Jump to content

asshole

Medlemmer
 • Content Count

  569
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

465 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "Mye tyder på at denne typen angrep er litt enklere å gjennomføre nå når veldig mange jobber fra hjemmekontoret under pandemien" Nei, tvert i mot. Dette er FUD. Zerologon krevde feks. at man satt på samme LAN som domenekontrolleren man ville angripe.
 2. Men hvorfor brennes gassen egentlig? Enklere å ikke brenne den... Men kan vel fort bli eksplosivt hvis det ikke blåser.
 3. semantikk: not supported: manufacturer will not state that it is (supported) nor will they provide assistance if it is not (supported). Mao: ikke støttet betyr bare at produsenten ikke garanterer at det fungerer og ikke vil hjelpe deg med å få det til å fungere. Jeg oppfordrer alle til å bruke mer beskrivende ord ss. fungerer ikke, er spærret for, er ulovlig, er ikke testet, gir udefinert oppførsel etc. Ikke støttet er bare sååå uteknisk.
 4. Fakling brenner gass uten at den nyttigjøres. Ved elektrifisering eller ikke nyttigjøres gassen like mye: i norsk utslippsone eller en annen (og "vi" vil helst ha den ut av norsk sone). Grønnvasking heter det visstnok.
 5. Ja fortsetter det sånn må Politiet begynne å kjøpe hasjen sin selv, som vanlige folk
 6. Ja det er godt kjent at fysikk øker læringsevnen (feks. å skrive ned noe, muskelminne) Rart at dette (skrive det ned) ikke var med i testen.
 7. Er N fullstendig "uovervåket" fra bilens side? Hva hvis det blir brudd i en av faselederne ved 3fas lading på TN?
 8. Men er det testet at Mercedes Benz B250e vil akseptere å trekke 28A via N? Og hvis dette ikke skal være mulig\lov vil jeg vil nesten si at denne bilen da har en konstruskjonsfeil, for da kan den også trekke 28A ved normal 1 fas lading hvis noe går galt i bilen (kortslutning\lysbue)
 9. "Normalt er ikke N-lederen sikret eller overvåket" Det stemmer vel ikke hvis N-leder brukes ved enfase lading?
 10. Dette er latterlig. Lover å støtte IE modus til minst 2029?? De ble jo saksøkt allerede i 2001 og tapte, men slapp å fjærne IE siden det var "umulig". IE burde vært kremert for flere år siden. Jeg foreslår gruppesøksmål for å få dem på andre tanker.
 11. Nå jeg jeg ikke hvordan endringsønskene "styres" men noen bedrifter har slike UserVoice forum der man kan stemme over ønsker/forslag. Da blir det mer åpent og demokratisk.
 12. Det går jo så sakte uansett. God tid til å flytte opp i høyden. Det er jo litt unaturlig at det skal være så mye is uansett. Kan være lurt å begynne i investere i eiendom som ligger +70m i høyden. Edit: og tenk på alle arbeidsplassene som blir laget for å flytte hus opp i høyden. Det blir virkelig den nye økonomien.
 13. så AI/maskinsyn er egentlig en haug med kinesere...har alltid hatt mistanke om det, det en nok kinesere bak autopiloten i Tesla også skal du se
×
×
 • Create New...