Gå til innhold

Studium hevder gutter blir ingeniører fordi de tisser stående


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Men den innledende undervisningen som benytter prosjektile bevegelser bør ikke fjernes fra skolebøkene, men heller introduseres senere, anbefaler australierne."

 

Vi blir nok ikke like uansett.

Hvorfor skal vi på død og liv være like, og ha de samme interessene?

Vi er skapt forskjellige og det beste er kanskje at vi aksepterer at vi også har forskjellige interesser.

Hadde vært mer interessant å sammenligne innleverte patentsøknader på tekniske innretninger, og dersom 9 av 10 er fra gutter burde det være OK.

Jentene har større interesse for omsorg mellom mennesker, som kanskje er vel så viktig som tekniske duppeditter.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Så de rådville forskere mener kan hende at stådoer og pissoarer skal stenges og at gutta skal tvinges til å sitte på skåla.. Prøv å brekke en stiv morgenfrisk en under ringen, ikke så lett nei. Når det mangler noe verifiserbart er det ok med noe surrogater. Og det er ikke et snev av noe som ikke støtter seg på Freuds peniskompleks i den sølle forskerteori?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nok en tåpelig undersøkelse!? Det er hjernehalvdelene og hvilken side du primært bruker som avgjør om hvorvidt man er godt egnet til tekniske ting eller omsorg. Menn er primært venstrehjernetenkere og detaljstyrte, mens kvinner er mer høyrehjernetenkere og mer helhetlig orientert.

Men, Kvinner kan også være maskuline/venstrehjerne og menn kan være mer feminine og høyrehjerne. De virkelige geniene bruker begge hjernehalvdelene I større grad enn andre. De er mer balanserte og finner lettere den gyldne middelvei.

Det gjør at enkelte kvinner velger tradisjonelle mannsyrker eller vil spille fotball og inn I forsvaret, og at enkelte menn velger tradisjonelle kvinneyrker. Menn og kvinner tenker forskjellig og bruker forskjellig deler av hjernen. Det er i hodet det ligger... Dette tas det ikke hensyn til når man skal finne ut av hvem som er best på forskjellige ting. Da er alle kvinner kvinner og alle menn er menn, et problem som også oppstår innen forskning. Den introverte og den ekstroverte forsker vil se ting fra to forskjellige ståsted, men jeg har enda tilgode å se at forskningsmiljøet er klar over dette problemet, og som resulterer i så mye krangling og forskjellige resultater. Det ekstroverte/maskuline og det introverte/feminine er ment å skulle samarbeide. I vår verden konkurerer de mot hverandre..  (det samme i politikken)

Man burde heller forske på det faktum at menn som står å tisser, pisser nedover buksene sine og utover gulv, toalett og vegger. Prøv å legge blank plast på gulvet foran og på sidene av toalettet og se etter to dager… Dråpene er så små at man ikke ser dem når man pisser, men de legger et lag på plasten, og enda bedre. Noe burde lage et plasttrekk med tanke på akkurat dette, et trekk som også dekker buksene. Da vil nok menn sette seg... Kjipt for dem som må vaske, men også for alle de som ikke vet at de går rundt og lukter piss.

Jeg vil forøvrig tro at kruttet og raketter ble oppfunnet av folk som sitter nede og har ingen ting med å stå å tisse. Men bevares, urinering kan helt sikkert gi gode ideer, men det er neppe derfor menn blir ingeniører eller bygger hus.
 

Endret av humperdink
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nå skjønner jeg hvorfor så mange ikke klarer treffe dassen på jobben min (lavt utdanningsnivå)!

 

Og kunne man uansett ikke bare påstått at gutter driver mer med lego/ballspill/biler/whatever?

Legoen ble nok oppfunnet da menn satt på huk og la ut store lurer og forstod at de kunne bygge ting av "masse", men det var nok også her man fant opp kabellegging og annet. Tenker historien må omskrives nå. Urin og avføringsstudier har skapt vår moderne verden, og gjør at menn blir menn. Fantastisk!

Endret av humperdink
Lenke til kommentar

Enda et desperat forsøk på å komme med alternative svar på kjønnsforskjeller, som ikke har med biologiske forskjeller i hjernen.

 

Hjernevask med Harald Eia hadde utallige dokumenterte forskningsprosjekt som viste biologiske forskjeller i hjernen, her er en video med enda flere:

https://www.youtube.com/watch?v=Q1OKCTH5BnI

 

På tide at "forskere" legge disse blanke ark teoriene på hylla og akseptere at kjønnsforskjeller også gjelder i hjernen, ikke bare kropp og kjønn

 

Her er jeg faktisk ganske enig med deg, men ikke her... https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1778624&hl=

Lenke til kommentar

 

 

Forskere? Nei dette er psudo forskere, neo marxist, postmodernism.

 

Bare fordi du ikke er enig så endrer ikke det definisjonen på forskning.

Kanskje du burde se opp hva postmodernism er først?

 

 

En bevegelse innen kunst, litteratur og arkitektur. Endrer dette på den vitenskaplige modellen?

Lenke til kommentar

Nok en tåpelig undersøkelse!? Det er hjernehalvdelene og hvilken side du primært bruker som avgjør om hvorvidt man er godt egnet til tekniske ting eller omsorg. Menn er primært venstrehjernetenkere og detaljstyrte, mens kvinner er mer høyrehjernetenkere og mer helhetlig orientert.

 

 

Høres ut som en overforenkling, hva er din dekning for dette? (med høyre og venste som så viktig)

 

AtW

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Nok en tåpelig undersøkelse!? Det er hjernehalvdelene og hvilken side du primært bruker som avgjør om hvorvidt man er godt egnet til tekniske ting eller omsorg. Menn er primært venstrehjernetenkere og detaljstyrte, mens kvinner er mer høyrehjernetenkere og mer helhetlig orientert.

 

 

Høres ut som en overforenkling, hva er din dekning for dette? (med høyre og venste som så viktig)

 

AtW

 

 

Det er ingen overforenkling, men svært viktig stoff for å forstå oss selv og vår natur, men jeg er ingen professor og har ikke mine notater her I dag, så jeg håper noe av dette som kommer opp på noen søk kan gi litt innsikt. Jeg har ikke fått sett ordentlig på det.

 

 

Her har du noe lesestoff på emnet. Einstein brukes som eksempel på et geni som bruker begge. http://www.webpsykologen.no/artikler/test-dine-hjernehalvdeler/

 

Funksjonsområdene til høyre og venstre hjernehalvdel

http://ndla.no/nb/node/111057

 

Lateral tenkning. Dette lærer superselgerne for å kunne manipulere, mon tro hva de virkelige mestrene kan. https://estudie.no/lateral-tenkning/

 

I tillegg kan menn og kvinners hjerne være litt forskjellige, men det handler nok om at de brukes forskjellig. Fysisk er det ingen eller liten forskjell.

 

Jenter og gutter har forskjellig hjerne

Forskjeller i hjernen kan kanskje forklare gutter og jenters forskjellige evner. http://illvit.no/mennesket/hjernen/hjernen-jenter-og-gutter-har-forskjellig-hjerne

 

Kjønnenes intelligens er forskjellig. Menn og kvinner er like intelligente, men på hver sin måte. http://illvit.no/mennesket/hjernen/intelligens/kjonnenes-intelligens-er-forskjellig

 

Det rare er at denne polariseringen oppstår I den ene hjernehalvdelen om den andre kobles ut som følge av en ulykke etc. Vi bruker jo begge sider da de har forskjellige og viktige funksjoner, men vårt utgangspunkt kan være I den høyre eller den venstre hemisdfære. Vi er også både introvert og ekstrovert, men primært det ene og omgivelser kan endre det, også alkohol, rusmidler og kjemikalier.

 

Når du ser på det introverte/feminint og det ekstroverte/maskulint så finnes det også masse stoff og tester. Dette handler mye om det samme. Søk bare på “ekstrovert og introvert” (har googlet det)

 

Også på youtube finner du mange tester og videoer om høyre og venstrehjerne, 

 

Problemet med forskningsstudiene og de forskjellige resultatene er at om du tar en maskulin kvinne og en feminin mann vil man få motsatt resultat enn av en maskulin mann og en feminin kvinne. Samme problemet oppstår når en gruppe kvinner hvor en stor andel tenker som menn, eller en gruppe menn har en stor andel av feminint tenkende, eller grader av dette. Det er sjeldent du finner en fullt ut feminin mann, men han kan ha utpregede feminine sider, liker de samme bøker og filmer som jenter, osv. Og det samme for kvinner, men motsatt.

 

Dette er også viktig for å forstå homofili. Det er hjernen som bestemmer kjønnet. Hos to menn eller to kvinner vil den ene være maskulin og den andre feminin. De spiller hver sin rolle og det er derfor de tenner på hverandre.

 

Det er også helt historisk nødvendig at det har vært slik I vårt ofte kjønnsdelte samfunn. Kvinner har det maskuline prinsipp I seg da de må kunne begge roller om de blir alene. I vår mannsdominerte verden har de mer myke menn holdt en viss balanse I to forskjellige verdier som må være likeverdige for å skape balanse, eller prinsippene veksler slik du setter den ene foten foran den andre og således går. Høyre og venstre er alfa og omega, også for bevegelse.

 

Min påstand er at disse kunnskapene har vært kjent I våre okkulte miljøer (okkult betyr skjult) og at man kan manipulere en hel verden med det.

 

Her er en engelsk artikkel og om jeg har rett, så forklarer det hvorfor ikke dette er pensum.

 

Divide and Conquer: Politics and the Left/Right Fraud. https://www.corbettreport.com/divide-and-conquer-politics-and-the-leftright-fraud/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...