Gå til innhold

Hvor kan man leie privat skipper med båt til transport av 15-20 personer?


Anbefalte innlegg

Hei!

Er det noen som vet om et firma, forum eller en internettside der man kan komme i kontakt med båteiere som har lyst til å frakte 15-20 personer fra skjærgården i Vestfold til innerst i Oslofjorden (evt at man selv kjenner noen som driver med sånt, eller ønsker oppdrag av den typen).

Vi trenger altså en skipper med båt som har plass til 15-20 personer (rundt 30 år gamle) der vi kan sitte sammen og ta noen pils og litt enkel mat, og se på livet og landskapet langs kysten på turen. Dette er den første delen av et utdrikkningslag for en venn som gifter seg i juli. Skipperens eneste jobb blir å plukke oss opp på en avtalt brygge nord i Vestfold og slippe oss av ved Rådhuset i Oslo. Sikkert en jobb som passer for noen som har en stor båt, men ikke så mye å gjøre på en lørdags formiddag i juli. Fint hvis båten seiler raskt nok til å nå strekningen på 3 timer. Vi er dog ikke rike, så vi leter etter en billig løsning. Det skal ikke være luksusbåt eller guiding. Rett og slett transport med litt hygge på turen. Vi betaler såklart en rimelig timelønn, og for drivstoff. Vi betaler "hvitt" (!) eller "svart" innenfor lovens rammer og beløpsgrenser.

 

Litt mer spennende enn en busstur!

Skriv her eller ta kontakt på PM hvis du har tips eller innspill!

 

Hvis dette innlegget oppfattes som en annonse så beklager jeg det, men jeg ønsker altså informasjon, og ikke nødvendigvis at noen som leser innlegget ønsker å slå til.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.bookbaat.no eller http://www.oslofjordcruise.no/

 

Massevis av tilbud i Oslofjorden som kan møte behovet deres :)

 

Edit: http://www.oslofjordcruise.no/my-belle-royal ca 18 000,- men det er jo ikke mer en 1200 per pers.. For 3 timer ute på fjorden...

 

BTW: Anbefaler absolutt å ringe å høre med flere av de, de kan helt sikkert gi god rabatt om dere ikke har behov for så mye.. Ringe å spør de forskjellige firmaene som tilbyr cruise i oslofjorden...

Endret av Krozmar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...