Gå til innhold

Den store FIFA 16-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

PSA til alle som måtte spille online seasons med Barcelona: Bare fordi du har valgt Barca så måå man ikke trille ball i forsvaret i ti min.

 

Noen som tror FIFA er mer realistisk enn det er. Å ta er par pasninger baki for å starte et angrep på nytt er ikke dumt, men å stå der lenge og bare sentre fram og tilbake er helt tilbakestående.

 

/rant

 

Ellers er jeg bare glad d har gjort det slik at man bare kan se en replay av målet. De har fortsatt litt å gå på i forhold til å kutte ned må mellomsekvenser i spillet, men utviklingen er riktig.

Lenke til kommentar

 

 

 

Når man starter litt seint i FIFA-sesongen :laugh:

 

Haha, nice! Det er uansett et sterkt resultat å ha 18-0-0 som overall record. Greit nok at konkurransen blir hardere når man kommer lengre opp i divisjonene, men det er utrolig lett å gå på et par smeller uansett hvor dyktig man er. Man får en eller annen kamp der alt i FIFA går i mot deg og motstanderen er i 100% sync med lagkameratene sine :p.

 

Har ganske dårlig record i FIFA 16, men jeg har også spilt det mye mindre enn 15 som gjør at jeg ikke er like vant med hvordan spillet går. Spilte litt i starten (10-timers demoen blant annet) og så fikk jeg spillet for kort tid siden. Jeg er nok en av de du kunne kjørt over av og til.

 

Var i 2. divisjon på FIFA15, men har bare klatret opp til 5. div denne gangen. Skal prøve å spille litt mer å komme meg oppover, men jeg har en tendens til å gå på en bad streak i ny og ne som hindrer meg å komme langt opp. :(

Endret av Comma Chameleon
Lenke til kommentar

Takk skal du ha. Man kan fort møte noen som holder et bra nivå i de laveste divisjonene, men de fleste av dem er ferdige med disse divisjonene for lenge siden. Har vært i trøbbel i 2-3 kamper, men heldigvis klart å sikre seieren likevel. Har bare spilt med bra lag (Elfenbenskysten, Lyon, Crystal Palace, Stoke og Aston Villa).

 

2. divisjon er ganske bra. Usikker på om jeg holder det nivået. Har egentlig aldri prøvd å nå høyt opp i seasons. Er ultimate team og pro clubs som blir prioritert.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Så vidt jeg har forstått, telles det som et rent bur dersom den aktuelle spilleren er på banen uten at laget slipper inn mål. Bytter du ut Rooney ved stillingen x-0 til ditt lag, vil han få rent bur, selv om motstanderlaget skulle finne på å score senere i kampen. Da vil f. eks. Rooney få et rent bur, men ikke De Gea - dersom han var på banen da laget slapp inn.

Lenke til kommentar

Doumbia

 

Mirallas, De Bruyne, Shaqiri

 

Sissoko, Matic

 

Moreno, Mangala, Cahill, Clyne

 

Begovic

 

Holebas hvis du vil ha en større og sterkere LB. Coleman er litt tregere enn Clyne, men god allrounder. McCarthy er et billig og brukbart alternativ på høyre CDM.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Jeg bare lurer, er ny på dette seh.

Er guttungen som lurer på dette, jeg vet ikke nok om dette spillet mer.

 

Men jeg lurer jo på hva du lurer på, derav "what?" :p Gullspillerne i spillmodusen ultimate team er de spillerne som er best (hvis man sammenligner med sølv og bronse) ifølge EAs regnestykker for overall rating.

 

Det er et stort tall på kortene (spillerne) som viser overall rating. Men en sølvspiller kan være bedre enn en gullspiller, for vektingen er ikke perfekt.

 

Mertesacker er 83 rated (gull), mens Joe Gomez er 64 rated (bronse) og antagelig en bedre midtstopper.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...