Gå til innhold

Tastatur Loggitech


Anbefalte innlegg

Hei Dere.

 

Treng lidt hjelp, mitt Tastatur er blitt vrang, en bokstav svikter ØØØØØØØØØ   øøøøøøø alle andre fungere fint Stasjonær språkdrakt Norsk Bokmål Dataen er nesten ny Win10 er rask på alle måter

Tastaturet er der ikke noe i veien med  heller bare på denne data.

 

 

Har prvøøøød på andre maskiner helt ok, jeg har lånt flere tastatur fra andre hele 5 svar stk samme problem øøøøøøøøøø  ØØØØØØ.

 

 

Har sett etter driver finner ikke noen på k520, feilen ren gjetning,   oppdateringer nei,   tastatur tråløøst virker jo hos andre, løøøøøøøøse ledning men hvor?       feilen må være i boxen på stasjonær, alle taster er intakt untatt øøøøøøøøøø, har søøøøøkt på nett vert på 3 steder databutikker, helt nytt for dem ingen hjelp, det er jo i Thailand.

 

 

Hva gjøøøøøøør jeg må dataen skrotes? eller er der håp?

 

Takk til alle som stiller opp.

 

 

skipperskrekk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når du skriver her så ser ø ut til å fungere.

Takk for du stiller opp Baadsen, Fungere nei du setter fingeren på tasten. Har du flaks så blir der ingen ting som jeg er vant med enten får du ikke noe, å stat du er risikoen dette øøøøøøøøøøøø ØØØØØØØØØ    ØØØØØØØØØ  øøøøøøøøø mitt ØØØØØØnske er jo å få det slik som på ande taster, vanskelig å gjre meg forstålig me øøøøøøøøøøø løøøøøøper l  nu ble der ikke noe tryk lidt hardtøøøøøøøøøøø jeg får ikke stoppa  ingen andre taster er slik, flytter jeg tastaturet over en annen data, da er den normal alt virker perfekt.

 

Neste ØØØØØØØØØ forteller bare at jeg kjøre Norsk spåkdrakt , og ikke Engelsk eller Thai. Kom gjer ne igjen altaativ kaste dataen til 12000 son er ny er for galt. Men Takk Baadsen.

 

skipperskrekk

 

Jepp, jeg ser opptil flere ø'er i første innlegg.

 

Jepp, jeg ser opptil flere ø'er i første innlegg.

 

Ja du har rett jeg ser mange jeg også, løøøøøøøøser det på en snål måte Alt  + 155.  ø      Alt + 157  Ø  men i lengden har jeg da 2 valg.

 

Kaste dataen i søøøøøøøøøpla 12000 kjøøøøøøøøøøøpe ny på Thai reise hjem til Norge kjøøøøøøøøpe den å beholde tastaturet.

 

Eller få lidt hjelp av en her inne, jeg er helt tom for løøøøøøøning, kan det være en koponent, ledning, kort, jeg vet ikke?

 

Takk for svar.

 

skipperskrekk

Lenke til kommentar

Kan du ikke klage der du kjøpte den? Hvis den er helt ny?    En god ide det nu bor jeg i thailand, har ingen plan om å reie til Norge nu

Bry andre  syntes ikke jeg kan det, jeg kan sende den kanskje men vil ikke få den igjen,  dem ta imot den ja  men sender den ikke i

retur det er et klart svar jeg har fått. Fra selger Komplott.

 

Å kaste den høres ikke ut som en løsning iallefall. Nei jeg håper jeg slip det og er helt enig med deg, skal jeg kjpe ny må jeg hente den

fysisk i mitt hjemland Norge altså personlig. Vare leveres kun til fastboende som bor i Norge, Norske som bor uten for landet grense

får ikke betalt heller visa, kreditkort paypal er ugyldig og krav du må ha et norsk telefon nr.

 

Forstår ikke hva som er problemet egentlig men prøv å stille maskinen tilbake til fabrikksinstillinger å se om problemet vedvarer. Nei du forstår ikke problemet for du har ikke problemet? Jeg syntes at det er plagsomt, jeg skriv masse hver dag og det er lagt fra fastlig, øøøøøøøøøøøøøøø ØØØØØ bokstaven er helt ute av kontroll.  Nu er ikke jeg av typen som skriger ut bare noe dukker opp, jeg prver lenge finne løøøøsning går

ikke det, sker jeg hjelp ok.

Tilbake still  til Fabriksinstal er blit gjort uten det hjalp, en kom med en god ide  trykker du for lett på knappen så får du ikke noe trykker du for hardt så blir det som du skriv mange etter hver andre?   øøøøøøøøøøøø  ØØØØØØØØØØØØØØ du må trykke noe mitt i mellom finne det rette punktet. Svar fra ham IDIOT ikke skriv slikt om du ikke har peiling.

 

Og igjen Tastatur er der ikke feil på, feil må være instillinger, et og annet, gjenoppretning endre heller ikke noe, Du vil nok forstå problemet om du hadde det selv, men tror det var for høøøgt plan for deg, for er det der fortsatt jeg har ikke nok kvalifikasjoner til og løøøøse det Sorry.

 

skipperskrekk

Lenke til kommentar

Hva i alle dager? :p

 

Slå på engelsk tastaturoppsett. Om "ø" knappen fortsatt henger med ett annet språk er det nok noe fysisk feil med selve knappen.

 

Takk for du stakk innom, nu har jeg ikke Engelsk jeg deaktivert den bruker Norsk Bokmål, nu er det Engelsk  og problemet det samme.

Så tar jeg Tastaturet til en annen maskin kopler til og alt ok, konklusjon da er ikke tastaturet defekt.

 

Så sett jeg på 2 andre tastatur til dataen problem igjen øøøøøøøøøøøøøø ØØØØØØØØ ØØØØ. Kan vi da slå fast at Tastaturene er alle ok

med Norsk bokmål bare ikke på denne ene maskin som kjøøøøre Win10.

 

Vippe av knapper er prøøøøøøvd renska uden det hjalp, gå på kontrollpanel sjekk begge masiner dem står på det samme helt likt, det er bare

at en maskin med tastatur er ok, andre maskin med tastatur gir dette utslag, trykker jeg normalt kommer der ikke noe bokstav, trykker jeg lidt hadere ØØØØØØØØØØØ så kommer det, og jeg trykker helt vanlig ellers ja du ser vel jeg skriv,

 

Om et tastatur hadde en stri knapp så forstod jeg, har 4 stk og der kan ikke være strie knapper på alle ikke mulig. ( kan det våre en innstillig et sted jeg vet ikke) Tilbakestill hjalp heller ikke? Gjenopprett til tidligere ga ikke noe resultatt, (Og jeg seier også i alle dager.)

 

skipperskrekk

Lenke til kommentar

Det er blitt en ny dag, problemet er der fortsatt, har fått lidt forståelse ettervert der er 106 som har vert inne og sett på dette problemet

enten har alle like dårlige kunskaper som meg, eller dem gidder ikke bry seg fordi det er en gammal tulling som ikke har peiling på data i hele tatt.

 

Ser du på Diskusjon.no så plukker Dere fra hverandre masiner Dere bygger maskiner fra bunn av skaffer deler komponenter å sett i hopp Dere jeg har forståt det slik at er man eldre ikke bry deg dritt i dem dem kommer med slike rare spørsmål, vi har ikke tid til å stille opp med et svar?

 

Reis til butikken der den er kjøpt, har fortalt at jeg bor i Thailand og her er ikke hver æ ø å, reise til Norge 7000 blank, vente til en kan ta oppgave for retunere å det får man ikke gjort på dagen gjort får du tro.

 

En skriv ja men Ø virker jo? Han har nok lesevansker tror jeg, ØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØ   øøøøøø ja jeg har det Takk for svar.

Neste skriv ja jeg ser der er flere ØØØØØØØ er skriv han takk for tipset, utrolig.   En skriv høflig syntes ikke du kan kaste dataen enig syntes ikke det jeg heller, han gjør dog et forsøk flott,   jeg gidder ikke gjenta jeg har tydelig skrevet hva jeg har gjort for å løse problenet men for jo at noen har lesevansker

 

Er det virkelig så dårlig på datafronten når 106 har vert innom og ikke komme med et svar en gang er kvallifikasjoner så elendig utrolig det tror jeg ikke noe på Sorry

 

Jeg tror at vi eldre som bruker data er bare noen idioter har o peiling,  Se her har du trygt på knappen?   Du må ikke trygge så lenge for da blir det slikøøøøøøøøøøøø.    Har du slått av starte på nytt, nei vet du hva?     Jeg seier rett ut et eldre menneske kan hjelpe 10 unge men skal dem hjepe deg så gidder dem ikke.    Du er utgått på dato er bare en gammal tulling, mere vetugt å våre på fesbook.

Sådanne bryr vi oss ikke med.

 

Konklusjon:

Tastaturet er ikke problemet, det er mulig innstilling jeg har 1 lånt maskin instillinger er like på begge, det virker bare ikke på min maskin, altanativ det kan våre en del eller en komponent i selve stasjonær boxen.

 

Får jeg ikke hjelp her i nær fremtid så er jeg igang med å lete etter en ny maskin 12000 Norske i søpla bruker data så mye at knote slik gidder jeg ikke i lengden Alt + 155  for ø  og Alt + 157 for Ø  det er ikke holdbart.

 

Men ok noe må jeg gjøre.

 

skipperskrekk.

Lenke til kommentar

Det at du har 106 visninger betyr ikke at ingen vil hjelpe og det betyr ikke noe hvor gammel du er heller, man får like lite eller like mye hjelp om man er 5 eller 50år.

Du skriver mye i hvert innlegg, men jeg må innrømme at selv om 99% av alle ord du skriver er riktige er det fryktelig tungt å lese, hvorfor det er sånn vet jeg ikke, men jeg skjønner jo sånn ca hva du vil frem til.

 

Men du må også forstå at det problemet du har, som jeg antar er at en spesifik knapp henger seg opp på bare din maskin, det er ett relativt sjeldent problem om samme tastatur funker fint på en anna maskin og det er nok derfor du også ser lite til "hjelpen", at mange ikke vet hva som forsårsaker det og at ytterst få har hatt samme problem selv.

Endret av meg0709
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ok. Så du har prøvd tastaturet på flere forskjellige PCer for å utelukke at det er selve tastaturet som er problemet? Du har også prøvd andre tastatur på PCen uten å at det hjalp? Da tyder det på at det er en softwarefeil.

 

 

Da er det letteste for deg å innstallere Windows på nytt.

 

https://www.microsoft.com/nb-no/software-download/windows10

 

Følg anvisning.

Endret av RRhoads
Lenke til kommentar

Ok. Så du har prøvd tastaturet på flere forskjellige PCer for å utelukke at det er selve tastaturet som er problemet? Du har også prøvd andre tastatur på PCen uten å at det hjalp? Da tyder det på at det er en softwarefeil.

 

 

Da er det letteste for deg å innstallere Windows på nytt.

 

https://www.microsoft.com/nb-no/software-download/windows10

 

Følg anvisning.

 

Han skriver i første innlegg at han har testet tastaturet på andre PCer, hvor den funker fint, og testet andre tastaturer på sin PC, hvor det er samme problem. Så da er det ett problem med maskinen, og ikke tastaturet.

 

Hadde selv ett noe lignende problem, men hvor tastaturet ga ett par ekstra E'er når jeg trykket, men ikke når andre gjorde det samme. men det var kun med det tastaturet.

 

 

Det beste her hadde nok vært å resatt PCen til fabrikk instillinger og testet igjen. Men ikke alle er komfortable med å gjøre det.

Lenke til kommentar

Det at du har 106 visninger betyr ikke at ingen vil hjelpe og det betyr ikke noe hvor gammel du er heller, man får like lite eller like mye hjelp om man er 5 eller 50år.

Du skriver mye i hvert innlegg, men jeg må innrømme at selv om 99% av alle ord du skriver er riktige er det fryktelig tungt å lese, hvorfor det er sånn vet jeg ikke, men jeg skjønner jo sånn ca hva du vil frem til.

 

Men du må også forstå at det problemet du har, som jeg antar er at en spesifik knapp henger seg opp på bare din maskin, det er ett relativt sjeldent problem om samme tastatur funker fint på en anna maskin og det er nok derfor du også ser lite til "hjelpen", at mange ikke vet hva som forsårsaker det og at ytterst få har hatt samme problem selv.

 

Det at du har 106 visninger betyr ikke at ingen vil hjelpe og det betyr ikke noe hvor gammel du er heller, man får like lite eller like mye hjelp om man er 5 eller 50år.

Du skriver mye i hvert innlegg, men jeg må innrømme at selv om 99% av alle ord du skriver er riktige er det fryktelig tungt å lese, hvorfor det er sånn vet jeg ikke, men jeg skjønner jo sånn ca hva du vil frem til.

 

Men du må også forstå at det problemet du har, som jeg antar er at en spesifik knapp henger seg opp på bare din maskin, det er ett relativt sjeldent problem om samme tastatur funker fint på en anna maskin og det er nok derfor du også ser lite til "hjelpen", at mange ikke vet hva som forsårsaker det og at ytterst få har hatt samme problem selv.

meg0709  Tak for svar. Beroligende å høre  at man får svar om man er 5 eller 50 gjelder, det også om man er 80 da?

Skriver mye ja for og fortelle hva er problemet? og hva har jeg gjørt og løse det selv?    (Sikkert feil.)

Beklager, da skal jeg svare enklere.

Mitt Tastatur har en bokstav som ikke funker ØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØ   øøøøøøøøøøøøøøø Hva gjøøøøør jeg?

Tastaturet er prøvd på andre maskinr og da er alt ok..ingen problem.

Ute-lukker feil på tastatur..

Tror det er innstilling men hvor? Kan en del i maskinen være defekt? Jeg har gitt opp selv.

Skrev jeg for mye nu?

..............nytt spørsmål.

Har 4 knapper på tastaturet jeg nesten aldre bruker, kan jeg flytte knappen øøøøøøøøøøøø på en av dem 4? Hvordan?

Skrev for mye nu også Sorry.. meg0709

 

Tak skipperskrekk

Lenke til kommentar

Diskusjon er et gratis forum som består av mange hjelpsomme folk som bruker fritiden sin til å svare her.

 

Å klage å bli sur for at du ikke får hjelp blir da bare dumt.

 

Betal noen for å hjelpe deg så kansje du får mer svar.

Nei du jeg er ikke sur Complexity, og jeg vet hjelpen den er gratis vet også vi hjelper hverandre om man er 5 eller 80,  oppgave er en oppgave også, men har du hørt om gamlemor, hun klager og jeg også begge er vi gamle og det er ikke dem der står først på listen men det vet vel ikke du?, Bestefar ikke ha fingeren på tastaturen så lenge da, så blir det slik øøøøøøøøøøøøøø.løft finger lidt raskere? Husk at øøøøøøøøøøøø er ikke som andre taster.

Du har alt skrevet for mye du, det jo bare snak om et plagsomt Tastatur.

 

Betaling her inne det var nytt tenkte ikke på det, det var dumt.

Jeg har vert hos 3 verksteder dem ga opp, fikk det ikke til,  spurte hva koster det dem lo lidt å det koster ingen ting, men dette var nytt for dem også. Bukka og Takka, har lert det jeg er jo 80 da.

 

Vet hva prisen er hos Diskusjon,no ?????  Jeg betaler gjerne. jeg dataen koster 12000 kr er den vert det. Og husk jeg bare spurte om hjelp har aldri vert Sur er der noe vi misforstår her begge 2. Uff da

Skipperskrekk

Lenke til kommentar

Hahaha. Morsomste feilsøkingstråden jeg har sett.

https://www.microsoft.com/nb-no/software-download/windows10

 

Helt enig med deg, se ovennevnte adresse, den hjalp heller ikke tror jeg må leve med det desverre, nu prøver jeg flytte tasten på noe som jeg sjellent bruker lidt vaskelig det også, om det går vet jeg ikke bare spør jeg, jeg er gått helt tom, versteder får det ikke til.

 

kanskje det ikke er en dagligdags oppgave. kan ikke tro at dette er første gangen?

 

Men enig den er tragi komisk, løsning blir vel ny maskin nu skriv jeg på liten laptopp, og der virker jo liten ø og stor Ø enkelt å greit

du seier Ha ha ha forstår godt jeg, men det heller ikke løste problemet

 

Skulle du sjå lyset i tunellen kom igjen da vel Takk om du kan.

 

skipperskrekk

Lenke til kommentar

Hei Dere.

Jeg nevnte at jeg har vert på sykehus det kan hende alle er nå hjemme har store smerter enda går på medisin. men er kommet til at nu skroter jeg en maskin til 12000 kr jeg har gitt opp.

Verksted klare det ikke øøøøøøøøøøø er fremdeles der, jeg er på et forum til fått flere løøøøøsninger ingen har klart å løse oppgaven, og jeg tør vel si jeg er ikke nybegynner på data selv om jeg er 80 år, så jeg har nå gitt opp.

Ofre ikke livet for en Blikkasse og Win10.dette er bare gjenstander

Folk tror vel jeg er en gammal idiot som ikke klare og mestre et tastatur. En helt klar tanke det. Folk får tro hva dem vil?
 

Jeg vil Takke alle som har stilt opp, der fins ting i data Verden som man bare må aksepter og svar på det er:

Oppgaven kan ikke løses, nå sitter jeg med en helt ny maskin, tastaturet virker 2 andre tastatur virker dem også.
 

Men nu ønsker jeg å avslutte den saken som uløst når jeg er blitt i bedre form skal den slåes flat, ingen skal få glede eller bekymringer av den  datamaskin.

Takk til alle andre som har stilt opp, og jeg klager ikke, hjelp på dette forum Diskusjon.no er gratis, er faktisk  fornøyd også for om mine kunskaper på området ikke er ok så er kunnskapen til andre på samme nivå det er bare fakta.

Ha en fin dag alle sammen. Våren er på vei, jeg har ny maskin uten problemer, og ø   Ø virker som det skal, Men Takk for all

slitet Dere har hatt..

Arne fra Thailand.(skippeskrekk)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...