Gå til innhold

Korben

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

909 profilvisninger

Korben sine prestasjoner

30

Nettsamfunnsomdømme

  1. Damn! Hun har vel kasta ham ut, han var nok klar for en kamp! Nei nå er jeg skuffa, hvordan finne svaret nÅ?
  2. Fastlege? Mener du DrÖtker eller Greve? Er ikke så flink på slikt, har ikke noen fast jeg så blir litt usikker men er jeg plutselig ikke friskemeldt lenger? Hormoner i balanse er sikkert best, men hvor balanserer de? Sorry men jeg tuller selvsagt med dette, kanskje dumt når det ikke er tydelig nok så jeg skal stoppe nå. Jeg er ikke tenåring lenger, det vet jeg for jeg hadde 20-årsdag ca i 1990 og det var kjedelig å feire den helt alene. M
  3. Favoritter? Ja ok da, hva er din favorittbit twistposen? La bananen være til meg eller finn en annen twistpose og ikke lugg i min! Lakrisen er posefyll og alltid den siste biten som blir valgt etter kokos. Frister ikke twist? Vel kom hit da, sitt i armkroken min vennen, jeg skal passe på deg jeg, her er du trygg. Du er så god, jeg er heldig og jeg kjenner du lukter deilig, kjenner jeg nærmer meg halsen din, kysser deg lett på leppene og du biter deg litt i underleppa. DET er favorittbiten min fra nå av! Grrr, ikke gå, babe! Savner deg allerede, bit mer!😄
  4. Dere er bare venner og hun får ikke la være å svare deg når hun er i et forhold? Hva er det du ikke forstår i den settingen? Gi henne tid, plass og lov til å være med kjæresten sin. Dette vet du om så ikke krev noe annet av henne! Fortsetter du slik så vil hun neppe svare deg igjen, ever!
  5. Vet ikke men det som er mest ufattelig er at du spør oss og ikke henne om dette? Spør da vel?! Viser du at du frykter henne og ikke tør eller er redd for svaret så har du ikke vært lur for damer digger menn som snakker, tør å si hva de føler og kan snakke med damer outen å være usikre eller underdanige. Be a man, God damn it!
  6. Wow! Om ikke du tar dette opp umiddelbart og det fikser seg like raskt så er dette alarmklokker og røde lys på hele himmelen! Enten så er hun irritert på deg fordi du er pus mens hun kan holde på og deerfor lar deg lide. Eller så er hun bare ikke helt i vater med egne følelser og sjalusien har et tak på hgenne du aldri kan fikse uten hennes egen vilje. Hun viser lite respekt eller antenner for deg om hun ikke gjør det med vilje, synes ikke du dette er usexy og lite sjarmerende? Jeg vet hva jeg ville gjort men det er ikke sikkert at du er enig i, men hvis du synes at dette er mulig å leve med eller finne din egen løsning på så er nok det akkurat det samme som å ikke ville bruke mer tid på henne. Det finnes masse damer som ikke er slik og det er ingenting som tilsier at du for all del må satse på denne ene dama. Lykke til!
  7. Det høres ut som dere enten bare er venner men jeg tror at hun tester deg for å se om du reagerer på det hun gjør. De fleste damer skjønner lett at du som gutt er forelsket og det å vise deg at en annen tar henne i doggy er ondskapsfullt om ikke hun da er ute etter at du skal vise henne hva du føler eller si at dette klarer du ikke mer. For hun vil ikke si det til deg, du må si det til henne sor det er nettopp slikt damer elsker å høre og få bekreftet. Damer elsker at menn snakker om hva de føler, at de kan sette ord på det som er tema og det forteller henne litt om deg. Er du stille så kan du bli dumpa helt eller hun ligger med en annen for da er du svak og damer ser ikke etter svake menn. Så man up, talk to the girl and tell what YOU need! Du kan føle like mye og er, ikke spill tøff! Lykke til
  8. Ja hvis selvtillit, ønsket om å ikke prøve flere ganger og ellers usikker sammen med jenter vil være ting som ikke er bra for menn på Tinder. Men Tinder er bra for de som bare kjører på, hopper videre og aldri gir seg om de får et nei fra damer. De vil nok ende opp med ei dame slik de søker og da funker det. Så hva gjør de andre da? Søk på andre og mer seriøse nettsider for kontakt, snakk med damer i butikken eller ellers, drikk lite på byen og du er med en gang mer attraktiv enn alle som er drita. Spør og lytt, husk hva hun sier og ikke fryjt noen for frykt skaper avstand og en usynlig vegg som gjør alt verre. Ellers kan du kjøpe mye leketøy frem til det skjer, ikke gi opp, nytt selv damer ikke er der hver dag. PS. porno er ikke det eneste som kan pirre men det kan hjelpe i sunne porsjoner.
  9. Å? Regner med at du har en virkelig god lege som du vet kan hjelpe i slike saker skjønner jeg? Jeg vet at problemet mitt krever proff assist og jeg finner neppe noen som kan finne løsning på det at om jeg ikke står rett opp og ned så renner det over støtt. Har aldri hørt om det før, men føler at jeg må gi overrenning et ansikt, saken er viktig for de som lever i skjul med dette vet du. Men en annen ting, jeg kommer jo på bussen, på jobben, til lunsj, på bussen igjen, i sofaen osv. Neppe prostataen som skaper krøll fremover føler jeg men tenker samtidig på en normal runker som har full kontroll en del ganger for dagen i små stjålne øyeblikk men som ikke får hjelp stakkars. Ringe en venn? Finne en venn først eller venner er oppskrytt?
  10. Den som ikke vil reiser selvsagt til Thailand og finner seg en liten thai og satser på at kjærligheten vokser til etter hvert eller andre ting gir forholdet mening. Men jeg har tre lange varige forhold bak meg med norske ugler fra Norge som hadde sine holdninger om menn, sex, kvinner og sex, utvikle forholdet etc. Med andre ord, mine følelser sa at disse var mest opptatt av seg selv og jobbe for forholdet etc var ikke nevnt i stor grad. Jeg tok steget og brøt ut og fant ei jente igjen og for fjerde gang satset jeg hardt, gir hele meg og er så åpen ærlig at jeg må si at det er befriende. Slipper å huske hva forrige hvite løgn var fordi dama ikke takler at jeg sa hei til ei fin dame eller noe sånt og den nye dama er bare innertier, just as i would makde her if i had to! Så det å lete og aldri gi opp var lykken for meg, dama er bare toppers og så fullstendig på bølgelengde når vi snakker kjønn og ulikeheter, sex og like ønsker eller ulike behov og ellers kjønnenes forskjeller i et samfunn hvor likestilling ropes oftere og oftere. Jeg har nok være heldig, ikke alle får oppleve ekte kjærlighet i løpet livet, nå vet jeg at jeg hadde ikke det jeg heller, inntil jeg fant innertieren min! Så bytte henne i en thaiutgave hvor vi ikke kjenner hverandre, med bakgrunn som kan sammenlignes eller snakker samme språk når ting skal snakkes om og detaljer kan bety litt. Men det er jo dette som er bra, for thai er best for deg, norsk husmor limited edition er uten tvil nam nam for meg så vi er glade gutter vi to, og det er det som teller. PS. thai er ufattelig flotte spesielt songe og fargre, de norske er mer jevnt fin gjennom årene og om noe er bedre enn det andre vet jeg ikke da jeg er godt voksen.
  11. Om de fleste ikke tror Gud finnes, hvorfor er det så mange som tyr til bønn om de opplever situasjoner hvor alt håp synes å være ute?
  12. Tja eller man kan gjøre som mange velger, være utro, finne seg en på si eller betale for å få det man trenger. Det virker som mange menn heller velger dette fremfor å gå fra kona mens kona heller går fra mannen enn å være utro…..!?
  13. Mange usikre menn som kanskje tror at de vil få happy ending ofte? Nei dette bi mer nok i usikre menn som ikke tør å sjekke sterke norske kvinner som vil treffe selvsikre menn som kan kunsten å behandle kvinner, prate til kvinner og vite hva kvinner sier, føler og hva de mener når de ikke sier noe. Dette er mange men usikre på og de vil ha en kvinne som er oppdratt litt annerledes, litt mer konservativt og slik foreldre og besteforeldrene deres gjorde det? Selv mener jeg at kjønnene er alt for dårlige til å snakke, forstå og godta ulikhetene som gjør kjønnene forskjellige. Likestilling er ikke mulig så lenge kjønnene er så ulike, ting er ulikt og dette må snakkes om og bli enige hvordan skal takles. +++++ masse annet men dette er en god start for å unngå at menn drar til Thailandland og finner seg en lykkesøkende jente som ofte er en liten generasjon yngre. Noe som ikke burde fungert så bra kanskje? Om menn vil lære hvordan de behandler norske kvinner så må de tørre å feile! De tror det å feile, få avslag eller si noe feil er verdens undergang. Det er deg IKKE! Menn må tåle 30 avslag for hvert ene kanskje fra kvinner….
  14. Selvsagt men mange mener at de trenger den andre til å delta relativt ofte for at det skal være godt nok. Og har man et balansert forhold hvor begge bidrar til det daglige så er det ma he som gjerne vil hjelpe den andre selv om en selv ikke trenger å gjøre noe. Men overskuddet må selvsagt være der, respekten og et forhold i balanse med kjærlighet og oppofrelse som en glede hjelper selvsagt😉
×
×
  • Opprett ny...