Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg var på et partiarrangement i går etterfulgt av en bytur. En kompis spurte venninnene sine hvilket parti de trodde jeg tilhørte. De så på meg og sa at det i hvert fall ikke var MdG. Det måtte være Høyre. Da jeg avkreftet det, sa de Ap.

 

Oh-God-Why-14412549971292364137.jpg

 

Riktig svar er Venstre.

Endret av Zarac
Lenke til kommentar

Folk trenger ikke å se at jeg er Venstre-mann, men jeg vil i hvert fall unngå å bli tatt for å være Ap-mann. Jeg vil heller ikke bli tatt for å være Høyre-mann, men det er fordi de gjerne assosieres med en slags overklasse og ikke fordi politikken deres alltid er dårlig.

 

Che Guevara sto nok veldig langt fra Venstres syn, så ei slik t-skjorte vil i hvert fall ikke hjelpe. Da er Ap mer sannsynlig.

Endret av Zarac
Lenke til kommentar

 

 

Fjordland langtidkokt svinenakke. Var ikke så dumt det gitt.

Den ser veldig god ut på bilde takk for tipse, skal teste den neste gang jeg kjøpe noe hos rema :thumbup:

potetstappe til oxo :D

 

Det meste ser godt ut på bildet da.. Kalles reklame :p

 

 

Er faktisc ikke så altfor forskjellig for denne. Enenset mer sos enn det ser ut på pakken.

Er likt som på tallerkenen på denne. Men det smakte rimelig bra

 

http://gfx.dagbladet.no/labrador/412/412755/41275546/jpg/active/826x550.jpg

Lenke til kommentar

 

 

Fjordland langtidkokt svinenakke. Var ikke så dumt det gitt.

Den ser veldig god ut på bilde takk for tipse, skal teste den neste gang jeg kjøpe noe hos rema :thumbup:

potetstappe til oxo :D

 

Det meste ser godt ut på bildet da.. Kalles reklame :p

 

 

 

:

Marinade: med 2 ss Garam masala

1 ss Paprikapulver

1 ss Ingefær

2 ss Olje

1,5 dl Yoghurt naturell

0,5 ts Salt

https://photos.googl...kQ2U000b2cxRXN3

https://photos.googl...k04a24zS19HSWNB

oppskrift her

800g Kylling

Smør eller olje til steking

Koriander

 

Marinade:

2 ss Garam masala

1 ss Paprikapulver

1 ss Ingefær

2 ss Olje

1,5 dl Yoghurt naturell

0,5 ts Salt

 

Saus

2 stk rødløk

1,5 ss ingefær

3 fedd hvitløk

2 ss garam masala

1 ts Chilipulver

1 boks plommetomat

3 dl fløte

2 ss paprikapulver

Sukker og salt etter smak.

1. Kutt opp kyllingfileten i 5-6 biter. Bland sammen marinaden og tilsett kyllingen. Mariner så kyllingen i minst en time i kjøleskapet. Lar du den ligge over natten blir smaken enda bedre.

 

2. Ta opp de marinerte kyllingbitene. Stek så kyllingen på høy varme. Når kyllingen er stekt legges den til side.

 

3. Nå skal du lage sausen. Smelt to spiseskjeer smør. Tilsett og fres løken til den blir gyllen. Tilsett Ingefær, garam masala, paprikapuler, hvitløk og chilipulver. Rør om og la det frese i et minutt.

 

4. Ha i tomatene og det som er igjen av marinade, sausen skal småkoke i 10-12 minutter. Fyll på fløten og la den koke videre i 20-25 minutter. Smak til med salt og sukker.

 

5. Tilsett kyllingbitene i sausen og la de trekke i ca 15 minutter.

 

6. Dryss over frisk hakket koriander og retten er klar.

 

Server retten med basmatiris, raita og naanbrød. Du kan også prøve med en boks mangochutney til.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...