Jump to content

FiskePinna

Medlemmer
 • Content Count

  1680
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Forøvrig er det Bush og Sharon sin feil at 15 av våre landsmenn (tilfeldigvis var alle av utenlandsk opprinnelse) begikk litt berikende fingerkutting mot en annen fremmedkulturell. Legg merke til hva de hjernevaskede elevene på skolen etterlyste; overvåkingsutstyr. Ingen som engang tenkte tanken å forby muslimske elever på skolen - for det ville jo være RASISME!
 2. Folk som ham? Unnskyld meg, men det kan raskt bli tolket som rasisme Men Jesus! Det er dette det handler om. Individer hvis slektskap er *litt* for nærme primartstadiet bør ikke påtvinge siviliserte sin vilje. Istedenfor å kjøre nisselue mentalitet burde kanskje noen sette "pakket" på plass og lære dem at man ikke kødder når man er en minoritet, og i tillegg ikke ønsket. Alternativt kan man sette på denne gla'sangen; http://allforamerica.com/all_for_america128.mp3 Den er muslim-safe!
 3. Jeg kan ikke se fakta biten i denne artikkelen. Hva en muslimsk kvinne (som tydelig er på så god fot med terroristene at de frivillig poserer meg våpen) mener intresserer med ikke. For å komme over den åpenbare muslimpropagandaen i denne artikkelen vil jeg anbefale å spille denne sangen 3-4 ganger; http://allforamerica.com/all_for_america128.mp3 Edit: S. Krive Leifvikmoen har også hørt gla'sang og fått det glade budskap!
 4. Ikke nok med det, men her begår både politiet og journalisten en rasistisk blemme som vil få etterfølger: De opplyser mannens nasjonalitet. Jeg kan videre fortelle at alle somaliere er sunimuslimer, men det er vel ingen bombe. Her burde politiet med en gang ha gått ut å sagt at det er snakk om 1) Personlig tragedie 2) Traumer 3) Utilregnelig i gjerningsøyeblikket 4) Skylde på dårlig psykiatri 5) Legge skylden på den som solgte kniven Dette er med andre ord en jobb for antirasistisk senter. Bare å ringe Nadim Butt, tlf.nr. 481 19 847
 5. Husk at han har traumer og at alt er Bush sin feil. Her ser vi et godt eksempel på hvordan våre kjære nyeandsmenn tar opp vår kulturarv, i dette tilfelle moraknivtradisjon fra finnmarksvidda. For de som aldri går lei av nyheter som flott berikelse kan jeg jo i full fart liste opp et par nylige berikelser: http://www.tk.no/nyheter/article1268752.ece http://www.dagbladet.no/nyheter/2004/09/28/409672.html
 6. Jeg tror heller ikke at Bush er den beste til å lede landet, tror ikke at han er på top 5 millioner av amerikanske statsborgere en gang. Kerry tror jeg heller ikke er mye tess med tanke på hvor mye kompetanse som finnes. Det beste ville være å ansette en selfmade næringslivstopp som har lykkes, og som har karisma, sjarm og utstråling. F.eks Oracle-Larry eller Hugh Hefner Bush sin jobb er ikke å kjøre bilen, men å fortelle mot hvilket mål den skal styre. Det kan en "blind" mann fint klare. Edit, Når det er sagt så tror jeg ikke vitrenger å se så langt etter "middelmådige" statsledere. Hadde Bondevik vært smart og dyktig hadde han 1) ikke vært prest men ateist 2) jobbet i det private næringsliv. Helst hatt jeg sett for meg Helge Lund i statsministerstolen.
 7. Selvforsvar er ikke en feil - det er en plikt. Jo takk du. Din pasifistiske holdning er en fryd for alskens avskum. At Nordmenn er feige er ingen nyhet - 9.april 1940 løp konge og regjering til skogs så fort beina kunne bære dem, og folk gikk hjem og spiste nissegrøt. Hvis noen bruker vold mot deg skal man alltid hevne seg, rettsstaten har opphørt.
 8. Fordi man vil bli proppet med propaganda... Du vil faktisk frivillig bli proppet med propaganda... jaja gjør som du vil... Du kan med andre ord ikke nekte for at dette er et strålende eksempel på ikke-sosialistisk musikk, både mht innhold, verdier, moral og melodi. Å spille denne jevnlig er noe alle burde gjøre for å veie opp mot all sosialistmusikken (deriblant Gatas Parlament) som spilles på sosialistkanalen P3.
 9. Ondt skal bekjempes med ondskap. Vold er det eneste averbale språket terrorister forstår. Nisseluementalitet funker ikke ovenfor våre fremmedkulturelle. Hvis du viser at du ikke gjør motstand vil det oppmuntre resten til å gjøre det samme, som kjent eier enkelte "folkeslag" ikke skam eller moral.
 10. Ser ingen grunn til å senke seg til deres nivå. Jeg ser ingen grunn til å la meg berike.
 11. A-Ha er et skikkelig japptid høyreband som jeg digger! De har videre spilt på bl.a. høyres landsmøte. De fleste artister som er "underground" er sosialister, for sosialistene deler ut mest "kulturmidler" til møkkaband som ikke lykkes kommersielt. Ikke nødvendligvis, men sjansene for at du faktisk er sosialist øker proposjonalt med hvor mye banning og bråk det er i musikken du hører på. EDIT; http://www.allforamerica.com/ <- Moralsk oppbyggende musikk, som anbefales å våkne til hver morgen og ha på repeat et par tre timer pr dag.
 12. Ta med kniv og forbered deg på akutt berikelse sier nå jeg.
 13. Politianmeld og grisebank. (I den rekkefølgen). Bare si "Shake that ass bitch", klikk og spark han i trynet.
 14. Synd, for i kommunistiske land kommer det ikke til å bli laget mer en 2-3 typer musikk, da for bredt utvalg er sløsing. Bare å vende seg til musikk på lista. Dårlige kommunister med andre ord. Å lefle med vestlig kulturfenomen som rock er imperialistisk. Klassisk går greit, med mindre den er laget i Sovjet etter 1917. En nettside beviser ingenting. Her er det nok en punker som ville være både "kul/hip/rå" og ha Bush sine skatteletter. :!:
×
×
 • Create New...