Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dama vil ha barn - ikke jeg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå snakker jeg fra en kvinnes perspektiv som egentlig ikke liker unger. Jeg er derimot litt yngre enn din samboer. Jeg fikk barn for 2 måneder siden og syntes mitt eget barn er mye lettere å ha med å gjøre enn andre sitt spedbarn. Jeg liker ikke andre mennesker sine barn egentlig, og får panikk når jeg skal holde andre sine barn. Det blir noe mye mer naturlig over sitt eget barn, tror jeg. Uten at jeg skal si noe sikkert.

Hvis du ikke vil ha barn så må du si klart og tydelig ifra til din samboer. Hun må få sjekket egglagre og andre ting, det kan hende hun allerede nå begynner å gå tom for egg. Det vet man sjeldent, med mindre man kan sjekke opp i det - men det er heller ingen garanti. Noen kommer allerede i overgansalderen i 30-årene som kvinner.

Derimot så er gjennomsnittet 52 år, men det er ikke sikkert det er det for kjæresten din. Det er også dette med at et av ti par sliter med å bli gravide. Dårlig sædkvalitet, PCOS eller andre ting som kan komme i veien. Skal dere ha hjelp til dette så tar det lang tid offentlig. Det er rundt 1800 barn hvert år som fødes ved hjelp av IVF. Du kan lese litt mer om infertilitet her. Å få time til gynekolog (offentlig) kan ta alt fra 4-12 måneder. Det kommer an på hvor man bor. Og man blir som oftest ikke henvist videre ved første time til IVF-avdelingen til et sykehus. Går man privat så blir det mye dyrere, men ganske mye raskere også. 

Hvis dere vil ha flere barn også, så kan det være kjekt å ikke få dem for nærme 45 årene. Spesielt om dere vil ha litt aldersforskjell.

Det er normalt for et par som har normal fertilitet å bruke alt fra en til tolv måneder på å bli gravide. 

Du kan sikkert legge ungen over skuldra og spille playstastionen din hjemme i pappaperm altså ;)

 

Samboeren din og du fortjener å leve uten å slippe det maset om barn, uansett hva dere to vil. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 

For ni år siden var dere 24/25. Jeg er redd dette er noe du har skjøvet foran deg hele denne tiden.

 

Time has come to rise up and face the fact.

kan du snart begynne å komme til poenget?

 

 

Det har jeg forlengst. LES!

 

"time has come to rise up and face the fact" 

 

Sier du det til faren din i bursdagselskaper eller? 

Lenke til kommentar

God aften!

 

Det har seg slik at min kjære samboer maser om at hun vil ha barn med meg. Jeg på min side føler meg ikke klar, noe jeg har understreket gang på gang. Hun fortsetter likevel å ta opp dette emnet, og gir meg en slags skyldfølelse.

 

Jeg, derimot, er mer interessert i å gå til ansaffelse av en liten plejsteischen ëen. Dette har vært min største drøm hele livet.

 

Jeg liker egentlig ikke barn, men tør ikke si dette til samboeren. Jeg er bare keen på å gaime.

 

Hun er 33 og jeg er 34. Vært i lag i omlag 9 år.

 

Hva søren skal jeg gjøre????? Hjelp.

 

9 år er veldig lenge. Hva forventet du? At dere skal leve lykkelig sammen for livet uten å få barn?

Hvis du ønsker å være barnløs hele livet ditt. Da må du skifte kjæreste hvert 2-3 år. Noe lengre enn dette og de maser på barn. Og hun begynner å bli gammel. Kvinner er ikke som menn. Hankjønn produserer sædceller året rundt. Kvinner blir født med eggstokker. Egget til kvinner dør hver eneste dag. Hun vet at hvis hun venter altfor lenge. Så kommer alle egg stokkene hennes til å dø ut.

 

Hankjønn = Produserer sædceller hvert eneste dag

Hunkjønn = Produserer ikke eggstokker. De blir født med eggstokker. For hver dag som går så dør eggstokkene.

 

Nå som du vet at kvinners eggstokker dør hver eneste dag. Så skjønner du vel hvorfor hun maser på deg.

Endret av Finland
Lenke til kommentar

Kjære troyschtarter.

 

Om du ikke ønsker barn til tross for omfattende motsigelser, så bør du fortsette å ytre ditt ønske om en barnefri hverdag. 

 

dere er godt voksne og har vært sammen i ca 9 år. Dere kjenner hverandre inn og ut (HEHEHEHE), og vet sannsynligvis det meste om hverandre.

 

ta vare på verdiene dine, og fortell hva du føler. 

 

ta vare på livet og kjøp en plejsteischen ëen. 

 

 

 

Hadde det bare vært så at han ytret sine ønsker om en barnefri hverdag slik at kjerringen kunne valgt om hun ville leve med han i visshet om at han ikkje ville ha barn. Istedenfor så gjømmer han ballene sine, og spiller egoist rollen, og holder informasjonen tett inntil brystet til det kanskje er for sent for denne kvinnen. 

 

Du skal selvfølgelig være ærlig med hun så hun eventuelt ta sjangsen på å finne seg en annen.

 

Synst også du har vært rimelig feig, og har muligens ødelagt drømmen til din samboer med å ikkje fortelle henne sannheten! Fortell det snarest så hun kan få velge selv!

Hun skal da for svarte ikke finne seg en annen. Hun er min. Ærlig talt.

 

 

Jupp, takk for at du viste deg fra din beste egoistiske side. 

 

Du skal selvfølgelig være ærlig med hun så hun eventuelt ta sjangsen på å finne seg en annen.

 

Synst også du har vært rimelig feig, og har muligens ødelagt drømmen til din samboer med å ikkje fortelle henne sannheten! Fortell det snarest så hun kan få velge selv!

Villfaren, nå synes jeg du ble litt villfaren. Samboeren har (med mindre hun er retardert) forstått at trådstarter ikke ønsker barn grunnet mangel på hans svar. ref; "tør ikke si dette til samboeren"

 

Ha litt respekt på folk som stiller spørsmål på Diskusjon, de ønsker sannsynligvis svar på sin problemstilling, ikke personangrep. 

 

Hmm, ensom gammel mann med mangel på hunkjønn opp igjennom livet ??

Vedder en 100`ings på at du er alene, og uten barn.

Passer for noen, for noen ikkje, men ALLE burde få velge 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ts : Du har egentlig et enkelt valg , få barn og alt det innebærer eller ta en prat med sambo / kone og forklare at det ikke er aktuelt for deg og eventuelt finne ut om dere fortsatt skal være sammen.

 

Eventuelt kan du samtykke så lenge hun godtar at du ikke engasjerer deg når det gjelder barnet så hun må ta alt ansvar og foreldreplikt osv. Da kan du sitte med Playstation din (til den tar kvelden) mens hun skifter bleier , ammer og sørger for alt barnet måtte behøve.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Synes det er dårlig overfor henne dersom du ikke kan være ærlig på at du absolutt ikke vil ha barn, og slik sett frarøver henne en reell mulighet til å velge hvorvidt hun er villig til å være barnløs for deg. Jeg ville i hvert fall følt meg rimelig forbanna om jeg hadde vært i tredveårene og samboeren min ikke hadde sagt dette til meg tidligere.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...