Jump to content

Ping7

Medlemmer
 • Content Count

  350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

310 :)
 1. 8 år er greit nok hvis man er påpasselig med å kjøpe nye modeller. Men dessverre er det nok mange som ikke aner hvor ny maskinen er. For min del ville det blitt som du sier Ubuntu eller lignende.
 2. Jeg satt her om dagen og tenkte jeg skulle bytte ut NAD anlegget mitt med Sonos for å bli kvitt litt ledninger, men slo det raskt fra legg da jeg leste dette. Takk for info, da sparte jeg de kronene!
 3. Veldig enig i 7/10. Var utrolig skeptisk til Supermann som Witcher, men nå som jeg har sett han i action tror jeg ikke noen andre kunne gjort den rollen bedre enn han. Tydelig at han er en fan av spill/bok. Anbefaler folk å se sesongen 2 ganger hvis man er som meg og ikke skjønte før ut i episode 5-6 at ting ikke skjedde samtidig. Alt ble litt enklere å forstå da. Gått 3 tiår og Yennifer ser helt lik ut som før 😅
 4. Jeg var veldig skeptisk til han i starten, men han innfridde veldig i rollen. Akkurat barsk nok uten at det ble overdrevent.
 5. Håper det kommer åpning for å bruke Origin spill på steam etter hvert. Typ få en stram nøkkel mot deaktivering av Origin nøkkel.
 6. Nå som GoT er ferdig så har jeg kansellert HBO og kommer ikke tilbake med det første. Ikke nok med at kvaliteten var dårlig, men rent teknisk var apper og nettside også svært dårlige.
 7. Jeg stusset også veldig over dette utsagnet da jeg leste testen. Nå vet ikke jeg hvordan iPhone er i forhold til Android, men jeg har en drøss med apper jeg sjelden bruker på min telefon + Spotify spillelister, og jeg ligger på rundt 30GB brukt. Bilder og video blir automatisk lastet opp til Google Foto så jeg har omtrent ingenting lagret lokalt. På min PC er det mye det samme. Det er svært lite av det jeg virkelig bryr meg om som ligger lagret lokalt på enheten, så for meg å bruke penger på å please neste kjøper med stor lagringsplass når telefonen selges brukt blir helt feil.
 8. Ja, kan ikke si jeg har blitt berørt noe særlig av nedetid i løpet av mine 4 år hos DNB. Mulig de har høyere feilprosent enn konkurrentene, men hvor reelt problem dette er for den gjennomsnittlige forbrukeren kan i aller høyeste grad diskuteres.
 9. Hva skjedde egentlig med 1USD = 10NOK tommelfingerregelen? Ja, kursen har økt noe, men ikke med 20%...
 10. Jeg spilte Rogue i Vanilla for 14 år siden, men denne gangen ville jeg være en Shaman som jeg egentlig ville være den gangen, men som jeg aldri rakk å få høyere enn level 15 før neste expansion kom ut. Har kommet meg opp på level 17 nå, og noen av vennene mine er med på turen. Vi storkoser oss, og prater skit på Discord mens vi spiller.
 11. Fullt er vel ordet som beskriver opplevelsen best. Lange køer både utenfor og inne i spillet. Folk har til og med laget kø-system for å vente på respawn av single kill quest. Jeg kommer til å poppe innom i kveld for å se, men om det er for fullt så kjører jeg litt BFA.
 12. Har en Audi A4 B6 hvor stereo begynner å synge på siste verset. Tenkte å bare bytte den ut med en Pioneer eller lignende, men kan noen forklare hva jeg trenger? Behøver ikke dab eller noe sånt så ny antenne trenger jeg ikke. Skal bare bruke bluetooth fra mobilen.
×
×
 • Create New...