Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-8OkEXm

Midnattslansering starter vel snart? Kanskje hypen har holdt seg her på forumet og det ikke er så mange som skal ha Switch  :p

 

Endret av Slettet-8OkEXm
Lenke til kommentar

Ikkje fått sovet i natt.. Ikkje forhåndsbestilt.

Kjenner jeg blir rimelig desperat her.

 

Til og med laget en kjøreplan for alle butikkene i nærområdet jeg skal oppsøke (sortert etter åpningstider og størst mulighet å få tak i konsoll).

 

Forhåpentligvis så i 11-12 tiden i dag så har jeg vel sovna i sofaen med maskinen i handa...

Ihvertfall lov å håpe

Lenke til kommentar

Fy faan så kjipt å sitte å se på at andre får hentet sitt mens jeg må vente til mandag. Glad på deres vegne altså, men kunne godt ha tenkt meg å ha denne selv i helga. *sad trombone*

Kjøp en i dag i butikk (dersom du har DNB MasterCard kan Expert anbefales, 20% rabatt). Så sender du inn den du får på angrerett :)
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da har jeg gjennomført min første flytur med switchen. Lastet ned fast rmx rett før jeg dro og daymn! For et toplayer spill på farten. Flyter dritbra og er råartig!

 

Tilogmed min bedre halvdel (som ikke finnes entusiastisk for spill) syns det var kjempegøy. Og etter å ha flydd Trondheim-Oslo så hadde jeg 76% batteri igjen. Etter 2 cuper med fast rmx og litt zelda og litt bomberman. Kjempefornøyd!

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Nintendo har det med å lage spill som rett og slett er "morro". Når jeg ser på Zelda og tenker på alle open world spill med nyeste tech vi har på PC, men ingenting er jo i nærheten av Zelda spillet selv om det er langt bak i "teknologi". Men det er 100x mer gjennomført og ekstremt fokus på detaljer.  Fast RMX ser dødsgøy ut også.

Lenke til kommentar

 

Kjøp en i dag i butikk (dersom du har DNB MasterCard kan Expert anbefales, 20% rabatt). Så sender du inn den du får på angrerett :)

 

 

Hadde jeg hatt tid til å gjøre det i dag så skulle jeg gjort det. Får bare prøve å huske til neste konsoll-lansering at jeg heller skal stille meg i kø utenfor en butikk på releasedagen. :)

 

Høres topp ut med Switch på flyet ja. Skal en tur til Oslo på onsdag så satser på å få inn en times tid med Zelda hver vei på flyet på den turen. 

 

Følger det med lademuligheter for selve den håndholdte delen i pakken? 

Endret av johnviggo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...