Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Kontaktlinser i mange dager


Christinaxmancini

Anbefalte innlegg

For 2 uker siden begynte det å bli irriterende i øyet mitt, begge to. Jeg må blunke hardt for det klør, kan være allergi men det har ikke skjedd for nå. Jeg har sovnet med linser 2-3 ganger og jeg våknet alltid mitt på på natten og fjernet dem. Jeg er ikke helt sikker, men jeg vet ikke om at det noen linser er i øyet mitt som jeg ikke har fjernet. Når jeg ser rundt øyet mitt så er det svakt blå og jeg prøvde å fjerne linsene om de var der men får det ikke til. Noen andre som vet hvordan man fjerner eller finner ut at linsene faktisk er der? Når jeg ser uten å ta på linser så ser jeg like dårlig som nå men er det sånt at linsene mister styrkene når de er gamle og slitt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har en "artig" historie om dette. Var i AKKURAT samme situasjon som deg, og hadde sovnet med linsene. Prøvde hardt å få de av, og jeg dro faktisk i det jeg trodde var linsene, men dro i det ytterste delen av øynene. Hadde ikke linse på, selv om jeg var helt sikker på at jeg hadde det.

 

Bare sett i ei ny linse, du. Eventuelt, sprut litt linsevæske i øyet først. Er det ei linse der, vil du merke det da.

Endret av RRhoads
Lenke til kommentar

Jeg tok av en linse for et par uker siden, og fikk bare halve ut, og det endte med at jeg gikk rundt resten av dagen og pillet på øyet for å forsøke å få den ut - øyet ble veldig irritert, og jeg visste ikke om det sved på grunn av all berøring eller om det var fordi jeg fortsatt hadde biten av linse. Det jeg gjorde var å åpne en ny dagslinsepakke, kaste linsen og helle linsevæsken på øyet, og etter dette ble jeg mye bedre. Så den siste biten må ha forsvunnet i vellet av tårer og linsevann som rant fra øyet.

 

Om dette har foregått i to uker bør du gå til optiker, der kan de finne eventuelle biter av linsen, eller de kan henvise videre til øyelege om de ikke greier å finne en forklaring på hvorfor øyet ditt fortsatt er irritert.

 

EDIT: Disse bitene av linsen har en tendens til å legge seg under øyelokket, så om du forsøker å skylle øyet med linsevæske kan du jo kanskje prøve å løfte øyelokket.

Endret av Curumo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...