skrevet 18. februar :utakt skrev (44 minutter siden): Kjøpte en grillet kylling på Meny og laget kyllingsalat i dag. Den pleier jeg aa koke ris og karrysaus, med eple til. 1 1
Mannen med ljåen Skrevet 19. februar Skrevet 19. februar Chana dal curry med pølse, uten tyrkisk yoghurt denne gangen. Laget så stor porsjon på søndag at resten ble fryst. Varmet i microen på jobb. Og noen hadde laget vafler. 🥞 3 1
:utakt Skrevet 19. februar Skrevet 19. februar I dag ble det denne fiskeformen. https://www.godfisk.no/oppskrifter/orret/ovnsbakt-orret-med-hvitloksgronnsaker/ Balsamicoeddik er undervurdert! 4
Jarmo Skrevet 19. februar Skrevet 19. februar Potetstappe, karbonader med tilbehør/grønnsaker med et stort glass vann. 1 2
Mannen med ljåen Skrevet 20. februar Skrevet 20. februar Salat fra salatbaren på Rema. Isberg, Ruccola, kylling, mais, løk, ost, skinke og cæsarsalat. 1 1
Mannen med ljåen Skrevet 21. februar Skrevet 21. februar (endret) Ukrainsk borsch med ekstra hvitløk, gulrot, løk og pølse. En klatt smetana på toppen. Usikker på autentisiteten med baguetter fra Rema, men de går ut på dato. Endret 21. februar av Mannen med ljåen 2 1
Jarmo Skrevet 21. februar Skrevet 21. februar (endret) Biff stroganoff, laget av lokalt slaktet entrecote.(500,-pr kg levert på døra, ikke galen) Perfekt middag med tilbehør og god vin. Endret 21. februar av Jarmo 1 4
Mannen med ljåen Skrevet 22. februar Skrevet 22. februar Østtysk matmangel-schnitzel, som nevnt i videoen om doktor-pølse. Tom for løk og pastaskruer, så spaghetti og ketchup. Selvsagt litt svidd. Og pølsa ble kuttet i litt for tykke skiver. Men godt likevel. 3
Mannen med ljåen Skrevet 23. februar Skrevet 23. februar (endret) Hadde seks tomater. Én var dårlig. ChatGPT foreslo tomatsuppe for å bruke opp resten. Slik ble det. Fikk brukt tyrkisk yoghurt også. Og hardkokt egg. Og litt paprika-krydder for smak og farge. Endret 23. februar av Mannen med ljåen 1 1
Mannen med ljåen Skrevet 24. februar Skrevet 24. februar (endret) Ovnsbakt Laksefilet med kryddersmør, blomkålris*, og tyrkisk yoghurt. *(blomkål revet på rivjern og dampet i vann på stekepanne under lokk.) Vet ikke hvorfor mobilen tok så dårlig bilde, men det er for sent å ta nytt bilde nå. Endret 24. februar av Mannen med ljåen 3 2
Gouldfan Skrevet 24. februar Skrevet 24. februar (endret) I helgen disket jeg opp med Entrecote middag for gutta/kameratene i Norge. Det ble litt øl og vin og sånn, men vi koste oss og hadde det bra. Vi kjøpte fryste potet båter med skal og stekte løk og champinjong i smør og lagde en "norsk" berneause pose saus med H melk og smør. De svenske "sausene" er ikke noe god btw. De svenske entrecote biffene var gigantiske, og det ble veldig godt selvom kameraten dumpet en gigant smør kube i biffpanna. Panna var gul dagen derpå. Men økologisk smør er godt det... Idag skal vi ha reprise for kona hadde også lyst på. Siden hun er sykmeldt etter en operasjon, så står jeg for maten igjen. Denne gangen med Norsk Tine Smør som vi fikk et knalltilbud på i Sverige. Jeg skal ta andre halvdel av Bordeaux jeg nevne sist, som jeg har lagret på en korket halvflaske. Endret 24. februar av Gouldfan 1 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå