Gå til innhold

En av tre unge strømmer film ulovlig i Norge


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-Pqy3rC
– Folk vil ikke være kjeltringer. Men de er det fordi de ikke hindres. Derfor må vi stoppe muligheten for å være kjeltring, sier Direktør for Virke Produsentforeningen, Torbjørn Urfjell, til avisen.

 

Vel, Dumbjørn Tullfjell, du tar feil. Folk blir "kjeltringer" fordi alternativet ikke er godt nok, fordi eldgamle regler hindrer utvikling. Slutt å klage, start isteden å arbeide for kundene.

Lenke til kommentar

Jeg vil ikke være kjeltring men siden muligheten er der så tar jeg alltid med meg en ulåst sykkel... Interesant logikk det der...

"Ironisk"

 

Nei. Du har allerede kjøpt en sykkel. Du ser en annen sykkel og kopierer denne ut av ingenting og tar den med deg. Du har nå to sykler. Du har betalt for den ene. Det eneste som er tapt er salg av sykkel, som du uansett ikke hadde kjøpt fordi du allerede har sykkel.

 

Aller helst kunne du tenke deg å abonnere på en tjeneste som alltid gir deg siste sykkel på markedet.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

"Folk vil ikke være kjeltringer. Men de er det fordi de ikke hindres. Derfor må vi stoppe muligheten for å være kjeltring, sier Direktør for Virke Produsentforeningen, Torbjørn Urfjell, til avisen."

 

Nei Torbjørn, det er ikke fordi vi ikke hindres. Det er fordi tilbudet deres ikke henger med etterspørselen på riktige platformer. Er det mulig å være så lite innsiktsfull i eget marked?

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det jeg lurer på er om de spurte hvor mange som streamer lovlig, og hvor mye høyere den prosenten ville vært kontra ulovlig streaming. I slike undersøkelser er de eksperter på å formulere spørsmål slik at det de vil ha som budskap skal komme fram og ikke et helhetlig bilde av sannheten.

 

Lanser en tjeneste hvos du betaler noen kroner i måneden for ubegrenset streaming av eldre filmer og serier, så kan du betale en engangssum for de ferske filmene og seriene en gang. Det vil generere masse masse penger inn siden mange er utålmodige og vil se den nyeste Fast and Furious 39 så snart den er ferdig på kino.

 

Jeg boikottet forresten SF Norge sine filmer for tiden på grunn av dette. Bølgen får bare rulle videre uten meg!

Lenke til kommentar

Nok en gong sier jeg: Ordne en grei løsning hvor vi får alt på en plass, og til en brukbar pris! Per i dag har jeg Netflix, HBO Nordic, Amerikans itunes account, Viaplay og bruker norsk itunes store. Skulle i helge leie Maze runner fra 2014. Fantes den på noen av de plassene til å leie? NEI! Måtte kjøpe den på alle plassene de hadde den og ikke noe leiemulighet. Hadde popcorntime den? JA! Jeg er en person som liker å betale for innholdet, men ikke eie det!

 

Takk for meg :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Bransjen selv er imidlertid klare på at det er forbud som må til for å snu situasjonen."

 

"Bransjen selv " bør i dette tilfellet få hodet ut av rektum og se hva folk i musikkbransjen har gjort.

 

...Vet det er vanskelig. Sikkert et skikkelig vakuum som gjør at det sitter bom fast...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det dette nå skattepengene våre går til, for å ikke snakke om veiavgiften (obs: jeg mener selvfølgelig ÅRS-avgiften).

 

Dette har virkelig blitt en trist verden - ikke rart folk ikke engang orker å stemme lenger. Men, jeg forstår, når det bare er apekatter som sitter å styrer er det ikke så lett å gjøre det riktige valget...

 

...Når jeg tenker meg om, en gjeng med apekatter hadde gjort en bedre jobb! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...