Jump to content

SailorMoon

Medlemmer
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

135 :)

1 Follower

About SailorMoon

 • Birthday 12/12/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

4914 profile views
 1. Jeg vil send meg bare pm jeg er 30 år btw
 2. Er 30 år og har bodd hjemmefra siden jeg var 18 så vil ikke si det er midlertidig 😅
 3. Hei takk for svar er enig i alt du sier. Er du selv i poly miljøet kanskje?
 4. Hei jeg bor i en blokk der vi har felles vaskerom en mannlig nabo har lengre besøk av en vennine. I praksis bor denne damen hos han. La oss kalle henne "Linda". Problemmet er at at Linda stjeler klærne mine fra vaskerommet. Dette har skjedd gjentatt ganger og huseier er klar over dette. HUn har tidligere vært kastet ut av bygningen og fått nekt fra huseier og oppholde seg i eller i nærheten av blokken. Nå er hun tilbake og stjal for en måneds tid siden undertøye mitt fra vaskerommet. Huseier har kamera og kunne bekrefte at hun hadde stjålet undertøyet. Vi løste dette med at hun leverte tilbake og sa at hun ikke ville stjele igjen. Jeg ga henne streng beskjed om at det ikke var greit og at "neste gang politianmelder jeg for tyveri". Nå har hun stjålet yndlingsgenseren min og klippet den opp i halsen. Jeg så henne i genseren i dag og kjeftet på henne, men måtte løpe videre fordi jeg hadde dårlig tid. Jeg blir å prate med huseier og politi om dette senere. Spørsmålet mitt er egentlig om jeg hadde hatt inboforsikring hadde de da dekket allle klærne jeg har "mistet" til denne kvinnen? Så dere vet hun har totalt stjålet circa halvparten av klærne mine og det er veldig irriterende hun stjeler ikke fra de andre kun fra meg.
 5. Ja helt enig. Følte også at ting var kunstig og litt iscenesatt
 6. Hei TS her Har ikke vært inne på en stund, beklager det. Jeg har nettopp begynt å date en mann og han er veldig hyggelig , fin flott , sexy , snill osv. Fortalte han på date nummer 2 hvordan jeg tenkte ang. alt dette. Og sier at til han at jeg vil ha et polyamorøst forhold eller ingen forhold. Han sier han vil bare vente rundt til jeg blir "normal". Han har virkelig ikke forstått det for meg er monogami unormalt. Føler at det å vente til man blir "normal" er som å si til en lesbisk kvinne at hun må bare bli hetro enten hun liker det eller ikke. Føler ofte at folk mangler litt innsyn i hva jeg egentlig vil. Vil jo bare ha frihet og kjærlighet samtidig. Er det så fælt da?
 7. Hei jeg mener at alle relasjoner er uavhengig av hver andre. Så i form av at man har en kjæresterelasjon så kan man ha en til (om man finner en til man vil være i forhold med da). Jeg ble litt inspirert av denne videoen. Jeg er ikke enig i at konseptet at det å kalle seg kjærester er noe galt. Men ellers har hun noe poenger. Uansett poenge er ikke å ha mange kjæreste eller mange sex partnere og fråtse vilt i sex med alle og en vær. Poenget er at jeg ønsker å ha et eller flere kjærlighetsforhold og samtidig kunne nyte friheten av å gjøre hva jeg vil uten å bli dømt av partner.
 8. Hei jeg er en kvinne på 29 år har hatt to seriøse forhold tidligere, men det har ikke fungert helt. Har vell funnet ut med tiden at jeg er polyamorøs og ønsker et åpent forhold. Begynte nylig å date en mann som var veldig hyggelig etter to-tre dater fortalte jeg han at jeg aldri kan være i et monogamt forhold da det ikke er noe som passer for meg. Han sier vi kan fortsette å ha kontakt og det er helt ok. Om vi bare blir venner så er det vell også greit. Men hvordan gå frem for å finne en kjæreste som deler samme verdier. Bor i en liten by og føler at om man er for åpen om slike ting er det mye fordommer og stigma. Ønsker ikke tvinge eller overtale noen inn i et forhold som er litt utenom "normalen" men finne noen som har samem grunntanke hvordan man skal ha det.
 9. TS kan hun ikke bare suge deg til du skal komme så kommer du i et håndkle eller noe. trenger ikke å grise med det i munnen hennes. før hun har fått alt i munnen så er jo orgasmen din over uansett...
 10. Hei så inelgget ditt i"låne bort kona" tråden og må si jeg er helt enig med deg. "Har INGENTING med om han ikke er god nok eller ikke. Vi har forskjellige syn på sjalusi og eierskap. Jeg har er en seksuell person og jeg har høy seksuell selvtillit og derfor kan jeg lett ha sex med andre enn min faste partner og jeg skulle ønske min egen partner delte mine lyster og kunne dele på både meg selv og seg. Dessverre er samfunnet slik at dette er i relativt liten grad akseptert og vi må tilpasse oss de usikre. Det er ok - jeg forstår synspunktet til de som ikke takler slikt og lever etter dette av hensyn til min partner men det er lov å håpe og være misunnelig på to lekne sjeler som lever ut sine fantasier på tross av fordomme" Det med at de andres usikkerhet får styre hva som er normalt eller hva man må akseptere var en fin måte å si det på. Jeg og min samboer har et vennepar der damen i forholde blir så sjalu om han prater med andre jenter. Så når vi treffer de så må jeg som jente være forsiktig med å ikke prate for mye med kjæresten hennes før hun blir mistenksom. Slitsomt å forholde seg til når man bare er ute etter vennskap
 11. sant det han forklarte meg at det hadde ikke noe meg meg å gjøre bare at han har ikke tid til kjæreste nå. Det går bra
 12. Jeg og min eks slo opp for 1 år siden pga jeg måtte flytte pga noen endringer i livssituasjon. Nå bor vi i samme by. For en tid tilbake sa han at vi skulle prøve å bli sammen igjen en uke og så ta et valg om vi skulle fortsette. vi startet på torsdag og nå er det søndag og nå vil han ikke mer. Han lovde meg å prøve 100% i en uke. Greia er at jeg ikke klarer la han gå før vi har prøvd ordentlig i en uke iallefall for å prøve å endre ting. Hvordan få han til å prøve et par dager til?
×
×
 • Create New...