Gå til innhold

KORTTEST: Grillbot


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nerder som liker grilling har sjelden evne og/eller vilje nok til å kunne foreta en runde med en manuell børste. Dels fordi de ikke evner å se hvordan ting fungerer i praksis, dels fordi de mangler muskelmasse til å håndtere noe mer krevemde enn et tastatur med cherry MX og datamus med lodd. Det de derimot har mye av, er penger fordi de kan være systemutviklere og tjener penger som gress. Da fungerer en slik grillbot ypperlig til en slik oppgave, siden det er bedre enn absolutt ingenting. :)

  • Liker 3
Skrevet

Ut fra utseendet på toppen av dingsen, dere er sikre på at den ikke skal holdes ned mens den rengjør? Som en automatisk grillbørste?

Ser ikke for meg at en "edderkopp" rengjør mye mer enn toppen av rista.

  • Liker 1
Skrevet

Den fungere bedre hvis en fyller kull helt opp til rista og setter på lokket med full trekk....

Det prøvde jeg i en tønnegrill med rist for tre år siden. Den ble så varm og rødglødende at rista ble myk og sank 2-3 cm ned i grillen. :p

Skrevet

Vi trenger alle flere roboter. Men da må det være roboter som gir oss noe. Dette er jo rent tøv. 

Grillen brenner man ren etter bruk og drar over med stålbørste, kjapt og enkelt. Er det vanskelig å få rent kan man enkelt dyppe grillrist i kaustisk soda i et par timer da er alt vekk når man tar den opp og null børsting er nødvendig. Husk "kjemi-briller" og hansker. 

 

Så kan du bruke pengene du vurderte å bruke på Grillbot til å skaffe deg en vaskerobot. Eller legger de til din første støvsugerrobot om du ennå ikke har en. De gjør livet enkelt. Og en trenger ikke 10 000 + for å få en bra modell. Nå er det veldig mye bra helt fra 2000-4000 og oppover. 

Gjest Slettet-qfohT7
Skrevet

Tja, det eneste mer tåpelige enn dette er den roboten jeg så for noen år tilbake som skulle rengjøre mobilskjermen.. i tilfelle å tørke den av på t-skjorta ikke var effektivt og enkelt nok..

Skrevet

Nerder som liker grilling har sjelden evne og/eller vilje nok til å kunne foreta en runde med en manuell børste. Dels fordi de ikke evner å se hvordan ting fungerer i praksis

 

 

 

Den fungere bedre hvis en fyller kull helt opp til rista og setter på lokket med full trekk....

 

Det prøvde jeg i en tønnegrill med rist for tre år siden. Den ble så varm og rødglødende at rista ble myk og sank 2-3 cm ned i grillen. :p

 

 

:hmm:

  • 4 uker senere...
Skrevet

Nesten en tikkende bombe. Ha på vernesko i det man åpner lokket. Brått fyker den av grillen i det man åpner lokket, med påfølgende deilig skrubbing av barbeinte føtter ?

  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...