Jump to content

ApeInSpace

Medlemmer
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

1725 profile views
 1. Har nå kjøpt titan one for å koble ps4 kontroll til min kjære xbox one x. Kan jeg bruke hvilken som helst micro usb? Hvis ikke. Hvor anbefaler dere å kjøpe? Tenker 3-4 meter lang.
 2. Hvor kjøper jeg en ladekabel til xbox kontrolleren?
 3. Plugger man den bare i xbox´n og kobler ps4 kontrolleren og voila? Er det så enkelt?
 4. Har ett litt uvanlig spm. Jeg har borreliose og sliter med kontrolleren, mens ps4 kontrolleren ikke plager meg. Jeg blir lett "strained" i fingrene. Er det mulig å bruke ps4 kontroller på xbox? Jeg har sett litt og det virker komplisert.. Finnes det en quick fix? Plug and play type quick fix. Passer meg bedre at stikkene er likt posisjonert slik som på ps4.
 5. Er det fortsatt mulig å kjøpe spill i dollar på den amerikanske storen på xboxen? Med gavekort i dollar?
 6. Hei, Jeg har vært syk siden 2014 og hadde 18 på min siste Testosteron prøve. Jeg er innenfor normalen, men har nivå som en 70 åring. Legen min anbefalte meg å dra til en klinikk på majorstuen. Noen som har erfaringer derfra? Jeg har kronisk borreliose/CFS, så har derfor mye issues med muskulatur, smerter, søvn osv osv. Legen var helt tydelig på at å booste T nivåene ville være veldig bra for meg. Jeg vet at det finnes relativt safe måter å gjøre dette på og er super gira på å få satt igang dette her. Jeg trenger det for å holde på muskulatur og kanskje få litt mer muskelmasse. Jeg går og har sex det er de eneste aktivitetene jeg er i stand til. Ellers er jeg 31 år. Hadde virkelig satt pris på å få noen tips om hvordan jeg kan få satt igang det greiene her.
×
×
 • Create New...