Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Prøvd, men tror det må være en kortslutning et sted, for jeg la nå merke til at det står at motstanden på hodet er 0,2 ohm, altså 1,3 mindre enn hva som var på hodet da det fungerte. I tillegg kom det opp "Atomizer short" da jeg strammet hodet.

 

Så da ser det ut til at jeg blir uten damp eller nikotin til klokken syv i morgen aften, når jeg kommer hjem igjen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, nå er det riktignok en stund siden jeg var innom Dragedampbutikken. Det var når den holdt til på Biri, og da solgte han falske Kayfuns og Russian 91s. Jeg så med en gang at det var kloner, men han påstod de var ekte, noe de med 100% sikkerhet ikke var. Da kan man diskutere hvor seriøs man egentlig er. Kan dessverre ikke stole på ordet hans når han sier at han kun selger originale varer.

Lenke til kommentar

Vel, nå er det riktignok en stund siden jeg var innom Dragedampbutikken. Det var når den holdt til på Biri, og da solgte han falske Kayfuns og Russian 91s. Jeg så med en gang at det var kloner, men han påstod de var ekte, noe de med 100% sikkerhet ikke var. Da kan man diskutere hvor seriøs man egentlig er. Kan dessverre ikke stole på ordet hans når han sier at han kun selger originale varer.

Endret av munn diare
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Vel, nå er det riktignok en stund siden jeg var innom Dragedampbutikken. Det var når den holdt til på Biri, og da solgte han falske Kayfuns og Russian 91s. Jeg så med en gang at det var kloner, men han påstod de var ekte, noe de med 100% sikkerhet ikke var. Da kan man diskutere hvor seriøs man egentlig er. Kan dessverre ikke stole på ordet hans når han sier at han kun selger originale varer.

Den gang du var innom, og jeg husker dette svært så godt. butikken og jeg var den gang nyetablert og kun hatt noen få bestillinger, disse produktene som du omtaler var nylig innkommet og jeg hadde bestilt orginale varer, og var svært så nøye med att det skulle være orginale. fikk ett autorisasjons papir fra den leverandøren. jeg kjøpte og handlet i god tro. men som du sa var dette kloner og disse og flere varer gikk i søpla. jeg tapte mye kr på det men lærte att noen agenter i Kina ikke eier skrupler og gjør dette bevist. siden den gang har jeg byttet leverandører og lært hva og hvordan kloner er i forhold til ekte. derfor kan jeg i dag ha den kunnskapen og sikkerhet på at hva jeg har i dag er ekte. har seriøse leverandører og mye kommer direkte fra produsentene. har i dag ingen agenter jeg handler fra i Kina, men de varer derfra er kun direkte fra produsentene. andre varer ellers kommer fra en av det største og mest seriøse leverandør  Europa,  som har betalt lisenser fra alle produsenter av damputstyr som de selger. 

nok om det. du stoler ikke på meg. og det er greit. kan ikke gjøre alle til lags. og du kan tro hva du vill  og du kan poste dette videre som du har gjort aktivt siden den gang, ja omentret hver gang du har nevnt meg. 

siden den gang har jeg for det første åpnet butikk 2 og 3 og lagt ned 2 igjen for å satse alt på ett kort. 

men det hjelper vell ikke deg og din tro. du har nok bare rent mel i posen og ærlig som dagen er lang?!?! hva vet jeg??? 

det verste er falske mennesker som kommer inn til meg får masse hjelp og er fornøyde, vi har en hyggelig tone og jeg har en god følelse. for siden å sette seg bak skjermen å skrive hvor lite seriøs jeg er, hvor dårlig service du fikk, att jeg var frekk, ja alt de kan for å skremme folk bort. Så ja  jøss men og syns hva du vill. jeg vet att jeg har alt på det tørre og JEG vet hva som er sant. og jeg vet att en dag kommer sannheten frem uansett.... 1 dag, 1 uke, 5år, 20 år.... Spiller ingen rolle, men det kommer alltid frem. derfor satser jeg på ærlighet og får heller tape på det der og da. men vinner tilslutt, jeg var ærlig, i det minste handlet i god tro i den gjeldende situasjon. og er den første til å legge meg flat om jeg har tatt feil. hva med deg??? kan du påstå det samme?? 

dette er mitt siste ord og orker ikke sitte og forsvare meg her inne lengre. jeg har mitt og jeg klarer meg. trenger ikke sitte her inne å se på skit slenger kampanjer mot meg. har nok å tenke på og gidder ikke sitte her å forsvare meg. uansett så bærer jeg ikke nag og vet dette var en situasjon som jeg skulle helst ha vert uten, men jeg lærte av mine feil, rettet disse opp  og sattset videre med ny giv og kunnskap og gjør det jeg kan for att dette ikke skal skje igjen. Kan du si det samme??? egentlig så bryr jeg meg fin lite om det. du får være hvem du vill, tro hva du vill, synse hva du vill osv. Ha en flott dag videre og du er velkommen innom når du vill. jeg bærer ikke nag snarere tvert i mot, jeg er takknemlig og egentlig vill takke deg for denne situasjonen, den har gjort meg sterkere og latt meg få ny kunnskap og sørget for att jeg nå kun har seriøse leverandører. 

Igjen, takk for meg :)

 

Jeg er også en av de som endte med en falsk russer hos deg (for sånn ca et år siden).

Og når jeg fortalte om dette her i denne tråden, så kom en av dine ansatte (jeg tipper enten Tom, eller han unge som jobbet på Hamarbutikkens åpningsdag) og påstod at jeg kom med løgn. Og her er du og innrømmer at du solgte piratkopier av nettopp Russian 91% i denne tidsperioden.

 

Jeg hadde tenkt meg innom snart for å kjøpe meg en ny tank, siden jeg uansett skal innom Ikea. Men måten du oppfører deg på, i tillegg til at du i proxy kaller meg løgner når du selv sier at jeg har 100% rett i det jeg sier, fører til at jeg aldri kommer til å handle hos deg igjen. Jeg har gjentatte ganger anbefalt butikken din på Hamar til nybegynnere i distriktet. Dette slutter nå. Faktisk så vil jeg gå så langt at jeg kommer til fraråde alle fra å handle hos deg.

 

Edit:

Jeg sjekket litt, og hvis det er sånn at du kun solgte disse piratkopier veldig tidlig i butikkens livsløp, så vil jeg påpeke at du solgte meg min falske russer i april 2015, 9 måneder etter at du åpnet på Biri (01.08.14).

Endret av Dragen
Lenke til kommentar

Nå har jeg fulgt med på denne tråden og synes noen av dere "eksperter"faktisk ikke har snøring, dere antar og synes og rett og slett feilinformerer stskkars nybegynner. Om dere ikke er sikker på hva du egentlig svarer eller det minste usikker. Informer den som spør om dette. De to verste er nok dragen og buffy. Ta hva dem sier med en klype salt og spør heller de som kan dette med damping.

Det er også mange kanaler og sjekke med, feks butikker her har vi damping i Oslo på ulven, dampoteket Trondheim og Dragedamp på Hamar. Disse plassene skulle hatt medalje for god service. FB feks norsk dampselsksp eller Damp i Norge. Blogger. Feks e-siggen.net en knall god blogg som tar for seg mye av nybegynner spørsmål og skriver på en enkel og forståelsesfull måte. Her inne er det flaut å se hva som blir anbefalt. Uansett. Gode eller dårlige råd, stå på, dampen redder deg. Og en dag vil du få ett råd dom passer deg. Hilsen dampe veteran.

 

Anonymous poster hash: ecec2...b7d

Hvilke råd har jeg gitt som er dårlige?

All min informasjon kommer nettopp NDS sine grupper på Facebook. Og fra mine egne erfaringer. Jeg anbefaler aldri noe jeg ikke har testet selv. Har jeg kommet en anbefaling på utstyr, så er det fordi jeg nettopp kan anbefale de.

Lenke til kommentar

Var evig digg å komme hjem til fungerende utstyr igjen. Viste seg å være hodet, iStick-en fungerte utmerket. Men det visste jeg jo egentlig. Stoppa meg ikke fra å bestille en ny 30W, samt en 100W. Ja ja, man gjør mye rart når man er usikker og har abstinenser.

Hvorfor en ny 30w? Er ikke 40w en vesentlig forbedring?
Lenke til kommentar

Hei, jeg sluttet for en tid tilbake når jeg merket at pusten ble litt dårlig. Nå har jeg tenkt til til å teste litt igjen, jeg har tross alt batterier tanker, bomull tråd osv.. Men juice, det har jeg ikke. 

 

Jeg lurte på om det er noen juice selgere dere kan anbefale, som da selger juice for relativt rimelige priser. Jeg prøvde noen juicer fra the alchemist cupboard for en tid tilbake, syntes ikke de var spesielt bra, smakene var forsåvidt bra, men jeg syntes de var litt tamme. Jeg prøvde også lime sparkle som var en direkte motsetning, så sterk smak at det nesten var kvalmende.. et midtpunkt hadde vært fint.

 

Jeg så Dragen dele en billig forhandler for x antall måneder siden, vet ikke om de fortsatt er oppe og går, jeg ser at fair city vapes har stengt ihvertfall.. Ikke at de var spesielt billige.

 

Enste liqua juicen jeg prøvde som var brukbar var cappucino, men igjen. Ikke akkurat fantastiske priser..

 

Edit: Tenkte kanskje folk satte pris på en pause fra diskusjon, men det er kanskje litt dårlig timet. Nå har forresten denne gjøken prestert og knuse tanken sin når han skulle demontere den for vasking for å ta de siste ml som var igjen med coffee og cream fra the alchemist cupboard. Så nå trenger jeg visst tank før juice.. /facepalm

Endret av tobben?
Lenke til kommentar

Nå har Dragemesteren/munn diare sendt meg en melding, hvor han kommer med direkte løgn. Jeg velger derfor å legge meldingen her:

hva de andre har sagt kan jeg ikke stå for. men jeg kan jo erindre noen som tryglet og ba om å få juice med nikotin... det var da tom som jobbet. han sa i fra att det hadde vi ikke. men du var desperat og tilslutt ga han deg en av mine private som sto bak. du takket og bukket og var veldig fornøy.....det var et intrykket du gav han. rart da att du umidelbart satt deg ned og skrev online att butikken var useriøs og brøt loven med att du ble tilbudt nikotin der. en annen sak. muligens du ikke husker detaljer men det er noen episoder jeg ikke glemmer så lett og ett av disse er akkurat denne med kayfun klonen. det sto på esken kayfun og russian 91%. jeg sa dette var en kayfun klone for det sto det på boksen. du åpnet og sa, nei dette er en russian klone.....vi snakket litt frem og tilbake ang dette og var enig om att 1.ja klone.. men det hadde vi stadfestet i begynnelsen. 2 boksen var feilmerket og kunne inneholde begge. du kjøpte det for inkjøpspris og ble informert att det er en klone... du var enig og det gjenspeiles seg også i prisen du betalte. jeg tar 1690 for en kayfun4 og ikke 200 så om så skulle vert solgt som ekte og ikke informert att det er en klone, så skulle tilogmed en nyfødt skjønne att til den prisen er det ikke noen ekte kayfun eller russians. att du kommer innom og vi har alltid hatt en hyggelig tone, for så og dra hjem og gjømme deg bak ett alias for så å slenge drit om butikken er jo bare lavmål og falskt. jeg kan ikke se hva du skulle tjent på det? annet enn oppmerksomhet på nettet. noe mer kred hos de andre som ike tør å stå for hvem de er..... jeg vet ikke.

 

uansett jeg hadde ett par igjen etter jeg kaste ca 15 bokser av disse og ca 25 drippere i ulik farge og form fordi dett var kloner. ja jeg beholdt ett par med tanke på å lære meg vikling og bygge slike. men aldri for salg. hva du har hørt og sett fra de andre vet jeg ikke. <innholdet her er fjernet, da Dragemesteren/munn diare kommer med opplysninger om tredjeparter han ikke har lov til å gi ut.> jeg synes att du kan gjøre hva du vill. synes det er bare alt for dumt og barnslig å drive slik. men du får vel en eller annen kikk av det. jeg skal ikke stå i veien for deg. men jeg er vertfall ikke falsk og later som jeg er noe annet enn den jeg er. uansett om jeg skriver her eller er ute blant folk. bare mennesker med en utrolig dårlig sjøltillit gjør slik. er min mening. er ikke sikker på att det er din grunn. men etter min mening helt bortkastet energi. og apropos, dette her er helt bortkastet både att jeg prøver og forsvare meg, selv om jeg vet att det ikke er mulig. fordi dere/du klarer alltid å finne noe galt med hva/hvem eller hvor jeg er. hvorfor? vet jeg fortsatt ikke. har vel gjort noen, noe galt?!?! eller skriver noen ord her inne. så jeg sletter profilen. logger av så får dere sitte her i kulissene eller på nds/din/eller andre grupper og fortsette og tyne meg. for det virker som enkelte får stå kuk av å gjøre det... vær sin lyst. jeg vet og du vet hva som er riktig og galt , sagt / ikke sagt, gjort / ikke gjort i det hele. la det være med det. om du ikke vil handle hos meg eller anbefale snarere advare andre mot meg så værsågod. tror nok att jeg var veldig stygg med deg i ett tidliger liv eller noe. kanskje du var flue og jeg fluesmekker..??? jeg vet ikke, det jeg vet er att jeg har aldrig sagt ett stygt ord om deg eller gjort deg noe vont/såret deg eller ødelagt noe for deg. og jeg vet ikke hvorfor du er slik mot meg. men som sagt hver sin lyst. sån på slutt tampen så har jeg ert i dine "sko" engang i livet også. både fysisk og psykisk. (kan forestill meg hvordan du har det) ja jeg vet hvem du er. men jeg valgte livet fremfor pc/snacks/drittslenging, lei og ikke være den jeg egentlig var/ redd for å ikke se mine barn vokse opp...enda tidligere enn det redd for å aldri får meg ei dame. men jeg ga ikke opp istedet satset jeg på livet. det hjelp meg. hva din agenda er eller hva du tror og mener og hvilke visoner du har vet bare du. men bruk ikke all negativ energi på noe som egentlig ikke har gjort seg fortjent til det. hva slags nytte gjør det?? jaja det var mine ord og du behøver ikke handle eller anbefalle butikken min. jeg skal nok klare meg på en eller annen måte. ha fortsatt en fin kveld. en sak skal du forsåvidt vite. jeg glemmer alt dette nå. og om du vill så er du hjertlig velkommen innom. skal ikke nevne eller tenke tilbake. om du vil parte om det eller bare en kopp kaffe.. bare kom. om ikke så håper jeg att du få ett flott liv videre. J

For det første, så tryglet jeg aldri etter nikotin. Vi diskuterte nikotinforbudet, hvor jeg påpekte at forbudet er idiotisk da produkter som nicorette inneholder nikotin. Grunnen til at Tom ga meg den flasken med 3mg blåbærjuice, var at tanken jeg hadde kjøpt manglet skruen i luftjusteringen så jeg måtte ta meg en ekstra tur fra Lillehammer. Jeg forventet ikke noe annet enn en skrue. Jeg er oppdratt til å vise takknemlighet når jeg får noe gratis.

 

For det andre, så møtte jeg ikke deg før åpningsdagen på Hamar. Før dette, var Tom den eneste i Dragedamp jeg hadde hatt kontakt med. Den eneste grunnen til at jeg visste at du var eier av butikken, var at jeg hadde lest artikkelen i GD fra da du åpnet butikken på Biri.

 

For det tredje, så nevnte ikke Tom at det var en klone før jeg kom tilbake og reklamerte ang. den tidligere nevnte skruen. Jeg spurte om det ikke skulle følge med en 510-driptip-adapter, siden det står overalt på internett at det skal gjøre det. Tom sa først da at det var en klone. Tom visste veldig godt at jeg hadde liten kjennskap til forskjellige tankprodusenter utover Kanger på dette tidspunktet, da jeg hadde fortalt han om dette før han viste meg tanken når jeg spurte om han kunne vise meg en billig RTA (eller selvbyggertank som jeg kalte det da).

 

For det fjerde, så innrømmer du her at du ikke kastet alle piratkopiene dine. Tom fant frem esken fra disken. Den var ikke gjemt bort på bakrommet. Plasseringen viser at den var ment for salg. Det faktum at den hadde prislapp viser at den var ment for salg. Du kan ikke komme her og påstå at den var ment til personlig bruk.

 

Du spør om du har gjort noe galt. Ja. Du har det. Du har brutt norsk lov. Du har forsøkt å svindle RRhoads. Du har svindlet meg. Og du har sikkert svindlet andre, siden du hadde piratkopiene til salgs i minst 9 måneder.

 

Og gjett hva. Du har nå valgt å gå på meg som person:

sån på slutt tampen så har jeg ert i dine "sko" engang i livet også. både fysisk og psykisk. (kan forestill meg hvordan du har det) ja jeg vet hvem du er. men jeg valgte livet fremfor pc/snacks/drittslenging, lei og ikke være den jeg egentlig var/ redd for å ikke se mine barn vokse opp...enda tidligere enn det redd for å aldri får meg ei dame. men jeg ga ikke opp istedet satset jeg på livet. det hjelp meg.

Jeg har aldri gått på deg som person. Jeg har gått på deg som innehaver av en butikk og din profesjonelle oppførsel. Jeg har ingen interesse å svartmale din person eller gjøre narr av deg som person. Akkurat nå har jeg veldig lyst, og jeg har mengder av skyts, men jeg velger å ikke synke ned til ditt nivå.

Ved å gå meg som person og ikke føre en saklig diskusjon, viser du bare at du vet du tar feil. Oppførselen din tilsvarer en barneskolemobber som ikke klarer å forsvare seg på en skikkelig måte.

 

Du sier jeg gjemmer meg bak et alias. Jeg gjemmer meg ikke. Jeg har et brukernavn. Og jeg har et navn. Det er ikke vanskelig å finne navnet mitt. Men jeg skal gjøre det enkelt: Mitt navn er Christian Mathistad.

Lenke til kommentar

Hei, jeg sluttet for en tid tilbake når jeg merket at pusten ble litt dårlig. Nå har jeg tenkt til til å teste litt igjen, jeg har tross alt batterier tanker, bomull tråd osv.. Men juice, det har jeg ikke. 

 

Jeg lurte på om det er noen juice selgere dere kan anbefale, som da selger juice for relativt rimelige priser. Jeg prøvde noen juicer fra the alchemist cupboard for en tid tilbake, syntes ikke de var spesielt bra, smakene var forsåvidt bra, men jeg syntes de var litt tamme. Jeg prøvde også lime sparkle som var en direkte motsetning, så sterk smak at det nesten var kvalmende.. et midtpunkt hadde vært fint.

 

Jeg så Dragen dele en billig forhandler for x antall måneder siden, vet ikke om de fortsatt er oppe og går, jeg ser at fair city vapes har stengt ihvertfall.. Ikke at de var spesielt billige.

 

Enste liqua juicen jeg prøvde som var brukbar var cappucino, men igjen. Ikke akkurat fantastiske priser..

Som du sier så har desverre FCV lagt ned driften. Så ikke mer Lime Sparkle. :(

Jeg hverdagsdamper i dag Vampire Vape Heisenberg og T-Juice Clara-T, og kan anbefale disse. Men det skal sies at jeg liker kraftige smaker, og hvis du synes LS var for sterk så kan nok disse også være for sterke. Hvertfall Heisenberg. Du må nesten bare prøve ei flaske 10 ml.

Du får også kjøpt begge som konsentrat (også i Norge), og da får du opptil 200ml selvblandet til prisen av av 30ml ferdigblandet. Og du trenger ikke modne de.

 

Jeg er for tiden selv på utkikk etter en ren fruktsmak, som bringebær eller mango. Jordbær har jeg gitt å finne. Alle ferskenvariantene jeg har funnet smaker skallet/huden på ferskenen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Jeg lurte på om det er noen juice selgere dere kan anbefale, som da selger juice for relativt rimelige priser.

Langt det greieste er jo å lage juicen selv.  Jeg har en 5L dunk VG stående, kjøper 100mg nikotin i PG fra mixnmatcheliquids.com og blander med smaker fra FlavourArt UK.  Uhyre enkelt, omtrent så billig det kan bli og jevnt over bedre resultat enn det aller, aller meste av kommersiell juice jeg har forsøkt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Som du sier så har desverre FCV lagt ned driften. Så ikke mer Lime Sparkle. :(

Jeg hverdagsdamper i dag Vampire Vape Heisenberg og T-Juice Clara-T, og kan anbefale disse. Men det skal sies at jeg liker kraftige smaker, og hvis du synes LS var for sterk så kan nok disse også være for sterke. Hvertfall Heisenberg. Du må nesten bare prøve ei flaske 10 ml.

Du får også kjøpt begge som konsentrat (også i Norge), og da får du opptil 200ml selvblandet til prisen av av 30ml ferdigblandet. Og du trenger ikke modne de.

 

Jeg er for tiden selv på utkikk etter en ren fruktsmak, som bringebær eller mango. Jordbær har jeg gitt å finne. Alle ferskenvariantene jeg har funnet smaker skallet/huden på ferskenen.

 

Har du gitt opp jordbær? :p, jeg mener at du nevnte en peach smak som du kjøpte for en tid tilbake, kan alltids huske feil. De fleste produsenter bruker vel smaks essenser ala det som brukes i tyggis, godis samt mye annet. Jeg tror de fleste kan si seg enig i at jordbær/bringebær/melon osv.. godis og annet ikke smaker som de fruktene de skal imitere.. og da kanskje spesielt ikke hvis de har blitt varmet opp.

 

Har du prøvd Jack the ripple fra t-juice? Jeg er ganske skråsikker på å prøve juicer fra t-juice etter opplevelsen jeg hadde med jack the ripple.. nesten ubeskrivelig, kanskje den verste smaksopplevelsen jeg noengang har hatt.

 

Jeg lurte på om det er noen juice selgere dere kan anbefale, som da selger juice for relativt rimelige priser.

Langt det greieste er jo å lage juicen selv.  Jeg har en 5L dunk VG stående, kjøper 100mg nikotin i PG fra mixnmatcheliquids.com og blander med smaker fra FlavourArt UK.  Uhyre enkelt, omtrent så billig det kan bli og jevnt over bedre resultat enn det aller, aller meste av kommersiell juice jeg har forsøkt.

 

Blande selv er nok det som er det rimeligste, så kan man bestemme styrken på smak osv selv. Men jeg tror ikke jeg skal gi meg ut på å eksperimentere med det sånn i første omgang. Men takk for linkene, noe å vurdere  :thumbup:. Kanskje til og med det eneste fornuftige på langsikt. 

Endret av tobben?
Lenke til kommentar

Hei

 

Har hatt en eleaf ijust 2 i noen uker og merker at coilen har brent seg, hvor lang er egentli levetiden på coilen?

 

Er det mulig å rense coilen eller må jeg bare kjøpe ny?

 

Bruker juice på 70 PG og 30 VG og coilen er på 0.3 ohm hvis du lurer

 

Spør om det her siden når det kommer til coils så kan jeg lite :)

Lenke til kommentar

Jeg ville sagt etpar uker er omtrent som forventet på et fordamperhode, selv etter 1 uke kan det være tidsnok å bytte i endel tilfeller. Det varierer med bruken, temperatur og div. andre faktorer.

Når fordamperhodet har "brent seg" så er det vanligvis vek-materialet (ofte bomull e.l.) som har begynt å bli varmeskadet/svidd. Det kan ikke vaskes bort, så hodet må byttes for å bli kvitt det. Ganske normalt etter etpar ukers bruk.

 

Hvis en baserer seg på ferdighoder så kan det være en fordel å kjøpe dem inn i 5pk eller 10pk, reduserer kostnaden litt.

Endret av xRun
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ville sagt etpar uker er omtrent som forventet på et fordamperhode, selv etter 1 uke kan det være tidsnok å bytte i endel tilfeller. Det varierer med bruken, temperatur og div. andre faktorer.

Når fordamperhodet har "brent seg" så er det vanligvis vek-materialet (ofte bomull e.l.) som har begynt å bli varmeskadet/svidd. Det kan ikke vaskes bort, så hodet må byttes for å bli kvitt det. Ganske normalt etter etpar ukers bruk.

 

Hvis en baserer seg på ferdighoder så kan det være en fordel å kjøpe dem inn i 5pk eller 10pk, reduserer kostnaden litt.

 

Vet du hvilke type coil jeg kan bruke på Eleaf ijust 2 ?

Lenke til kommentar

 

-

 

Vet du hvilke type coil jeg kan bruke på Eleaf ijust 2 ?

 

0,3Ω:  http://www.friskedrag.no/products/eleaf-ijust-2melo-2-fordamperhode-03-ohm

0,5Ω:  http://www.friskedrag.no/products/eleaf-ijust-2melo-2-fordamperhode-05-ohm

 

0,15Ω NI200: http://www.friskedrag.no/products/eleaf-ijust-2melo-fordamperhode-ni200-015-ohm

0,5Ω  TI: http://www.friskedrag.no/products/eleaf-ijust-2melo-fordamperhode-tc-ti-05-ohm

 

 

De to øverste hodene kan du bruke til vanlig sub-ohm i Watt eller Volt modus. Du nevner 0,3Ω, det er det første listet.

 

Hodene nedenfor merket NI200 og TI er med hhv. nikkel og titan-tråd, og brukes hvis man har en mod med temperaturkontroll, og faktisk bruker temperaturkontrollfunksjonen på den. Også kalt TC, og dette er hodene for bruk til TC.

Hvis man har en slik mod, men ikke bruker den i TC-modus, så er det de vanlige øverst som gjelder.

 

Man kan sikkert finne de samme produktene hos flere andre leverandører også, til lignende priser. Disse har jeg ikke sett i 5- eller 10pk. Husk å la nye hoder bli ordentlig våt inni med juice før første damping.

Endret av xRun
Lenke til kommentar

 

Var evig digg å komme hjem til fungerende utstyr igjen. Viste seg å være hodet, iStick-en fungerte utmerket. Men det visste jeg jo egentlig. Stoppa meg ikke fra å bestille en ny 30W, samt en 100W. Ja ja, man gjør mye rart når man er usikker og har abstinenser.

Hvorfor en ny 30w? Er ikke 40w en vesentlig forbedring?

 

Fornøyd med 30W-en, og den er fortsatt billigere enn 40W-en. 100W-en var på salg, og var billigere enn dem alle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...