Jump to content

ApeInSpace

Medlemmer
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Er det fortsatt mulig å kjøpe spill i dollar på den amerikanske storen på xboxen? Med gavekort i dollar?
 2. Hei, Jeg har vært syk siden 2014 og hadde 18 på min siste Testosteron prøve. Jeg er innenfor normalen, men har nivå som en 70 åring. Legen min anbefalte meg å dra til en klinikk på majorstuen. Noen som har erfaringer derfra? Jeg har kronisk borreliose/CFS, så har derfor mye issues med muskulatur, smerter, søvn osv osv. Legen var helt tydelig på at å booste T nivåene ville være veldig bra for meg. Jeg vet at det finnes relativt safe måter å gjøre dette på og er super gira på å få satt igang dette her. Jeg trenger det for å holde på muskulatur og kanskje få litt mer muskelmasse. Jeg går og har sex det er de eneste aktivitetene jeg er i stand til. Ellers er jeg 31 år. Hadde virkelig satt pris på å få noen tips om hvordan jeg kan få satt igang det greiene her.
 3. Jeg sliter med samme problemet.. Hvordan gikk det her?
 4. Interessant. Hvordan kan man dokumentere at det er til eget bruk? Så hvis det er lov å bestille til Sverige, så skal jeg ikke ha noe problem med å ta det over grensen? Takker for svar:)
 5. Jeg vurderer å bestille ett peptid som heter bpc 157 i første omgang for å se om det kan hjelpe på noen av plagene jeg sliter med. Du kan få det i tablettform eller i en liten beholder som du må injisere selv. Dette gjør jeg på egen risiko. Hva skjer/kan skje om forsendelsen blir stoppet i tollen? Kan jeg få bot, politi bli innblandet osv? Eller er worst case at forsendelsen blir sendt tilbake eller destruert? Er det evt bedre å bestille til Sverige å hente der? kanskje ikke.. Dette kan potensielt hjelpe meg en hel del. Alle tips tas imot med stor TAKK!
 6. Hvordan gjør du det med os? Du har det fra før? Hvor billig kan man gjøre det?
 7. Jeg har sett på 15 tommeren. Men jeg har mest lyst på en 17 tommer. Vil 17 tommeren i dette tilfellet være merkbart svakere enn 15 tommeren? Jeg skal bruke den til å spille på. Fm 20, pubg, gjerne grafikktunge spill osv osv https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-laptop/32181/lenovo-legion-y540-17s3-barbar-gaming-pc-sort https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/50476/lenovo-legion-y540-15-6-barbar-gaming-pc-sort
 8. Jeg skal bruke den til å spille. Fm 20, civ, pubg, destiny 2 osv. Helst så grafikktunge spill som mulig for den prisen ish. Hvor mye må jeg legge i en pc skjerm tror du? Har mus og gaming headset. Kommer fra xbox one x og en decent 4k tv. Hadde vært morsomt å oppleve enda bedre ytelse og grafikk uten å måtte betale så utrolig mye mer.
 9. Tusen takk for svar. Er den bedre enn laptopen jeg linket til? Om det virkelig lønner seg å kjøpe stasjonær, så går jeg mest sannsynlig for det!
 10. Jeg tenker å kjøpe denne https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/50476/lenovo-legion-y540-15-6-barbar-gaming-pc-sort Hvilken stasjonær pc (ikke bygge selv) vil dere anbefale til samme pris? takker!
 11. Jeg skal kjøpe min første bil. Ser for meg å bruke rundt 20k på en bil som er eu godkjent to år frem i tid å satse på at den holder. Føler at det er ish like stor sannsynlighet for at en bil til 30-40k ryker som en til rundt 20k, men jeg tar feil her, så vurderer jeg selvsagt å legge litt mer i bilen. Bilen blir først og fremst å kjøre til butikken osv ettersom jeg blir værende litt på landet i en periode. Hva hadde dere kjøpt til denne prisen?
 12. Jeg skal være på hytta i ett par mnd og trenger nett til å streame netflix og spille Xbox On. Kanskje Destiny og Forza lar seg gjøre på 3 mbps? Evt bare singelplayer spill. Er det noen som har erfaring med Telia X? Evt andre løsninger? Takker!
 13. Nintendo Switch Pro Kontroller eller PowerA Switch Kontroller Trådløs?
×
×
 • Create New...