Jump to content

tow

Medlemmer
 • Content Count

  2505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

872 :)
 1. Har du sett timeratene til et seriøst merkeverksted? Hvor mye tror du du får vasket og polert der, om de skal dekke inn tapte inntekter på reparasjoner? En GOD vask og polering koster fort 5000,-.
 2. Jo, det er mange som ser på Volvo som en kinesisk bil nå.
 3. "Lekrere enn standard e-tron". Akkurat som om det skal så mye til...
 4. Okei, så fremtidens inntekter som skal erstatte oljeinntekter skal komme fra arbeidsplasser som subsidieres av staten? En gang til: Hvor kommer pengene fra?
 5. "– En fantastisk morsom bil! Den eies av fortsatt av Bellona, tas godt vare på og brukes ennå, sier Bellona-grunnleggeren." I følge kjøretøyoppslaget på www.vegvesen.no ble den kjørt 33 km (trettitre kilometer) fra 22. august 2016 til 31. mai 2019. Altså drøyt 10 km i året. Betyr det at det er drøyt 15 km fra der den står plantet til Teslaverkstedet, og at den har vært der en gang i løpet av de tre årene? At Hauge har et litt lemfeldig forhold til sannheten kan vel ikke overraske noen.
 6. "brukte 52.000 kilowattimer i året. Se hvordan de kom ned i null". Går vifter og energipumpe på gode tanker, eller hva er det som driver alt sammen?
 7. Yess, en evighetsmaskin! Seriøst, en vindmølle kan bare funke når båten er fortøyd. Under drift vil det koste mer i framdrift å drive vindmølla forover enn den kan generere energi.
 8. De klarer ikke å produsere på langt nær så mange som de ønsker, men har ikke problemer med å levere til de som vil ha bil? Med andre ord, den selger dårligere enn planlagt.
 9. Dersom resten av leverandørene følger Ionity på prisutvikling vil nok store batterier bli viktigere. Da blir det om å gjøre å komme seg til destinasjonen uten å måtte hurtiglade, og heller lade der. Med 8,50 pr kWt er det billigere å kjøre med diesel.
 10. Det som er mest interessant er at de vil kunne lages med råvarer som er enklere tilgjengelige og som det ikke går tomt for i løpet av kort tid.
 11. Vet du hvor fort lastebiler kjører opp Måbødalen? Det er nok unntaket at de er over 25 km/t. Vet du hvor mye effekt en Tesla model S klarer å levere ved 25 km/t? Tror nok at ideen med girkasse er ganske god, om man skal trekke 50 tonn opp de bakkene der. Dessuten må det meste forsterkes en del, og vekten økes betydelig, for at hjulene ikke bare skal spinne på tørr asfalt.
 12. Det er bare å få folk til å slutte å bruke olje, så blir det vel slutt på å ta den opp fra bakken også.
×
×
 • Create New...