Gå til innhold

Rosewell1983

Medlemmer
 • Innlegg

  453
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rosewell1983 sine prestasjoner

62

Nettsamfunnsomdømme

 1. jeg kjøpte iallefall spillet 4uker tidlig noe jeg vanligvis ikke gjør nettopp fordi jeg vet JK vil få noe royalties. Hun har med en gjeng å gjøre som ikke bare krever inkludering og anerkjennelse, men total underkastelse for denne nye "religionen".
 2. https://www.vg.no/nyheter/i/Mo6vz0/ivar-39-hadde-plutselig-8-2-mill-paa-konto-her-e-det-no-gaeli Hva tenker dere om dette? Ivar ble juridisk eier av et kontonummer som hadde vært ledig en stund. Tidligere eier har registrert dette på sin konto hos Norsk Tipping. Tidligere eier har ikke tatt seg bryet å skifte kontonummer. Og så ble det til at lottokupong til "tidligere eier" gikk inn. Norsk Tipping prøvde å ringe flere ganger men fikk ikke kontakt. De kom til et punkt hvor de måtte overføre pengene for de må jo stole på at informasjon er riktig. Så ble Ivar midlertidig 8.2millioner rikere. Han valgte å gi pengene ifra seg frivillig. Moralsk riktig. Men hva vis han hadde satt seg på bakbeina? 1. Han er jo juridisk eier av kontonummer som er registrert hos Norsk Tipping 2. I praksis har tidligere eier levert en kupong på vegne av juridisk eier av kontonummer 3. På en måte så kan man jo argumentere for at NorskTipping ga Ivar en gave på 8.2millioner Vis Ivar hadde satt seg på bakbena, hadde han hatt sjanse til å beholde alle pengene?
 3. Håper gamer.no lar det komme mer nynorsk artikler
 4. Jeg klarer absolutt ikke å forstå hvorfor disse tweetene skal være kontroversielle. Jeg så flere av Rowling's tweets på glamour nettstedet og vis de blir sett på som fobiske da er det noen som virkelig må skjerpe seg. Det er skremmende å se hvor lett krenket noen folk blir. Har det virkelig blitt galt å forsvare kvinne som en betydningsfull kjønnskategori? Er det virkelig provoserende å si at en kvinne er en som ble oberservert og loggført som hunnkjønn? Å si at forskjellen på en mann og kvinne er hva kjønncelle man lager? Det virker jo som majoriteten av den gruppen har bestemt seg for å fjerne alle referanser til biologi. Å si en kvinne er "adult human female", å forsvare same-sex attraction og dermed homofili er plutselig galt? what? For meg virker det som om konverteringsterapi har tatt en ny retning. En mann kan jo bare ta på seg en kjole, kalle seg lesbisk, gå etter lesbiske og vips så har vi homoterapi. Et forsøk på å få en same-sex attracted kvinne til å adoptere en hetrofil livsstil Jeg har slutta å støtte regnbuen for det har gått for langt
 5. Jeg synes det er vanskelig å akseptere at samfunnet ser ut til å gå fra å akseptere at folk er forskjellige. Som i at folk beveger hånden annerledes. Noen er mer feminime. Men nå går samfunnet i en retning hvor det blir forventet at man skal bekrefte det hva folk ikke er. At man skal bli sosialt kastrert vis man nekter å bekrefte en usannhet. At man offentlig skal bruke tvungen tale, men privat kan være ærlig. Jeg er veldig redd for at Norge skal bli som Canada. Foreldre som i praksis har mistet myndigheten over barna sine. Skoler som ikke informerer foreldre om hva barna foretar seg. Barn i 13års alder som uten foreldres samtykke kan fjerne brystene sine på foreldres forsikring. Det er trist å lese at en skole med 900 elever så har 6.3% begynt på hormonbehandling og nesten alle er jenter. Man kan jo spørre seg hvorfor. Jeg mener det er fordi jenter har det verre en gutter under puberteten og mye på grunn av gruppepress og lærere som er aktivister som som fremstår som venner og skaper avstand mellom barn og foreldre. Ting begynner å ta av. Jeg synes selv at man ikke trenger å vise aksept for alt. Mye er bare bs. Mye som blir beskyttet av regnbuen som er bare galt.
 6. Jeg er skremt over hvordan denne bevegelsen turer frem. Skal jeg kunne vise aksept for noen så mener jeg at man må stille et krav om at vi alle stiller på samme plattform. Å leve i en observerbar og objektiv verden. Men denne gruppen har inkl såpass mange mennesker som gir avkall på en objektiv og observerbar verden at det virker mot sin hensikt. Jeg kan vise aksept for en transdame og vise respekt for identiteten ved å bruke preferred pronouns. Men en transdame er fortsatt samme kjønn som meg som er "hannkjønn". Jeg kunne sagt mann men velger å si hannkjønn i dettte tilfellet. Er man uenig med den gjengen er man enten transfobisk eller homofobisk. Vis man sier en kvinne er adult human female så er man transfobisk. Bruker man feil pronomen i kommentarfeltet om en mann som føler seg som dame som nettopp har voldtatt et barn. Ja, da er pronomenbruken det mest alvorlige. Det er ikke urimelig av meg å si det er tull å redefinere ord som har allerede blitt definert. Jeg vet godt va en lesbe er. Det er en homofil dame som liker andre damer og jeg vet det automatisk setter grenser. Nå har vi menn som hevder å være en dame på grunnlag av sin identitet og nå søker etter sex med andre lesbiske. At en mann kan være lesbisk nekter jeg å bli med på. Jeg synes det er konverteringsterapi når man forsøker å få en dame til å leve en hetrofil livsstil. Og så har vi denne uendelige kampen med ordkløyveri og anklager om transfobi og at man har genitalie preferanser. Den gjengen som ikke anerkjenner biologi er minst like mye homofobiske som religiøse konservative.
 7. Rowling er ikke ekstremist. Hun aksepterer dem på bakgrunn av at de nettopp er transdamer og respekterer dem ved å bruke preferred pronomen. Men det burde ikke være kontroversielt at hun er imot å slette kvinner som en kjønnskategori. For det er nettopp det som skjer når man sier transkvinner er kvinner. Norge sluttet å si kvinner er et menneske som er født hunnkjønn når de introduserte self-id i 2016 som i praksis setter følelser over en en objektiv verden. Se på bildet. Man har jo jenter som tror det å kle seg mer maskulint får deg til å bytte kjønn. Og hvordan skal man reagere når en homoseksuell mann har en dame foran seg? Jeg synes det er et forsøk på å få en homofil mann til å leve en hetroseksuall livsstil.
 8. Du snakker om en gruppe mennesker som har gjort det til et våpen å være et offer eller krenket. Ricky Gervais på en standup gjentok jo bare vanlige transaktivist talkingpoints og DET var plutselig transfobisk nå. JK er ikke transfobisk, hun aksepterer transfolk på grunnlag av at de faktisk er transmenn eller transdamer. Å si det er kun 2 kjønn, men uendelig med identiteter er transfobisk. Det samme er å si at en dame er en som ble observert og loggført som hunnkjønn. En transdame er ikke en dame. En dame refererer til en spesifikk type anatomi, men her har du en gruppe som har gjort det å være en kvinne til å være en identitet slik at de har bare stereotyper å definere seg på. Jeg er motsatt. Mitt kjønn er hva jeg er, men ikke hvem jeg er. I bestefall kan jeg si jeg identifiserer meg som meg. Evt bruk mitt navn for å se på meg som et individ istedenfor som del av en kjønnskategori. Jeg ønsker folk skal slippe stereotyper og være seg selv, men her har du en gruppe mennesker som gjør det stikk motsatte. A woman is an adult human female. A female is the sex of an anisogamic and sexually dimorphic specie that can produce ova and bear young. Jeg er villig til å gi avkall på gammel kunnskap når det er nødvendig. Feks har jeg lært at mennesker med DSD (diffrences in sex development) gjerne har XXY klinefelter og mange andre. Faktum er at det er over 40 slike "diffrences". Det du vil oppleve er at aktivister i sin søken etter å få anerkjennelse for sine teorier vil kaller DSD for intersex å si kjønn er et spektrum. Og at menn har XY og alle andre er annet. Men uansett hva de sier så finnes det kun 2 kjønn pga det er kun 2 kjønnceller. Men de 2 kjønnene har uendelig med variasjoner.
 9. Jeg gleder meg til Netflix skal lage film om ukraina. Men siden det er for mange hvite mennesker i europa så må man ha en svart ukrainsk president slik at BIPOC er representert (siden hvit ikke er en farge) og man unngår anklager om white supremacy.
 10. Sønnen til en kollega og min sjef havnet i en bilulykke. Den skyldige var en mann som hadde drukket. Han døde. Itillegg ble 3 personer i andre bilen hardt skadet. Var usikkert på om noen av dem kom til å dø og det var alvorlige skader. Skader på ryggrad, ødelagt nyre pga bilbeltet gjorde jobben sin, brukne ribbein. Vet ikke om sønnen til min sjef, men min nærmeste kollega...han sønn fikk bare tilbud om 10 000kr i oppreising fra forsikringselskapet til han som skapte ulykken.
 11. Er jo ikke utenkelig at Netflix har lært av seerflukt at de må lage god tv før de prøve å tekkes Twitterbanden. Det er veldig interessant det som skjer. Jeg trodde white supremacy var kun de som var nazister o.l. men etter å ha fulgt med bedre så blir det ordet også brukt om plasser hvor fokus havner for mye på eller hvor hvite mennesker er i flertall. Så å anklage noen for whit supremacy er en god hersketeknikk. Northman hadde for mange hvite mennesker selv om det var en vikingfilm hvor handlingen var 1200år siden så den ble anklaget for å støtte opp om nazistiske ideologier. Vikings:Valhalla feks har en svart kvinnelig viking høvding noe som også blir urealistisk. Det ok å appropiere europeiske historier, men ikke afrikanske. Og for å øke "kjønnsmangfold" kan man bare ansette en kvinne i grønt hår som klær seg maskulint så har man både 5 og 6 fantasikjønn samtidig. Jeg synes det er en uting når politikk ødelegger serier. Batwoman mistet meg som seer når de måtte pisse på batman drakten. Det er ikke nok å ha en batwoman. Man må ha en kvinne som sier "den blir perfekt når drakten passer en kvinne". Slike kommentarer hjelper ikke seertallene
 12. jeg håper de ikke blander for mye politikk inn i series
 13. njae....grafikk krevende spill da starter det med engang. Men tror det varierer litt med tempratur også. Inatt var CW høy når jeg spilte Deus Ex. Nå er den nokså lav men hører den fortsatt. Det er ikke værre enn at jeg kan bare ta på meg headset og da...uten lyd i headset...så hører jeg ingenting. Spiller jeg feks stellaris som jeg tror er med CPU belastende...da kommer det ingen CW Men la hånden på backplate på skjermkortet...utrolig varmt lol...burde investert i en active backplate også.
 14. Jeg har et 3080ti asus stric OC kort. Kjørt med kortet en liten stund. Så kom det en skikkelig CW. Kun ved load selvfølgelig. Men selv når jeg har 4vifter som kjører på 2000rpm (480 radiator) så hører jeg CW. Siden jeg har bygga om til vannkjøling så forsvinner garantien =D
×
×
 • Opprett ny...