Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Mange datingsider hva er best?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Det er veldig mange datingsider: Tinder, sukker, elitesingle, match... Jeg er klar over at folk ønsker ulike ting og er med enten for å ha det gøyt eller/og for å finne en seriøs partner. I USA har de tom konsulenter som søker etter kjærester for deg.

 

Men uansett hensikter... har noen av dere hatt erfaring med flere datingsider? hva likt dere best og hvorfor? 

 

 



Anonymous poster hash: c537b...3c7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 7 måneder senere...

Til syvende og sist føler jeg det er ganske tilfeldig hvilken opplevelse man har med en datingtjeneste/side/app. Man kan finne kjærlighet på de rareste steder. Det eneste man kan gjøre er å ha bra bilder, kontakte folk, og håpe at noen vil møte deg in real life.

Selv har jeg erfaring med sukker, gaysir, tinder og okcupid (internasjonal side, stor i USA). Mange datingsider, som sukker, er ganske udugelige om man ikke betaler. Har aldri betalt for noe, men mistenker at sukker er decent om man betaler. Gaysir er myntet på LHBT-personer, men kan brukes uansett. Traff ene eksen min der faktisk (heterofilt forhold). Bra layout og brukergrensesnitt. Tinder er jo så som så. Egentlig aldri likt tinder, opplever det som stort sett useriøse folk som ikke er interessert i prat/møte selv om man matcher, at de kanskje er der pga kjedsomhet/gruppepress, og mye virus/bots osv. Men har til dags dato møtt 3 personer via tinder som alle tre var gode opplevelser. Vet om mange som har funnet kjæresten sin på tinder. Det kan skje hvem som helst :)

Okcupid er en ganske heavy nettside med avanserte algoritmer osv for å matche folk, man kan svare på spørsmål osv og se hvor godt man matcher med folk etc, mye filtreringsmuligheter på søk osv. Veldig god side på mange måter som tilbyr mye selv i gratisversjonen, men ikke så veldig mye brukt i Norge kanskje. Kan være verdt en titt. Til syvende og sist har okcupid vært minst fruktbart ift tid jeg har brukt på det versus faktiske møter med folk. Men det er jo min personlige opplevelse. 

Det beste er jo å bli kjent med noen man allerede møter/kjenner fra en etablert arena, f.eks. å komme i prat med en jente man trener boksing med, eller en venn av en venn på fest, noen man møter på matlagingskurs, osv osv. Da fjerner man "datingbiten" fra det hele og alt blir mye lettere. Jeg traff en jente via diskusjon.no en gang, bare fordi vi tilfeldigvis preiket shit om et eller annet på pm. 

Lykke til. 

Endret av Sitronsaft
Lenke til kommentar

Fetlife.com er best. :)

 

Seriøst, er du så "pysete" at du må poste et (humoristisk?) forslag som anonym?

 

Jeg har lest en del bra om sukker.no. Satt å surra rund og sjekket datingsider i mange timer en gang, var en slags transe, når jeg kom ut av transen så lo jeg litt da jeg ikke har noen interesse av å melde meg på noe slik. Jeg har ingenting imot folk som gjør det bare så det er sagt :)

 

Hvis man er mann så kan man bruke ordtaket; "tålmodighet er fiskerens beste venn". Kvinner kan "velge og vrake" i større grad + at menn ofte har dårlig rykte fordi de bare vil ha sex.

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

Alder og kjønn er avgjørende her. Er du kvinne under 40 har du mye å velge i, ikke se deg blind.

 

Er du kvinne over 40 så må du ønske deg en mann over 50, og utvalget er labert.

 

Er du mann under 50, lykke til...

 

Er du mann over 50, da må du ta ei som er nærmest mulig deg i alder. Men, de som er igjen av kvinner etter at de har fylt 40 har som regel veldig gode grunner for at de ikke finner seg en mann.

Lenke til kommentar

Favoritten må nok være tinder, men er litt lei. For øyeblikket har jeg det faktisk moro med min kusines tinder. Av en eller annen årsak er tinderen hennes stuck på min telefon. Jeg har ikke prøvd superhardt å rette på problemet, men må vel gå tilbake til min egen etterhvert. Problemet mitt med tinder er at jeg finner det litt demotiverende når jeg har fått mange match og alt blir så uorganisert og tidkrevende. Jeg vet ikke hvem det egentlig er verdt å bruke tiden på og føler en slags samvittighetstrang til å svare alle. 

 

Jeg liker egentlig prinsippet bak happn, men det virker ikke som det er så mange som er interessert i å prate der og er vanskeligere å få match, så den appen blir også noe kjedelig. Traff en som hadde hjerta meg på happn på fest i jula, det var litt moro. Han syntes det var noe kjent med meg, så kom han plutselig på det, vi hadde visst passert hverandre 30 ganger ellernoe. 

Ville egentlig kjøpe meg match, men siden det ikke er noen garanti for å finne kjærligheten, føler jeg det er bortkasta penger. Ikke at noenting er garantert for å finne kjærligheten, men føler meg for grådig til match.com akkurat nå. Okcupid høres interessant ut da, det er noe jeg definitivt er nødt til å teste ut. 

 

Så har vi gift ved første blikk da, har selv meldt meg på det programmet, men er nok alt for sjenert og angstprega til å noen gang være med på et slikt tv-program. :) Men jeg liker ideen med at det er noen profesjonelle som hjelper deg å finne den riktige for akkurat deg. For min del føler jeg hvert fall at jeg mye velger folk som egentlig er helt feil for meg, og det er det jo kanskje naturlig at jeg aldri finner kjærligheten eller en partner. Kanskje jeg i tillegg har for høy krav. Men som noen andre nevnte her, jeg tror også på at man kan finne seg en kjæreste nesten hvor som helst, om det er i kirka, tinder eller på fest. :) Gjelder vel bare å ha øynene åpne, bli kjent med nye mennesker og se hva som skjer.  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...