Jump to content

OlaTK

Medlemmer
 • Content Count

  2844
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

About OlaTK

 • Birthday 06/09/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Meget god kamp i dag! Litt enig med deg angående Suarez Benitez, men i dag var det jo forståelig i noen situasjoner. Han har jo alltid vært sånn, helt siden starten av karrieren. Tviler på at noen klarer å endre betydelig på det, men om noen kan så er det Kenny.
 2. Egentlig skal nest beste Tyrkiske laget få plassen, men dette er noe usikkert i denne situasjonen ettersom det har med kampfiksing å gjøre. Da kan også andre klubber i den tyrkiske ligaen være involvert. Så det er vel det som blir gjennomgått nå før de tar en endelig beslutning.
 3. Vel det jeg mener er, man vet aldri med UEFA. Hvis Arsenal ryker mot Udinese og de velger lag ut ifra UEFA-koeffisient, så ligger Liverpool høyest. Jeg tviler på at dette skjer og jeg vil det heller ikke, fordi det er urettferdig mot andre lag som hadde en bedre sesong enn Liverpool i fjor.
 4. Det kommer vel helt an på hvordan de velger ut det laget som skal få denne plassen.
 5. Restart nettleseren din kan kanskje hjelpe?
 6. Atkinson ja, det blir jo spennende...
 7. Alle vet jo at Michael Owen kommer med mye rart på twitterkontoen sin. Tror han elsker å få reaksjoner og oppmerksomhet over hva han skriver der.
 8. Enig med leaf, ble mektig forbannet av 2. omgangen i går. Må da gå ann å holde det gående en hel kamp. Henderson skuffet, var så godt som usynlig. Carroll gjorde for lite ut av seg, og det han gjorde ble som regel feil.
 9. Tror kanskje Lampard hadde fått straffe hvis han ikke hadde lagt seg så tidlig.
 10. Er det noen som liker måten Stoke spiller fotball på?
 11. Torres ser ut til å ha steget inne igjen, lover bra for han og Chelsea.
 12. Et meget riktig bytte spør du meg. Han er ikke gamle gutten, må huske det. Var selvfølgelig en alt for høy pris vi måtte ut med for han, men tror han kan bli god med årene.
 13. Mye positivt i 1. omgang, burde ha scoret i hvertfall 1 mål til. Synes vi slipper oss litt ned de siste 10. Kan vel også nevne at jeg synes Larsson har vært god for Sunderland, tror han blir et bra kjøp.
 14. Lucas tester skuddfoten, hadde vært noe om den gikk inn!
×
×
 • Create New...