Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvorfor må gutter stå mens de tisser?


Anbefalte innlegg

De fleste gutter tisser også andre steder enn på en do. Feks i skog og mark. Da er det en fordel å stå.

 

Jeg er selv en tilhenger av å sitte, men jeg ser noen utfordringer også. Hygiene på offentlig do er en ting. Har man stå er det langt fra sikkert doen er konstruert slik at det er praktisk å sitte. Noen doer er også relativt korte og grunne slik at man kan slå nedi uten stå også.

Hvis man feks har hatt sex eller gjort andre ting så kommer strålen av og til så uberegnelig at man ender opp med å pisse gjennom glipen mellom doring og do. Plutselig er man våt på leggen.

Er man full er det ingenting som slår det å lene hode mot veggen og bare la det stå til :D (funker best i slik renne/ halvvegg pissoar)

Litt avhengig av bekledning kan det være veldig mye raskere å vippe den ut enn å kle av seg nok til å sitte.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Mange menn føler de ikke får tømt seg skikkelig når de sitter, noe som ofte har med en noe forstørret prostata å gjøre. (Hvilket er helt normalt.) Utløpet i urinblæren flytter seg litt opp fra bunnen av blæren når man sitter, og har man en noe forstørret prostata ligger den som en smultring rundt denne åpningen, hvilket begge gjør at blæren gjerne ikke tømmes helt. Når man står vil utløpet bevege seg ned mot bunnen og man får lettere tømt seg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Største problemet jeg kan se, er hvordan toalettene ser ut. Dette hadde vært helt ok hjemme, men ute, med gris og piss overalt, så ville ikke jeg satt meg ned. 

 

Utrolig mange menn vasker seg jo ikke på henda etterpå engang (jeg har aldri skjønt hvorfor.) Så jeg vasker meg ekstra godt, og bruker papir når jeg skal åpne dørhåndtaket for å gå ut :) 

 

Toalettene på barneskolen for hauger av år siden, var heller ikke noe særlig innbydende å sitte seg ned på. 

 

Alt i alt, glad jeg kan stå :) 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hjemme sitter jeg selvsagt men hvis jeg er på et toalett på et utested en lørdag kveld så står jeg selvsagt. Å sitte der blir som å bade i utallige menns urin....!! Ekkelt!

Hvis det er et rent og pent toalett på en bensinstasjon så sitter jeg og tisser. 

 

Stå og tisse i et toalett er uhygienisk, ekkelt og egentlig ganske unødvendig!

Lenke til kommentar

Utifra hva jeg leser så er det å stå det beste for menn.

 

I utgangspunktet er det å stå og sitte akkurat like effektivt, men noen menn har en anatomi hvor man får tømt seg bedre når man står. Dermed er det ett fett, men du safer deg med å stå dersom du er usikker på om du har en "lower urinart tract" om jeg husker korrekt. (Går etter husken her så terminologien kan være feil).

 

Selv sitter jeg stort sett, men som sagt er det fordi dopauser er den eneste gangen jeg får fri fra unger og styr så jeg elsker å sitte i fred på dass :p

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...