Gå til innhold

Ford gir sju biler elektrisk motor


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du bor i blokk uten tilgang til stikkontakt bor du mest sannsynlig 5 min unna masse kollektivt alternativt, så hvis du ikke har sosial angst er jo absolutt dette et meget rimelig alternativt. Du bor også mest sannsynlig veldig nærme jobben, eller kan skifte jobb slik at du slipper å være avhengig av bil.

Har du forresten regnet ut hva bilen din koster deg? Er egentlig bare tull at alle absolutt må ha sin egen bil, men folk flest er veldig main stream og kun tenker på hva som er normalt uten å drøfte andre alternativ.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kjempe bra.

 

Hvordan skal jeg lade når jeg bor i blokk og lade på jobb uten stikkontakt?

 

Du kan legge opp til lading enten på jobb eller i blokken, eller du kan flytte, eller du kan parkere en annen plass, eller du kan lade når du er på butikken, osv. Mange måter, bor også i "blokk" men har ordnet med straum, kan ikke lade på jobb(selv om det er stikkontakt). 

Endret av Salvesen.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er egentlig bare tull at alle absolutt må ha sin egen bil, men folk flest er veldig main stream og kun tenker på hva som er normalt uten å drøfte andre alternativ.

 

Velferd og transport henger nøye sammen. Bil er desidert mest effektivt til de aller fleste oppgaver. Hvis bare "nyttetrafikken" skal bruke kjøretøy blir det veldig rart. En lastebil med klær til butikkene er nyttetransport. Men hvis hver kunde skal bruke en halv time ekstra på å reise kollektivt til butikken blir det tusenvis av ekstra arbeidstimer før varene er fremme hos kundene. Resultatet er at det tar lengre tid og koster mer å skaffe alt vi ønsker oss. Det gjelder også de som aldri kjører fordi andre må kjøre for å skaffe til veie varer og tjenester.

Lenke til kommentar

 

Hvordan skal jeg lade når jeg bor i blokk og lade på jobb uten stikkontakt?

Du kan drite i å lade. Eller du kan kjøpe en hydrogenbil. Da kan du fylle slik du er vant til.

 

 

Nei det kan en ikke i dag, det er svært vanskelig å få fatt på. Det er dog rimelig lett å få fatt på strøm. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvordan skal jeg lade når jeg bor i blokk og lade på jobb uten stikkontakt?

å spørre om hvordan man skal holde seg med elbil uten egen lademulighet er som å spørre hvordan man kan holde seg med bil uten egen parkeringsplass.

 

Mange finner kreative løsninger, men der dette er aktuelt er gjerne der det å ikke ha bil er et akseptabelt valg. Så får man selv vurdere om man vil la være å ha bil, få bygd ut nødvendige fasiliteter eller flytte.

Endret av sverreb
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...