Gå til innhold

Er Nord-Korea egentlig en trussel? Kan verden leve med et Nord-Korea med atomvåpen?


  

218 stemmer

  1. 1. Utgjør Nord-Korea en trussel mot omverden?

  2. 2. Kan verden leve med et Nord-Korea med atomvåpen?

  3. 3. Er det riktig å sanksjonere mot Nord-Korea?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Teaterstykker iscenesatt i Pyongyang for turister og journalister er ikke representativt for landet forøvrig hvor millioner har dødd av sult.

 

Nord-Korea har åpenbart hjelp av utenlandske fysikere.

 

Nå har ting gått for langt - det er på tide å angripe Nord-Korea.

 

Da kan kanskje du svare på det spørsmålet forsvarere av USA har unngått gjennom hele tråden: Hvorfor skal en krig mot Nord-Korea gå bedre enn krigene mot Afghanistan, Irak og Libya???

Lenke til kommentar

 

Du kanke være seriøs her nå?

 

Hvorfor ikke? Skal man automatisk tro på Vestens medier som mer eller mindre ønsker krig så de har noe å skrive om?

 

Har du undersøkt noe annet enn vestens medier? For alle andre er også enige. Asiatiske medier, personlige erfaringer fra folk som har rømt derfra +++. Altså, det eneste som støtter din sak er propaganda laget av Nord-Korea selv. Sier ikke det litt?

Lenke til kommentar

 

 

Da kan kanskje du svare på det spørsmålet forsvarere av USA har unngått gjennom hele tråden: Hvorfor skal en krig mot Nord-Korea gå bedre enn krigene mot Afghanistan, Irak og Libya???

 

 

Jeg for min del, har mer assosiasjoner til Vietnam-krigen. Der var det samme "problematikk" dvs. nord vs sør, og et USA som fanatisk skulle bekjempe kommunist-nord til enhver pris. En brutal fremferd med uhemmet B-52 bombing og bruk av napalm, landminer og DDT setter sine spor på bønder og sivilbefolkningen til dags dato.

 

Tiltross for dette, åpnet det gjenforente Vietnam dørene for tidligere amerikanske soldater som "vil se" landet igjen, og videre har "de ondskapsfulle kommunistene" som USA mente måtte fjernes, prøvd å bygge landet med åpenhet og vennelighet. Såvidt jeg kan bedømme ble det iallefall ikke det skrekk-veldet som USA propagandaen skremte opinionen med.

 

Det er vel litt avhvert "feil" internt med Nord-Korea, men jeg tror mye av det kan forklares med selve situasjonen som har eksistert siste femti årene vs USA/Sør Korea.

 

Jeg vet ikke hvor realistisk det er med gjenforening, men uansett er det vel USA som er fremmedelementet som ikke har noe der å gjøre? :roll: 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Jeg vet ikke hvor realistisk det er med gjenforening, men uansett er det vel USA som er fremmedelementet som ikke har noe der å gjøre?

 

Akkurat, grunnen er vel at de ikke NK underkaster seg usa som resten av landene når de kommer med truslene sine. Ikke så lenge siden usa testet atomrakett, ingen som ble stresset da på tross av at de har lagt en hel stalbel av land i ruiner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...