Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Fant skader på bilen min da bilen står på parkert på gata!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Velkommen til voksenverdenen. Dette er dritt som kan skje, uforutsette utgifter. Det vil garantert skje flere ganger. Det eneste du kan gjøre er å ta forholdsregler. Kanskje installere dashcam? Husker en nyhetssak, en som fanget en som ripet opp siden på bilen hans grundig, mens han selv var inne og handlet. Ganske sprøtt hva folk kan finne på helt ut av det blå. Filmet både ut bakvinduet og front.

 

Hvis du skal fikse det selv, koster det deg tid, energi og penger. Spørs hvordan bil du har, og om du har tenkt å selge den noen gang eller ha den til den krepérer og er klar for skraphaugen. Levérer du til verksted, så koster det mer, men det blir gjort grundig og det blir ingen uforutsette utgifter, du får én pris å betale. Må ikke kjøpe inn en haug med verktøy og deler, bruke hundre timer på det. Ofte bedre å jobbe noen timer overtid med det du er flink til, og betale eksperten for å fikse bilen din.

Endret av Taurean
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Stoltenberg er vel bare som folk flest. Jeg har aldri fått lapp på ruten, men har en bil full av bulker og riper. Senest her sist uke ble en bekjent kjørt på av en scooter, scooter og scooterfører falt, reiste seg og stakk. Jeg skal kjøpe dashcam til min neste bil, og jeg vurderer det på vår 1 år gamle elbil. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...