Gå til innhold

Er Hillary Clinton frisk nok til å bli president?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

attachicon.gif

 

 

Her dras hun opp trappa av Secret Service. Enten fordi hun er for syk eller fordi hun er for dopa.

 

Eller fordi hun har vondt i rygg, kne, hofta, anklene eller føttene. Eller kanskje hun bare var sliten der? Du kan sikkert finne et bilde der hun blinker med øynene da er hun vel også dopa eller syk.

 

Realiteten er:

 

Good guy Trump!

 

fPmjne6.png

 

Even nicer girl Hillary!

 

rDa3XTC.png

 

Mens resten av folket: 

 

ozFB0HH.png

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Digger måten noen ser ut til å prøve å kaste alt de finner mot veggen, og "see what sticks" for å bruke et uttrykk, tilsynelatende uten å være klar over at "bevismaterialet" de presenterer motsier tidligere forsøk på det samme.
 
Det har vært tilfeller med nærgående publikum tidligere, og i sommer var det et reellt men amatørmessig attentatforsøk på Trump. Både Secret Service og kandidatene er klar over dette. Det har også ført til at man er ekstra årvåken når publikum foretar seg ting foran podium, og det ser man også i videoen over her. Ikke bare Secret Service, men også Clinton følger med. Hun har tidligere i karriæren dukket for gjenstander som har blitt kastet mot henne, slik de også har blitt kastet mot andre. Man har måttet dukke for flyvende sko og diverse andre ting.
 
Så her driver noen dyreforkjempere og markerer seg foran podium, og hun følger nøye med om det kommer noe flyvende mens secret service kommer ilende til fra flere kanter. "Freezes in fear" er vel ikke helt beskrivende, men noen kan gjerne fantasifullt oppfatte det slik.
 
Tar man det derimot som en indikasjon på sykdom, så har man begitt seg ut i samme fantasi-land som en på forrige side som prøvde å fremstille agenten ved hennes høyre side i bildet som en slags personlig nødsprøytemann forkledd som agent, klar til å dope henne i tilfelle hun skulle få et anfall.

For de som følger med - så har altså nye spørsmål nå dukket opp rundt Clintons helse.
Sansyneligvis er det frykt for at hun skal få et stort anfall når hun er på scenen som er grunnen til at denne ukjente mannen som ikke er del av Secret Service, men kler seg som en, fotfølger henne med diazepam-penn. 

post-388664-0-06817700-1470775175_thumb. post-388664-0-77952800-1470775175_thumb.

attachicon.gifSeizure3.jpgattachicon.gifSeizure-620x326.jpg


Samme mann. Forrige gang mente man seg sikker på at han ikke er agent men forkledd sprøytemann, denne gangen viser video fra samme situasjon at han iler til som agent når noe uforutsett foregår foran henne, akkurat som de andre agentene i hennes protection detail.

 

Når man driver på og kaster ut disse idiotiske konspirasjonsteoriene viser man også samme takter som hos Trump beskrives som manglende evne til å skille mellom fantasi og virkelighet, og manglende interesse for å ta til seg og forstå forskjellen. Og på samme måte som Trump gjør man seg selv til latter igjen og igjen, når man gjør det samme igjen og igjen.

"For de som følger med" for å si det sånn. Det er ingen avsløringer her.

Endret av xRun
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det er tilsynelatende mye synsing om mine meninger i posten din, xRun. Du vet tydeligvis mer om meg og mine meninger enn meg selv. Det står det respekt av.

 

For oss som er uvitende. Hva er grunnen til at agenten går rundt med diazepam-penn egentlig?

Jeg aner ingenting om deg, og syns overhodet ikke noe om dine meninger slik de er uttrykt i denne tråden.

Hva enn din fantasi måtte fortelle deg må du nesten ta på egen kappe.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...