Gå til innhold

Tråden for opptak til Politihøgskolen 2017


Anbefalte innlegg

Til dere som har betalt studieavgiften, står det at denne er betalt på deres studentweb? Betalte i går på grunn av studielån jeg og, men avgiften står fortsatt som ubetalt.

Du må påregne 1-3 virkedager fra du betaler til det oppdateres i studweb at du har betalt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal kjøre fra Fredrikstad til Bodø og trenger en å dele på kjøringa med. Bare å sende melding til xxx så kan vi avtale nærmere om det høres greit ut. Kjekt om vi kan møtes på veien for å slippe noe ekstrakjøring.

Er du artig eller? Du lærer om nettvett på B1, noen av de første dagene faktisk. Endret innlegget for å skåne deg. Endret av Krimt3k
  • Liker 6
Lenke til kommentar

"Alle nye studenter må ha originaler av sin søknadsdokumentasjon lett tilgjengelig". Hvilken dokumentasjon er dette? Hvordan skal jeg få tak i legeerklæringen jeg sendte for 6 måneder siden? Vitnemålet mitt er digitalt. Usikker på hva jeg skal ha klart

Er kun de dokumentene som dokumenterer dine konkurransepoeng. Altså vitnemål og eventuelle attester fra forsvar/folkehøgskole.

Lenke til kommentar

Kanskje ikke helt rette tråd å spørre, men hvordan er egentlig arbeidsmarkedet for politibetjenter i dag? Er det slik at veldig mange går arbeidsledige etter fullført utdanning?

 

Har man litt frihet i forhold til hvor i landet man vil jobbe, eller må man bare ta til takke med det man får? Og hvordan er eventuelt mulighetene for å komme seg over til en avdeling nærmere hjemplassen etter hvert?

 

Gikk ut fra Oslo i år. Og det er vanskelig. Av en klasse på 23 svært oppegående folk med greie+ karakterer hadde omtrent halvparten sommerjobb. De aller fleste på et sted de hadde tilknytning til, enten hjemsted eller praksisplass. To i klassen fikk fast jobb, jeg var en av dem.

 

Grattis med studieplass, mine tips for å ha en sjans på jobbmarkedet om tre år:

1. Karakterer, karakterer, karakterer. Det har svært mye å si, og de faste stillingene blir sortert ut på karakterer før intervjurunder. Tenk på det ved allerede første faget før jul. 

2. Vurder praksisstedet ditt. Noen steder er det lettere å få jobb på etter utdanning enn andre. Feks: Vestfold, mindre lensmannskontor.

3. Ikke vær kresen, søk over hele landet.

4. Ha en fet studietid og ta deg tid til en fest og sosiale arrangementer. (Men husk lesesalen noen timer dagen derpå).

 

Jobb er kinkig, men ikke umulig. Lykke til! 

Endret av Jordbærgutt
Lenke til kommentar

Til dere studenter som har hatt utplassering i forskjellige land i B2.

 

Ser det allerede er søknadsfrist til dette 1. oktober i år. 

Er det noen som vil dele noen erfaringer fra de forskjellige land? Skriv det gjerne her, eller på PM. 

 

Hilsen en som starter i Kongsvinger på tirsdag :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...