Jump to content

Baardsen

Medlemmer
 • Content Count

  1044
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

240 :)

About Baardsen

 • Birthday 08/01/1968

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4282 profile views
 1. Har en note 4 som bare starter om igjen og om igjen. Har odin programvare men hva slags filer skal jeg legge inn for å få telefonen til å virke igjen. Helt grønn på sånt.
 2. Første som slo meg er Sola (og sikkert mange andre soler i andre galakser) Her er det jo svidd til de grader! De lyser enda, etter mange milliarder år.
 3. Ja den så jeg komme. Men det han snakker om her er alt det grusomme som skjer på jorda, det er ikke gud, det er jo satan som skaper all ondskap.
 4. Hvis man ser på skaperverket og en kattunge eller en nydelig hundevalp, bør en da se på disse som skapt av Gud eller er de skapt av naturen?
 5. Er en i tvil så skal en oppføre seg som en har vikeplikt, det er en god regel. Aktsomhetsloven https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1965-06-18-4/KAPITTEL_2#%C2%A74
 6. Få partner, unger og familie. Da har du ikke tid til å være så jævla selvopptatt.
 7. Hvis bremsesylinderen sitter på skjoldet vil det kanskje gi feil på eu. Er det bare de tynne skjoldene så vil det ikke.
 8. 6/10 Låt med mye følelser(så du er advart)
 9. Her ser en tydelig resultatet av solslyng, ca 4 min ut i videosnutten
 10. Patentsøknad er vel utelukket fordi det er en veldig treg mølle å skulle gå gjennom og det er kostbart. Det dreier seg ikke om å stoppe termisk utvidelse, som de fleste vet kan ikke den stoppes, det dreier seg mer om å tillate bevegelse uten en skjøt i skinnen. Kan ikke avsløre mer enn som så
 11. Har kontaktet bane nor som drifter banene og de var svært interessert i dette. Men hvis ideen vises så kan en miste retten fordi da kan jo hvem som helst bare si det var deres ide. Svært i tvil rundt dette.
×
×
 • Create New...