Gå til innhold

Dette er mat som MÅ prøves!


JoeDohn

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hold-it skal tilbredes i smørbrødgrill/toastjern, fy snyte så digg det blir da! Må bare passe på å grille den lenge nok sånn at det inni smelter. (Frossent fyll vakke SÅ godt)

 

Det ER SÅ GOOOOODT!

 

Måtte bare dele det med dere. :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Noe dere MÅ prøve i micron det er å koke egg.

Eller ikke. Egget knuser og det smeller noe j**lig!

Men for all del, bare prøv :p

Skrevet (endret)

Å tine en lukka snusboks i mikro er heller ikke å anbefale.

Gjorde det på en hjemme-alene fest for masse år siden. Det så *POFF* og var hele ovnen dekket med svart gugge.

Trivelig jobb å rengjøre før mamma kom hjem det.

Også den goooode lukta av kokt snus!!! MMMMM!

Endret av Bitex
Skrevet

Hold-it skal i microen, men ikke på mer enn 300-400 w, altså halv styrke. Hvis du har en nyere micro velger du først tinefynksjonen, deretter grille funksjonen. Da slipper du Micro-smak på godt'biten din.

Skrevet

Hvordan går du frem når du skal lage en Hold-It i toastjern? Hvis den er tint, så vil den jo bli most, og fyllet vil tyte ut og dermed bli upraktisk å spise. Hvis den er dypfryst, så vil det jo ta lang tid, pluss at det ytterste vil bli svidd, før fyllet er tint.

 

Eller er jeg en uerfaren Hold-It-spiser?

Skrevet

Ok, de to opptinte var litt bedre, tok litt mindre tid å steke de.

 

De blir omtrent slik:

 

+ fyllet blir varmt og ordentlig smelta

+ "skallet" blir varmt, sprøtt og hardt

 

- "skallet" blir fullt av dype striper etter grillen

- de blir en del flatere, men ikke så mye at det gjør noe

- de smuler mer

 

Jeg vil likevel rangere denne mye høyere enn mikro-hold-it.

 

Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre med en pose grønnsakssuppe idag?

Skrevet
Noen som så de folka som kokte en grandiosa i vann, helte den ut på en stekeplate og SÅ stekte den? Var visstnok ikke helt vellykka.

Hehe jepp.

 

Det så bra jævli ut når de helte den massen på bakepapiret

Skrevet

kansje jeg skal prøve å koke Grandiosa, dvs. følge oppskriften til saklig.net helt til det punktet de helte massen på stekebrettet. Der hopper jeg av oppskriften og heller "grandi-deigen" inn i en toaster... NAM

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...