Jump to content

Ping7

Medlemmer
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

330 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror ikke du har lest deg så veldig nøye opp på dette. De fikser noen bugs og gjør noen små forbedringer. Det endrer ikke på det faktum at de ikke leverer det de sa de skulle levere. Skal sies at Activision Blizzard er populære å hate nå om dagen, men de legger jo litt opp til det selv.
 2. Det er vel nettopp det de ikke har gjort. De har gitt en god gammeldags politikerunnskyldning (type unnskyld for at dere opplever det sånn). De har lovet en hel drøss med nye ting (veldig mye nytt). Ingenting av det er med i spillet ved lansering. I tillegg til at det var veldig forsinket. Her er tipper jeg det er Activision som har sagt at nok for være nok, spillet skal ut nå slik at vi kan tjene penger. På toppen av det har de ødelagt gamle Warcraft 3 ved lanseringen av reforged. Dette er så ulikt den Blizzard jeg kjenner fra jeg var liten. Ingenting gikk på kompromiss med kvalitet i sluttproduktet.
 3. Glad jeg ikke forhåndsbestilte dette. Vurderte det siden Blizzard spill ofte er relativt safe. Det som slår meg er at det flommer over av annonser om spillet på YouTube...
 4. FIFA på switch er en vits sist jeg sjekket.
 5. Fascinerende hvor mye dumt Blizzard gjør om dagen. Jeg vokste opp med spill som WC3, SC, D2 og WoW, og Blizzard var for min del den hellige gral når det kom til kvalitetsspill. Føler det har blitt et for stort jag etter penger som påvirker spillene og opplevelsen negativt. Det holder ikke lenger å lage gode spill, gi de ut og selge mange millioner eksemplarer. I tillegg skal kostnader kuttes og fortjeneste skal økes. Omsetning skal selvfølgelig også opp gjennom mikrotransaksjoner osv.
 6. 8 år er greit nok hvis man er påpasselig med å kjøpe nye modeller. Men dessverre er det nok mange som ikke aner hvor ny maskinen er. For min del ville det blitt som du sier Ubuntu eller lignende.
 7. Jeg satt her om dagen og tenkte jeg skulle bytte ut NAD anlegget mitt med Sonos for å bli kvitt litt ledninger, men slo det raskt fra legg da jeg leste dette. Takk for info, da sparte jeg de kronene!
 8. Veldig enig i 7/10. Var utrolig skeptisk til Supermann som Witcher, men nå som jeg har sett han i action tror jeg ikke noen andre kunne gjort den rollen bedre enn han. Tydelig at han er en fan av spill/bok. Anbefaler folk å se sesongen 2 ganger hvis man er som meg og ikke skjønte før ut i episode 5-6 at ting ikke skjedde samtidig. Alt ble litt enklere å forstå da. Gått 3 tiår og Yennifer ser helt lik ut som før 😅
 9. Jeg var veldig skeptisk til han i starten, men han innfridde veldig i rollen. Akkurat barsk nok uten at det ble overdrevent.
 10. Håper det kommer åpning for å bruke Origin spill på steam etter hvert. Typ få en stram nøkkel mot deaktivering av Origin nøkkel.
 11. Nå som GoT er ferdig så har jeg kansellert HBO og kommer ikke tilbake med det første. Ikke nok med at kvaliteten var dårlig, men rent teknisk var apper og nettside også svært dårlige.
 12. Jeg stusset også veldig over dette utsagnet da jeg leste testen. Nå vet ikke jeg hvordan iPhone er i forhold til Android, men jeg har en drøss med apper jeg sjelden bruker på min telefon + Spotify spillelister, og jeg ligger på rundt 30GB brukt. Bilder og video blir automatisk lastet opp til Google Foto så jeg har omtrent ingenting lagret lokalt. På min PC er det mye det samme. Det er svært lite av det jeg virkelig bryr meg om som ligger lagret lokalt på enheten, så for meg å bruke penger på å please neste kjøper med stor lagringsplass når telefonen selges brukt blir helt feil.
 13. Ja, kan ikke si jeg har blitt berørt noe særlig av nedetid i løpet av mine 4 år hos DNB. Mulig de har høyere feilprosent enn konkurrentene, men hvor reelt problem dette er for den gjennomsnittlige forbrukeren kan i aller høyeste grad diskuteres.
 14. Hva skjedde egentlig med 1USD = 10NOK tommelfingerregelen? Ja, kursen har økt noe, men ikke med 20%...
×
×
 • Create New...