Gå til innhold

fjerne advarsel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

La oss si at jeg opparbeider med 90% over tid. Lang tid. Hva skjer når jeg blir sparket opp på 100% Kan jeg bare fortsette med 100% siden det er leeeenge siden jeg fikk den forrige advarslen? Det henger liksom ikke helt på greip :p:

 

Kan ikke noen av administratorene forklare dette litt bedre? Synes systemet henger litt i lufta

Lenke til kommentar

Det er forklart en plass, muligens i den store stygge 'Invisionboard er oppe og kjører'-tråden. Når man 100% er det ferie, og man kommer tilbake til blanke ark og tegnestifter til.

 

Jeg synes ikke at advarselsnivået bør senkes automagisk litt etter litt. Har man gjort noe dumt, får man saktens 'betale prisen'.

Lenke til kommentar
Jeg synes ikke at advarselsnivået bør senkes automagisk litt etter litt. Har man gjort noe dumt, får man saktens 'betale prisen'.

Enig, slik at hvis man fex får 20% for en blunder. så har man 5 blundere på seg før man får ferie, hvis det er slik skalaen går.. men regner med at enkelte blundere kvalifiserer til godt over 20%.

Lenke til kommentar

Hvis ikke advarsel nivået blir senket med tid er jo ganske galt. Ikke en gang rettssystememet i norge eller andre land (se bort fra Maysia og Thailand) er så rart. Du får din advarsel og sånn er det. Fler grunner til tilsnakk medfører utestengelse over lengere tid. Hvor lenge kommer så klart de siste lovbrudd ann på.

 

nesten som prikker på seterfikatet. 3 prikker og UT! i 2 år :)

Endret av wd1200jb
Lenke til kommentar
jeg vet jo om en som ble utestengt uten å få advarsel da...i 3 uker......

Dette er fullt mulig. Ikke nok med det, men hvis jeg f.eks. ser noen poster barneporno eller lignende i forumet ringer jeg politiet også uten å gi advarsel først.

 

Poenget mitt er ganske enkelt; advarsel kommer ved små brudd, utestengelse ved store brudd eller gjentatte små brudd.

 

Som mange har merket har jeg gitt massevis av advarsler til personer som har brukt litt for stor avatar i det siste. Mange av disse advarslene er allerede borte igjen. Det kommer helt ann på hvor villig personen det gjelder er til å samarbeide.

 

Enkelte tåler ikke 10% advarsel og dermed registrerer seg ny konto, men dette vil føre til permanent utestengelse hvis det blir oppdaget så det er ikke å anbefale.

Lenke til kommentar

Jeg fikk nettopp en 10% advarsel.

 

At det fra moderatorenes side hevdes at:

1) La oss bare si det slik at vi bruker fornuften

2) Vi har ingen fast tabell, vi behandler hver enkelt sak individuelt.

 

, sier meg, nøyaktig, ingenting.

 

Dette blir, etter mitt syn, like intetsigende som Iraks informasjonsministers sine siste uttalelser om at "alt er bra".

 

Kan dere ta noen beslutninger og komme med tilbakemeldinger, eller er det allerede nå på tide å opprette flere brukernavn + email-addresser, og bruke disse til å komme med innlegg hvis språklige virkemidler kan oppfattes negativt?

Lenke til kommentar

enkelte tar så utrolig på vei for bare 10% advarsel. 10% er 1/10del av 100%. Det er ingenting. Hva er problemet da kun moderatører og personen det gjelder kan se det?

 

Jeg har som vane å fjerne advarsler jeg gir til "førstegangsbrudd" på retningslinjen hvis personen det gjelder kontakter meg og oppklarer det hele på en hyggelig måte.

 

DrDoogie: håper du ikke refererer til saken mellom deg og meg her om dagen. Jeg har absolutt ikke hevdet det du sier der. Uansett ordnet den saken seg fort etter hyggelige tilbakemeldinger som oppklarte det hele, så det er vel da lite vits å være såpass kvass på forumet da du virker som en hyggelige kar på PM.

 

Hvis noen oppretter nye kontoer etter å ha fått advarsel eller blitt utestengt blir alle kontoer permanent utestengt. INGEN unntak!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...