Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med andre ord ca samme nivå som PSN og XBL ligger på, bittelitt under. Blir det 17$ så er det bra, et større stykke under konkurrentene.

 

Jeg kommr uansett ikke til å kjøpe det før jeg ser at det er noe jeg har bruk for det til. :)

 

Edit: Rettelse, 27$ er fremdeles et godt stykke under konkurrentene, har hatt den på automatisk fornyelse så lenge at jeg glemte prisen. xD Da er det absolutt et bra prisnivå, og der Nintendo bør legge seg, da de ikke har i nærheten tilliten til sin online-tjeneste som konkurrentene har til sine tjenester.

Endret av Rider of Reason
Lenke til kommentar

Ja, kom fram til det jeg også, gikk bare litt fort i svingene i forige innlegg. :p

 

Tror fremdeles de tjener mest godvilje på legge seg nærmere 17 enn 27 dollar da. Det vil være ca halvparten av prisen til konkurrentene. Og de har jo ikke i nærheten av like mye som benytter seg av online. Spillene man får på kjøpet er heller ingen deal å skryte av.

 

At folk har råd til det er det ingen tvil om, men folk kommer allikevel ikke til å betale for det uten at de får demonstrert at det er nyttig å ha det. :)

Lenke til kommentar

Hei. Jeg er helt ny her og har lest gjennom hele tråden :ph34r: Jeg vurderer sterkt å kjøpe Nintendo Switch! MEN, jeg lurer på hvor stor sjansen for å få tak i en konsoll på selve lanseringsdatoen i fysisk butikk er? Er den lik null med mindre man står i kø hele natten? :hmm:

Sjansen er nok liten nå, siden forhåndsbestillinger av switch skjøt i taket. Du må nok innom dine nærmeste butikker og høre med dem.
Lenke til kommentar

Hei. Jeg er helt ny her og har lest gjennom hele tråden  :ph34r: Jeg vurderer sterkt å kjøpe Nintendo Switch! MEN, jeg lurer på hvor stor sjansen for å få tak i en konsoll på selve lanseringsdatoen i fysisk butikk er? Er den lik null med mindre man står i kø hele natten?  :hmm:

Godt spørsmål. Vil tro det vil bli vanskelig, Switch har vist seg å være veldig populær på forhåndsbestillingsfronten. Men vi fikk en tweet her forleden om at Nintendo har økt produksjonen:

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...