Gå til innhold

Hvorfor stemmer ikke flere på FrP?


Gjest Bruker-406935

Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-406935

Jeg vet folk er lett påvirkelige av media og deres veldig røde journalister. Informasjon fra media i dag er på mange måter en blanding mellom legitim informasjon, politisk villeding og løgn. Det er klart at dette tragisk nok påvirker en del folk, særlig de som tror på journalistene (noe en i dag aldri kan gjøre).

 

Ved forige valg fikk FrP kunn 16% av stemmene, det er ingen ting i forhold til hva de fortjener. De redder Norge ved å kjempe med nebb og klør for å stoppe innvandringen til Norge, selv om de er nødt til å akseptere enkelte tap om religiøse innvandrings fanatikere.

 

Hva fører innvandringen til? Jo, det fører til et splittet samfunn. Det fører til at færre som stemmer bryr seg om etniske nordmenn. Det fører til at nordmenn mister styringen i eget land. Det fører mest sannsynlig til at nordmenn blir mer diskriminert. Det fører til mer kriminalitet, fordi de som kommer hit ikke bryr seg like mye om nordmenn som de i sitt hjemland (i noen tilfeller fordi vi er vanntro). Det fører til uro. Det kan i fremtiden føre til at det blir borgerkrig. Det er negativt for Norges økonomi.

 

Om vi skal hjelpe folk fra den tredje verden, la oss hjelpe dem der de er, isteden for å ødelegge landet for fremtidens nordmenn.

 

Dersom det faktisk hadde vert slik at innvandrerne som kommer hit bryr seg om oss, ville de også stemt på f.eks. FrP.

 

Den økonomiske politikken til FrP er klart best. Mange sosialdemokrater angriper arbeiderklassen for å stemme på FrP. "Dere er dumme", "dere er ekle", "dere er onde", "hahaha", osv. Men det AP, SV, KrF og V (SP er derimot et godt parti) ikke forstår er at arbeiderklassen ikke liker det at noen snylter på samfunnet. De jobber som alle andre, og det skal lønne seg å jobbe. Velferdsstaten er et sikkerhetsnett ikke et valg folk kan ta når de ikke gidder å jobbe. FrP ønsker et sikerhetsnett der folk får hjelp, men der det skal lønne seg å jobbe alltid. Samtidig ønsker de å hjelpe de eldre, noe som har vert mangelvare her i Norge de siste 20 årene. Hvorfor kan for øvrig ikke de eldre få lov å bo hjemme hos barna deres? Slik burde det nesten ha vert.

 

Det er ekstremt mye unødvendige utgifter i det offentlige Norge, samt unødvendig tilbud og tjenester. Tenk på hvor mye vi kunne spart ved å fjerne unødvendige stillinger og tilbud? Hvorfor skal egentlig staten bruke penger på selvforsvarkurs osv.? Det burde da folk kunne kjøpe selv om de trenger det?

 

Sosial politikken venstresiden fører er ekstremt splittende for hele landet. Hvorfor skal egnetlig enkelte grupper i samfunnet få særhjelp av staten fordi de tilhører den gruppen? Hvorfor er det ikke basert på de som faktisk trenger hjelp. Det er idiotisk å ødelegge forholdet mellom folk og grupper ved å drive på slik som sosialdemokratene og meddiltere har gjort i så mange år. Slik politikk virker å ha vert akilleshælen til hele vestlige samfunnet.

 

Jeg er glad for at FrP ikke driver med slik. Unntak er selvsagt slik som for funksjonshemmede, som faktisk fortjener tilrettelegging.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kanskje det har noe med sosial aksept? at andre rett og slett føler ubehag å stemme et innvandringskritisk parti? 

 

Hvorfor det? Er ingen som vet hva du stemmer på, med mindre du vil at de skal vite det.

Endret av Kron
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-406935

FrP står også for ein politikk som ofte er prega av enkle løysningar og raske beslutningar.

På enkelte områder er dette god politikk, men som heilheit så er politikken lite konsekvenstenkande.

 

FrP er eit parti som lever i nuet, dei bruker gjerne sparepengane for å ha det fint og flott i dag, men det det blir ikkje alltid tenkt på framtida.

Det kan være at ting ordner seg uansett, men det er lite fornuftig å både bruke av sparepengane (oljefondet) samtidig som inntektene blir redusert (skattelette).

 

Det her er din mening. Politikken til FrP har forandret seg de seneste årene, og de vil kutte der de øker utgiftene. Det er naturlig.

 

Når det gjelder at FrP ikke tenker på konsekvenser, hva i all verden gjør de andre partiene? Tenker på nasa si kontinunerlig?

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-406935

Jeg har ikke sans for privatisering, derfor styrer jeg langt unna FRP...

 

Privatiserte bedrifter er generelt sett mer effektive og bedre enn offentlige. Så det er utvilsomt bra for samfunnet at bedrifter blir privatisert, med enkelte unntak selvsagt, og det er ved markedsvikt og når det kan danne seg monopol. Eks. telenor. Andre kan være i situasjoner der det kreves enorm egenkapital det kanskje ikke er i det private markedet.

Endret av Bruker-406935
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-406935

Kanskje det er fordi vi har obligatorisk skolegang, og at "folk flest" er opptatt av flere ting enn innvandring?

 

FrP har faktisk annen politikk enn innvandring. Kanskje du har hatt så lite skolegang at du ikke vet det?

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-406935

Fordi folk flest er for smarte til å stemme på FRP. Nei, jeg tuller ikke, se her: http://www.nrk.no/programmer/tv/test_nasjonen/3098803.html

 

Jeg tar faktisk en mastergrad, og da er det nødvendig å ikke ha IQ på under gjennomsnittet.

 

Det der er for øvrig en del av krenkingen sosialistene prøver å påføre andre. Særlig arbeiderklassen. "Du er dum", "du er ond", "hahaha". Vi får ikke stemmene vi tror vi er berettiget til? Eller er det kanskje fordi de ikke forstår hva de trenger.

Endret av Bruker-406935
Lenke til kommentar

Herregud, at ikke folk skjønner dette... Det FrP sier i media er en ting, og det de gjør på Stortinget og i Regjering er en annen ting. 

Det de sier i media er rettet mot lavlønnede og lavt utdannede. Det de gjør på Stortinget og i Regjering er rettet mot millionærer og milliardærer. 

 

Hvis dere virkelig mener at det de sier i media er viktigere enn det de gjør på Stortinget og i Regjering, så for all del - stem FrP. 

  • Liker 7
Lenke til kommentar

en blanding mellom legitim informasjon, politisk villeding og løgn.

 

Noen vil vel si at dette er hva FrP består av.

 

Jeg synes ikke at for få stemmer på FrP. Tvert imot er det grunner til å forvente mindre oppslutning enn 16 %.

 

Velgerne til populistiske partier, "underdog"-partier, eller hva man velger å kalle dem, er gjerne mennesker som har falt litt utenfor storsamfunnet og har mistet tillit til de etablerte partiene og institusjonene, som for eksempel media, slik trådstarter har. Til sammenlikning med for eksempel Storbritannia eller USA, skulle man tro at det var få slike i Norge. Vi har relativt små forskjeller, god tilgang på utdannelse, lav kriminalitet, høy gjenspeiling av befolkningen i staten, høy sosial mobilitet og høy sysselsetting, også etter oljeprisfallet. Og så har vi selvfølgelig noen utfordringer, som frafall i skole og utdannelse, men de som faller fra har ofte klart å få jobb eller blitt fanget opp av støtteapparat og sikkerhetsnett.

 

En stor del av de menneskene som oftest havner på bunnen, kanskje de fleste, og som er dårlig representert i folkevalgte stillinger og i administrasjonen, er nettopp innvandrere og barna deres, som FrP ønsker å marginalisere.

 

I tillegg er det slik at de ressurssvake er dårlige til å bruke stemmeretten sin.

 

 

Fordi folk flest er for smarte til å stemme på FRP. Nei, jeg tuller ikke, se her: http://www.nrk.no/programmer/tv/test_nasjonen/3098803.html

 

Jeg tar faktisk en mastergrad, og da er det nødvendig å ikke ha IQ på under gjennomsnittet.

 

Det stemmer ikke. 50 % har IQ på gjennomsnittet eller under. Det er fullt mulig å gjennomføre en utdannelse uten å ha gjennomsnittlig høy IQ.

 

Smarte mennesker trenger ikke å påpeke at de er smarte.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...