Gå til innhold

Disse klærne skal skremme bort paparazzi-fotografene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det hjelper lite når 50 andre tar bilder med blitz

 

Nå må du ikke forvirre Paparazzi-fotografer med generelle pressefotografer som stiller opp ved den røde løperen.

 

Wikipedia definerer paparazzi-fotografer som "photographers who take pictures of athletes, entertainers, politicians, and other celebrities, usually while they are going about normal life routines". I slike situasjoner er det vel sjelden 50 andre fotografer med blitz i nærheten.

 

Når det er sagt er vel også paparazzi-fotografer kjent for å holde seg skjult, bruke telelinser og generelt prøve å ikke bli lagt merke til, nettop for å få bilder av kjentfolket i "normale livssituasjoner". Dette gjør selvsagt blitz helt ubrukelig, og undergraver derfor effektivt det opprinnelige hovedpoenget med klærne artikkelen refererer til.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg mener å ha lest om et lignende anti-papparazziutstyr tidligere, bare at de benyttet slaveblits i stedet for refleks. En slaveblits gjør det langt vanskeligere å ta bilder med riktig eksponering (med auto lysmåler) og gir også stygge flares.

 

Man kommer uansett ikke unna at disse anti-paparazzi-tiltakene bare fungerer for blits-paparazzier.

 

Refleks-tiltaket fungerer forsåvidt også bare mot direkte blits. Retter man blitsen i taket/veggen/etc så fungerer ikke reflekstaktikken.

Lenke til kommentar

Snakker vi ikke om mennesker som lever av å vise seg fram, og som sitter igjen uten egenverdi om det ikke finnes "paparazzi"-bilder av dem?

De viser seg frem på film/scene, i intervjuer, pressekonferanser, fester, prisutdelinger og premiererer. Det holder lenge til å ta tusenvis av bilder av dem. Å stalke dem i privatlivet hører ikke hjemme noe sted.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...