Gå til innhold

Virtual Reality - Diskusjonstråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gunfreak skrev (1 minutt siden):

Får vente da. Når det passerer 6 uker uten å høre noe får jeg vel kontakte de. Selv har jeg ikke fått noe tracking number. Bare mail om å forvente tracking number. 

Jeg mailet de etter en par uker eller så og etterlyste tracking nr. Fikk da tracking nr. Men så har det ikke skjedd noe mer. Pakken er ikke sendt

Lenke til kommentar
Gunfreak skrev (24 minutter siden):

Fikk samme mail I dag jeg også.

Jaja. Men jeg velger se positivt på det. Ikke sikkert det er så heldig å få fra første produksjons batch heller. Sett at noen som har fått av de første headsettene har klager på komforten på face gasket’n. Men så leste jeg nylig om noen som mente de hadde fått en annen ny gasket som var bedre. Husker ikke hvor jeg leste det. Får uansett håpe at flest mulig av eventuelle problemer er løst før vi får. :) 
 

 

Lenke til kommentar

Dykking og undervannsopplevelser egner seg utrolig bra i VR!

Har alltid ønsket meg en større og mer frittsvømmende versjon av TheBlu med like bra kvalitet på dyreliv og følelsen av å være under vann.

Men utvikleren sier det ikke blir et stort spill, særlig siden det bare er en person som lager det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Enceladus skrev (1 time siden):

Dykking og undervannsopplevelser egner seg utrolig bra i VR!

Har alltid ønsket meg en større og mer frittsvømmende versjon av TheBlu med like bra kvalitet på dyreliv og følelsen av å være under vann.

Men utvikleren sier det ikke blir et stort spill, særlig siden det bare er en person som lager det.

Wow, ganske lekker grafikk der. 

Lenke til kommentar

Testet No Man's Sky på både PSVR2 og PCVR

Personlig foretrekker jeg det på PC (i hvert fall i teorien om jeg hadde hatt en kraftigere PC) siden der kan jeg justere spillets grafikkinnstillinger og oppløsning til å kjøre forholdvist stabilt i 90pfs. På PSVR2 virker spillet å kjøre i 45fps med reprojection noe som gir et etterslep på alle animasjoner og bevegelse. Det er også noe merkelig greier med bakken som "beveger på seg" på PSVR2 som ikke er tilfelle på PC, tipper det også er en bieffekt av reprojection/motion smoothing.

Med foveated rendering så kjører PSVR2 utgaven i en høyere oppløsning enn hva jeg greier å få det stabilt på PCen min. Men selv med skarpere grafikk på PSVR2 så er det fortsatt aliasing flimmer i horisonten.

Akkurat nå så tror jeg ikke at jeg orker å spille spillet på hverken PC eller PSVR2. Begge utgaver er like slitsomt på øynene.

Spillet er dessuten vanskelig å få stabilt på noen av plattformene. Spillet lagger i tide og utide og alt etter som hvilke miljøer jeg befinner meg i.

Endret av Enceladus
Lenke til kommentar

Kun én ting jeg syns er dumt med No Man Sky i VR (PC), er at man må bruke VR kontrollene og ikke kan f.eks bruke HOTAS eller en Xbox kontroller når man skal fly. På bakkenivå fungerer det flott, men bruke VR kontrollerene som stikker er slitsomt. Men går greit nok når jeg plasser hendene på selveste pulten, og støtter dem på den måten enn at dem nesten "frie". :)

Men jeg har slitet med mye hakking, selv etter at jeg oppgraderte pcn fra mye svakere komponenter enn det jeg har nå. Sitter nå med Ryzen 7 3700x, 16GB DDR4 3200Mhz RAM, Nvidia GeForce RTX 3070ti og Oculus Rift S. Og grafikken er "blendene" på en måte, nesten som om "Bloom" (e.l) er satt ganske høyt.
Reshade fikser mye av grafikken og sånt jeg har slitet med i VR, men fungerer ikke akuratt optimalt, sikkert fordi Reshade ikke har støtter VR spill? Men fikser ikke hakkinga. Men virker som hakkinga skjer når spillet skal laste inn noe i bakgrunnen. Har ikke den hakkinga når jeg ikke spiller i VR forsåvidt. :)

Lenke til kommentar

Elite Dangerous ser ut til å virke mye bedre i VR, har ikke spilt det på lenge, sist var vel når jeg fremdeles brukte den X52 logictec saken som er type 4 år siden og type 4 HOTASer siden, er litt nysjerrig på å teste F16 HOTASen min på den, men har aldri greid mer enn et par timer i det spillet, syns rett og slett det er kjedelig. 


Ellers så har det kommet et nytt mele spill som tydeligvis skal være bra(bare man lærer og bruke det) 
 

Jeg kjøpte det nå nettopp og skal teste det, må bare sprenge et irakisk atomkraftverk først.

Lærte endelig å gjøre air to air refuel i DCS i F16, helvetes vanskelig, og skummelt i VR...
 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

@Gunfreak Lager du en video med Battle Talent? Har lyst å se.

Blir bare tull og frustrasjon hvis jeg skal spille slike spill nå med drifting på stikka mi. Jeg blir fristet men det er bare ikke gøy med en ødelagt kontroller. Gleder meg til jeg har Quest 3! Mye jeg savner i VR nå. Trådløs Roomscale skal bli herlig!

 

Kom ellers over denne videoen nå. Mods i hellsplit arena ser gøy ut!

Biler, Half Life og Resident Evil er noen av mulighetene her :)

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...