Gå til innhold

[Løst] Spørsmål om fake Pokemon spill til GB Advance


X19x11

Anbefalte innlegg

Heisann, jeg kjøpte for litt tid tilbake en pakke med Pokemon spill til gameboy advance, spillene er leafgreen, firered, sapphire, ruby og emerald.

 

Jeg viste disse var fake men var nysgjerrig, å til 50kr tenkte jeg det var helt greit.

 

Jeg fikk dem å de er veldig bra laget, uten å vite mye om fake spill skal det mye til for å se at disse er fake, problemet er at de fungerer ikke på min DS Lite, jeg har hørt rykter om at det er et problem med slike fake spill at de fungerer ikke pga. DS maskinene er oppdatert å spillene fungerer ikke på nyeste softwaren, jeg har ingen Gameboy Advance akkurat nå men lurer på om noen har erfaringer med fake spill, tror dere at de vil fungere på en Advance maskin?

 

Jeg har også hørt at mange fake spill får raskt problemer med batteriet så det blir umulig å save men etter hva jeg kan se er det ingen batteri eller plass til det inne i kasetten, hvordan fungerer da disse fake spillene med saving?

 

 

 

På bildet er alle bortsett fra Sapphire i høyre hjørne fake

post-368218-0-39202300-1474452212_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det du snakker om kalles homebrew, eller hjemmelaget på godt norsk. Så vidt jeg vet støtter ikke DS eller 3DS dette direkte, men det finnes en del veier å omgå dette på. Problemet er at dette ligger svært nært piratkopiering, så er nok neppe bra å diskutere her. Det jeg mener er at homebrew i seg selv er fullt lovlig, men metoden for å bruke det er vanligvis også brukt til piratkopiering. Dermed vet jeg ikke helt om det er mot forumreglene å diskutere det. Men prøv å google homebrew, så finner du sikkert ut noe. :)

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...