Jump to content

Ping7

Medlemmer
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

337 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Combat-messig likte jeg ME3 best, men ME2 hadde best story. Gleder meg veldig til å spille gjennom disse mesterstykkene av noen spill en gang til 😁
 2. Kjøper konsekvent ikke første års utgave av nye bilmodeller. Det har alltid vært mer problemer med tidlige utgaver av nye modeller. Det jeg ikke forstår er at så mange går mann av huse for å forhåndsbestille nye modeller.
 3. Rimelig mekanisk gamintastatur = over 1100kr ?
 4. Håper de får til historien bedre enn i de to siste. Origins var helt fantastisk.
 5. Jeg kjøpte MW her om dagen. Da måtte hele spillet lastes ned på nytt, så Warzone ble utelukket den kvelden ?
 6. Uavhengig av om det burde være gratis eller ikke så synes jeg Blizzard gjør mye bra med WoW om dagen. Gleder meg til å komme i gang med Shadowlands!
 7. Husker inntrykket jeg satt igjen med etter å ha sett filmen var at jeg synes de tok seg litt mange kreative friheter i filmen sammenlignet med faktisk Warcraft lore.
 8. Jeg har tastaturarm, så jeg har gått over til å bruke mest mulig mus. Ctrl og Shift med lillefingeren gjentatte ganger over lang tid har ikke vært bra for armen/håndleddet mitt.
 9. Tror ikke du har lest deg så veldig nøye opp på dette. De fikser noen bugs og gjør noen små forbedringer. Det endrer ikke på det faktum at de ikke leverer det de sa de skulle levere. Skal sies at Activision Blizzard er populære å hate nå om dagen, men de legger jo litt opp til det selv.
 10. Det er vel nettopp det de ikke har gjort. De har gitt en god gammeldags politikerunnskyldning (type unnskyld for at dere opplever det sånn). De har lovet en hel drøss med nye ting (veldig mye nytt). Ingenting av det er med i spillet ved lansering. I tillegg til at det var veldig forsinket. Her er tipper jeg det er Activision som har sagt at nok for være nok, spillet skal ut nå slik at vi kan tjene penger. På toppen av det har de ødelagt gamle Warcraft 3 ved lanseringen av reforged. Dette er så ulikt den Blizzard jeg kjenner fra jeg var liten. Ingenting gikk på kompromiss med kvalitet i sluttproduktet.
 11. Glad jeg ikke forhåndsbestilte dette. Vurderte det siden Blizzard spill ofte er relativt safe. Det som slår meg er at det flommer over av annonser om spillet på YouTube...
 12. Fascinerende hvor mye dumt Blizzard gjør om dagen. Jeg vokste opp med spill som WC3, SC, D2 og WoW, og Blizzard var for min del den hellige gral når det kom til kvalitetsspill. Føler det har blitt et for stort jag etter penger som påvirker spillene og opplevelsen negativt. Det holder ikke lenger å lage gode spill, gi de ut og selge mange millioner eksemplarer. I tillegg skal kostnader kuttes og fortjeneste skal økes. Omsetning skal selvfølgelig også opp gjennom mikrotransaksjoner osv.
 13. 8 år er greit nok hvis man er påpasselig med å kjøpe nye modeller. Men dessverre er det nok mange som ikke aner hvor ny maskinen er. For min del ville det blitt som du sier Ubuntu eller lignende.
×
×
 • Create New...