Gå til innhold

Kamptråd [PL]: West Ham - Arsenal


Maefteda

Anbefalte innlegg

tJfI5AV.png4v63g.png82Hre8q.png

Tidspunkt: 13:45

 

Kanal: TV2 Sport Premium/BT Sport 1

 

Stadion: Boleyn Ground (Upton Park)

 

En kamp begge lag må vinne. Arsenal for å beholde håpet om ligagull og West Ham for å holde følge med Manchester-klubbene og knappe innpå Arsenal i kampen om topp 4 og CL. En skikkelig toppkamp som blir det siste oppgjøret mellom klubbene på Upton Park, hvor West Ham er ubeseiret på sine 13 siste kamper.

 

West Ham ble det siste laget som slo Arsenal på Highbury før de byttet til Emirates (West Ham første borteseier her også) så kanskje Arsenal får sin revansje. I samme kamp ifjor vant Arsenal 2-1 etter 2 kjappe scoringer før pause fra Cazorla fra straffemerket og Welbeck som skle ballen inn etter et innlegg fra Oxlade-Chamberlain. Kouyatés heading i andre omgang var ikke nok for West Ham.

 

Årets oppgjør på Emirates var seriestarten, der West Ham vant 2-0 etter scoringer fra Zárate som ikke lenger er i klubben og Kouyaté som slapp unna suspensjon etter å ha blitt feilaktig utvist sist kamp. Kampen huskes også for Peter Cechs noe uheldige hjemmedebut, men klassekeepern har vært i god form siden, selv om han ikke er tilbake i startoppstillingen enda.

 

Lagoppstilling West Ham:

 

Adrian

Tomkins - Reid - Ogbonna - Cresswell

Noble - Kouyaté

Antonio - Payet - Lanzini

Carroll

 

Lagoppstilling Arsenal:

 

Ospina

Bellerin - Koscielny - Gabriel - Monreal

Coquelin - Elneny

Sanchez - Özil - Iwobi

Welbeck

Endret av Maefteda
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ble dobbeltpost, så bruk denne da.

 

Er ikke sikker på hvorfor Diafra Sakho ikke er med til denne. Mulig han er småskadet igjen. Det gir meg mye mindre tro på seier.

 

Blir også spennende å følge Payet vs Özil. Sangene deres kommer til å bli sunget flittig, og det overrasker meg ikke om det blir ironisk klapping og lignende dersom de gjør en feil. Blir nesten som en ny Di Canio vs Le Tissier som før i tiden var et rivaleri skapt mellom fans av Southampton og West Ham.

 

Southmapton og Arsenal.... Jesus...

Endret av Maefteda
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...