Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vanlig å gå ned på dama første gang?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, er det vanlig at menn går ned på dama første gang de har sex med ny partner? Spiller alder en rolle? Er selv 18 og liker får så vidt å gjøre det, men er litt usikker på om jeg skal spille det kortet første gang jeg er med en ny dame

Noen damer er litt "såre" på det området, så jeg ville ikke kastet meg ned der for å si det slikt. Men igjen så liker de fleste damer det, så hun gir nok etter:)

Lenke til kommentar

Hvis det kommer til det punktet at klærne fyker av så er det bare til å spørre henne; "Kan jeg smake på dine safter vennen?"

 

Har gjort det selv, kanskje ikke med den setningen, men de har sagt ja. Det har bare skjedd et par ganger for å ha sagt det og jeg har kjent damene litt på forhånd :)

Lenke til kommentar

Åpenhet og kommunikasjon er veldig viktig, på den måten kan man raskt lære seg hva den andre parten liker og omvendt.  Men er det ONS eller lignende og man ikke har kommet til å prate eller spørre ting naturlig så er det jo bare å prøve seg. Som mann så kan du f.eks starte å kysse henne i nakkegropen, så beveger du kyssene nedover til brystene, videre nedover mot magen og til venusberget. Du vil raskt merke om hun "dytter vekk hodet ditt" når du nærmer der eller om hun åpner bena mer og slipper deg til. Men sier hun nei til deg enten ved å fysisk hindre deg eller verbalt så ikke press deg ned på henne under akten, finn da heller på noe annet som vil behage henne og deg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Han over har et godt forslag, det er bare å kysse sin vei nedover og "hovre" litt rundt venusberget før man evt går all in. Om hun ikke stopper deg er det all in. Men seriøst, om du har lyst å gi oralsex kan du bare si "kan jeg slikke deg?", "Vil du bli slikket?" eller "Hva synes du om oralsex, skal vi prøve?" 

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...