Gå til innhold

Rimeleg powerbank til Nintendo Switch?


Lindelin

Anbefalte innlegg

Nokon som har tips til ein rimeleg powerbank til Switch? Eg skal reise med tog i rundt 8 timer og då kunne det ha vore greit å kunne spele Zelda.

 

Eg kan ingenting om powerbanker sjølv. Derfor spør eg om råd og tips her.

Endret av Lindelin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Switch trekker mye strøm. Du burde ha en C-C Powerbank for output på 3.0A. Har ikke sett dette i en eneste norsk butikk før (skal ikke påstå at jeg har leitet heller, dog). Ser at en del på nettet skryter av denne her hvis du har mulighet for å bestille online, men den er ikke spesielt rimelig. Selv med støpsel som leverer 2.1A opplever jeg at Switchen til tider trekker mer strøm enn den får levert når jeg spiller håndholdt, så jeg tviler i grunn på at du får noe særlig rimelig. 

Uansett om Switchen ikke lader opp mens du bruker den, så vil jo du oppleve å kunne bruke den lenger ettersom den får strøm underveis. Hvis du har en powerbank på rundt 6000 mAH og som leverer 2.4A, så vil du nok fort kunne spille i 4-5 timer i stedet for rundt 3. Om du tar en liten pause og slår den av i en time eller to underveis i turen tipper jeg du fort kunne fått spilt i 6 av de 8 timene i så fall. 6000 mAH / 2.4A bør du kunne få for rundt 200-300 kr i de fleste butikker. 

https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Ultra-High-Capacity-VoltageBoost/dp/B014ZO46LK

Endret av Klatt3n
Lenke til kommentar

Jeg har en fra RAVPower på 26800mAh som jeg er fornøyd med. Kostet meg ca 50 euro fra amazon før jul. Fortollingsgebyr og moms må medberegnes hvis man ikke sender den til et sted innen EU og plukker den opp. Klarer greit å lade opp Switch-en mens jeg spilte Zelda i går kveld. Funker også fint til å lade opp en macbook mens den er i bruk, jeg har dog ikke prøvd på noen mer strømkrevende maskiner med USB-C kontakt. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg lurer på - laderen som er tilknyttet dockingstasjonen KAN brukes som ladeadapter på reiser ikke sant?

Man er strengt tatt ikke avhengig av å kjøpe den separate laderen til 400kr hvis man istedet velger å ta seg bryderiet med å huke inn og ut ladeadapteren som følger med konsollen?

 

Det er så sjelden jeg har behov for å spille håndholdt at jeg vurderer å gjøre det på den måten, hvis det er mulig :)

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...